Ezt a hirdetést archiválták.

Balaton közelében családi ház eladó 44M helyett 33M Somogyvámoson

Somogyvámos Fő utca
5 hónapja, 3 hete

Hasonló hirdetések

  • Régen frissült
    ELADÓ CSALÁDI HÁZ SOMOGYVÁMOSON!
    Somogyvámos
    A LIDO HOME BALATONLELLE megvételre kínálja a jó adottságokkal rendelkező, SOMOGYVÁMOSI CSALÁDI HÁZÁT. A LIDO HOME BALATONLELLE által megvételre kínált SOMOGYVÁMOSI Ingatlan főbb jellemzői: - Somogyvámos állandóan lakott, csendes utcájában található....
    • Eladó ház, Lakás - Somogyvámos
    5 hónapja, 3 hete
    62 500 000 Ft
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-10616378
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó ház, Lakás
  • Hálószobák: 1
  • Alapterület (m²): 98
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Magánszemély
Leírás
Balaton közelében magán személytől családi ház eladó Somogyvámoson!
Eladó Balaton közelében tulajdonostól brutto 98m2-es 1+1 fél szobás családi ház 31 millió Ft értékben Somogyvámoson Somogy megyében!

A család ház a Balatontól 26 km-re, Kaposvártól és Marcalitól is 30 km-re Somogyvámoson egy földszintes, 2 szobás bruttó 98 m2-es 60cm széles falu vályog parasztházat, 1903 m2-es telken.

Az elosztását tekintve: Nappali (23 m2), fürdőszoba (14 m2), konyha (16 m2), kamra (4 m2), hálószoba (11 m2), előszoba (6 m2), terasz (18+15 m2).

Kis költségű ráfordítással is könnyen nappali + 3 szobás házzá alakítható (bővítés és hozzáépítés nélkül)!
Nagy konyhája igény szerint nappalivá, hatalmas fürdőszobája pedig megosztva a konyhának is helyet adhat étkezőjével együtt.

Az épület belső részét 2012-ben felújították, új villany, víz és szennyvíz vezetékeket, hideg és meleg burkolatokat kapott. A nyílászárókat lecserélték (hőszigetelt fa)! Új gázkazán szolgáltatja a fűtést és a padlófűtést! A melegvízről új bojler gondoskodik. Aljzatszigetelt padló, órák (villany, gáz, víz) egy éve cserélve.
Két kéménnyel rendelkezik, így akár fatüzeléssel is kiegészíthető a fűtés rendszer.

A ház rezsiköltsége nem lépi túl a rezsivédelmet (villany gáz)... Tetőtér és a telek 30%-a (800 m2 részének) még beépíthető! Kül- és beltéri festést igényel még.

A telken melléképület, száraz pince, található, külön 2 oldalról megközelíthető a telek. Az első része parkosított, a hátsó nagy terület önfenntartásra is alkalmas terület, gyümölcsfákkal! Az öntözés megoldható csepegtetős rendszerrel a gravitáció segítségével is a telek lejtése miatt, déli fekvésének köszönhetően pedig egész nap napsütést kap!

Az ingatlan szép, csendes környéken, közel a központhoz helyezkedik el (helyi boltok, buszmegálló, óvoda, iskola, orvosi rendelő) gyalog pár perc alatt elérhetőek. Balaton és 2 nagyváros gyorsan, jól megközelíthető 25-30 percen belül!

Igazi nyugalom szigete, a Krisna-völgy szomszédságában! A falu közösségének jelentős része Krisna hívő! Ennek köszönhetően a környék biztonságos!

Ha szeretne több képet információt, keressen az elérhetőségek egyikén, akár hétvégén is:
[------]
[------]
[------]

Lehetőség van külön a ház és a hozzá tartozó 803 m2-es telek (31 M Ft) vagy külön az 1100 m2-es telek megvásárlására is (5 M Ft).

Ingatlnbecslési ára 44m!!

Elhelyezkedés
Somogyvámos

Fő utca

 
Elhelyezkedés
Somogyvámos

Fő utca