Ezt a hirdetést archiválták.

Eladó Lakás, Sülysáp 47.900.000 Ft, Fő

Sülysáp
2 éve, 3 hónapja

Hasonló hirdetések

  • Eladó ház, Sülysáp
    Sülysáp
    Sülysáp központi részén, mégis csendes patak parti telken eladó egy 101 m2-es összkomfortos, 3 szobás, felújított családi ház. A ház melegét gázcirkó biztosítja, de kiegészítésként klímával is lehet fűteni-hűteni. 2017 óta folyamatos felújítást végez...
    • Eladó ház, Lakás - Sülysáp
    1 napja
    51 900 000 Ft
  • Eladó ház, Sülysáp
    Sülysáp
    Eladó Csodálatos Családi Ház Sülysápon Szőlősnyaraló részen csendes utcában az állomástól 3 perc sétára! CSOK-ra alkalmas kiváló adottságokkal rendelkező kétszintes Családi ház, Pincével nagy Tároló helységekkel és egy külön kis fűtött házikóval az u...
    • Eladó ház, Lakás - Sülysáp
    1 napja
    59 800 000 Ft
  • Eladó Ház, Sülysáp
    Sülysáp
    Sülysápon, 81 m2-es 2,5 szobás családi ház eladó! Az ingatlan Tápiósülyi részen található, 1515 m2 telken, 75 m2 lakóház és 55 m2 garázs/műhely tartozik hozzá. Az épület 1962-ben épült vegyes falazatú. A házban 2 és fél szoba, konyha, kamra, fürdőszo...
    • Eladó ház, Lakás - Sülysáp
    1 napja
    44 900 000 Ft
  • Eladó Ház, Sülysáp
    Sülysáp
    Pest vármegyében, Sülysápon eladásra kínálok egy 120 nm-es felújított, kitűnő állapotban lévő, ingatlant, melyhez egy 170 nm-es lakás is tartozik, amely a vételár része. A 2205 nm-es telken álló házhoz egy 65 nm -es tégla melléképület is tartozik. A ...
    • Eladó ház, Lakás - Sülysáp
    2 napja, 2 órája
    110 000 000 Ft
  • Eladó Ház, Sülysáp
    Sülysáp
    Pest vármegyében, Sülysápon eladásra kínálok egy 170 nm-es felújított, kitűnő állapotban lévő házat, melyhez egy 120 nm-es ingatlan is tartozik, (jelenleg patikaként üzemel) amely a vételár része. A 2205 nm-es telken álló házhoz egy 65 nm -es tégla m...
    • Eladó ház, Lakás - Sülysáp
    2 napja, 2 órája
    110 000 000 Ft
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-7808092
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó ház, Lakás
  • Hálószobák: 4
  • Alapterület (m²): 96
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Hivatkozási szám: [------]
Eladó BB energetikai besorolású újépítésű lakások Sülysápon 3 lakásos lakóépületben!

ZÖLD HITEL igénybe vehető!

Az első vevőnek DÍJMENTES ügyvédi szolgáltatást biztosít irodánk a jogügylet során!

A lakások Sülysápon a főútvonal mellett egy 1000 nm telken helyezkednek el, maximális helykihasználással. Minden lakás saját, önálló udvarral rendelkezik és természetesen a CSOK szabályainak is megfelel.

Lakások:
•1. lakás alapterülete 90.10 nm (amerikai konyhás nappali+3 háló szoba, fürdő és WC külön)
Saját használatú udvar 200 nm (45.9 M Ft)

•2. lakás alapterülete 58.40 nm (amerikai konyhás nappali+2 háló szoba, fürdő és WC külön+2 kizárólagos használatú udvarról megközelíthető tároló és CSAKIS ehhez a lakáshoz FEDETT AUTÓBEÁLLÓ))
Saját használatú udvar 187 nm (39.9 M Ft)

•3. lakás alapterülete 95.90 nm (amerikai konyhás nappali+3 háló szoba, fürdő és WC külön)
Saját használatú udvar 300 nm (47.9M Ft)

Az ingatlanok kavicsbeton sávalapra épülnek Porotherm 30-as téglából, 15 cm-es dryvit szigeteléssel, a tető pedig 20 cm-es kőzetgyapot szigetelést kap. A műanyag nyílászárók 3 rétegű hőszigetelt üvegekkel rendelkeznek, plusz költség ellenében kérhetőek szúnyoghálóval és redőnnyel egyaránt.

