Ezt a hirdetést archiválták.

NÉMET magántanár skype tanítást vállal

Sopron Sopron
3 éve, 10 hónapja

Hasonló hirdetések

  • Régen frissült
    Angol, Francia, Spanyol nyelvórák
    Sopron
    Szeretnél otthonod kényelmében, vagy az irodában nyelvet tanulni? Szükséged van egy nyelvtanfolyamra, ahol valóban megtanulsz beszélni? Online kurzusaink rugalmas órarenddel működnek, te választhatod ki a hét melyik napján tudsz igazán odafigyelni. U...
    • Oktatás, Magántanár - Sopron
    1 éve, 9 hónapja


Sajnáljuk, de ehhez a hirdetéshez nincs feltöltve kép vagy videó.
Kérhetsz egyet a felhasználótól.
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-3804661
  • Kategória: Tanfolyam
  • Alkategória: Oktatás, Magántanár
Leírás
Türelmes, tapasztalt, logikusan magyarázó, eredmény orientált NÉMET magántanár skype magántanítást, helyes beszéd, szakkifejezések, állásinterjúra felkészítést, több mint 15 éves tanítási tapasztalattal (iskola, nyelviskola, magántanítás). Passzív nyelvi tudás aktivizálása, társalgás, szókincsbővítés, személyes célokra szabott módszerek (skype oktatáshoz kidolgozott saját anyagok, képek, hanganyagok). Rugalmas órarenddel igény szerint kiscsoportos oktatást és tréninget is vállalok, ill. alkalmi óraadást (pl. szakkifejezések, külföldi út vagy állásinterjú,Cégeknek is). Jelenleg csak skype órákat vállalok. Az első részletes megbeszélés díjmentes.
Specialitásom:
Nem megy sehogy sem a beszéd? Óriási problémát jelent az élő, anyanyelvi beszéd megértése? Az egyéni problémák pontos felmérésére, és finom, fokozatos áthangolására specializálódtam a kommunikáció terén.
Sype cím: international-projects Sok szeretettel várom minden érdeklődőt!

Elhelyezkedés
Sopron

Sopron

 
Elhelyezkedés
Sopron

Sopron