A melegvízről és a fűtésről kondenzációs gázkazán fog gondoskodni radiátoros vagy padlófűtéssel (választható), a fürdőszobában plusz törölközőszárítóval, illetve minden lakásba egy inverteres klíma készülék kerül beszerelésre.

A hideg- és a melegburkolatok választhatóak br. 3000 Ft/m2-ig, magasabb összegű burkolat választása esetén a különbözetet az új tulajdonost terheli
.
Egyedi igények megbeszélés tárgyát képezik. A teljes tervdokumentáció Dányban található irodánkban tekinthető meg.

Várható átadás: 2022. I. negyedév

Sülysáp Budapesttől 25 km-re keletre a Gödöllői-dombság nyúlványainak végén helyezkedik el, az Alsó-Tápió völgyében. Sülysáp szép földrajzi fekvésű környezetben van, szelíd dombok, jó termőföldek, halastavak, az Alsó-Tápió és a Sápi-patak teszik érdekessé és széppé. A sülysápi tavak remek lehetőséget nyújtanak horgászatra, kikapcsolódásra egyaránt.

A településen halad keresztül a 31-es számú főútvonal, illetve a Budapest-Újszász-Szolnok vasútvonal. Autóval 45 perc alatt Budapest belvárosában lehetünk, vonattal a menetidő 35 perc (Keleti Pályaudvar), busszal 38 perc (Örs vezér tere).

Lakossága kb. 8.300 fő. Nevezetességei: Sőtér-kastély, Grassalkovich-vadászlak, Hevesy-kastély díszkapuja, Sápi- és Sülyi templom, Nepomuki Szent János szobrok, Kálvária-kápolna, ezen kívül számos szobor és emlékmű.
A folyamatos infrastrukturális fejlesztések mellett kiemelten nagy figyelmet fordítanak a helyi sportolási lehetőségek bővítésére. A városi sportkör keretében lehetőség van focizni, kézilabdázni, röplabdázni és taekwon-do-zni, önálló egyesületi formában pedig gyerekfoci és ökölvívó egyesület működik, de ulti klub is alakult a kártyázni vágyó lakosok részére. Évente megrendezik a Sülysápi Futónapot és több futó-, kerékpáros, valamint túrázó programot, ahol amatőrök és profik is összemérhetik erejüket.

A város közmű ellátottsága mára teljes: ivóvíz, elektromos áram, gáz és csatorna is elérhető a belterületen, a kábeltévé és internet-szolgáltatás pedig akár nagy sebességű optikai hálózaton is használható.

A helyi óvoda négy, a két általános iskola összesen három telephelyen működik. A háziorvosok három, a fogorvosok két rendelőben végzik munkájukat, a két gyermekorvosi praxis egy közös épületben található. Az orvosi praxisok teljes betöltöttsége mellett a védőnők is teljes létszámmal dolgoznak a gyermekek egészsége érdekében. Emellett bölcsőde is található a településen.

CSOK igénybevétele esetén 0 Ft illeték! Nagy lakásokra akár 10M Ft CSOK igényelhető!
Irodánk díjmentes, bankfüggetlen hitel tanácsadást biztosít minden olyan ügyfelünk és leendő ügyfelünk részére, aki jelzáloghitel, CSOK, Babaváró hitel igénybevételét tervezi a vásárlása során. Tanácsadásunkat természetesen akkor is igénybe veheti, ha végül másik ingatlanra esik a választása!

A képek között a kivitelező nyáron átadott ingatlanáról készült referencia képek is láthatóak.

Amennyiben felkeltettem érdeklődését, forduljon hozzám bizalommal.

Hivatkozási szám: [------]

Elhelyezkedés
Sülysáp


 
Elhelyezkedés
Sülysáp