Ez a hirdetés több mint 3 hónapja frissült utoljára. Lehet, hogy már nem aktuális információkat tartalmaz.

Eladó családi ház Szécsény északi részén.

6 990 000 Ft
Szécsény
6 éve, 7 hónapja
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-3256278
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó ház, Lakás
  • Hálószobák: 1
  • Alapterület (m²): 83
  • Bútorozott: Nem
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
REMEK VÉTELI LEHETŐSÉG EZ A CSALÁDI HÁZ SZÉCSÉNYBEN.

Az Ipoly menti síkságon a Darázsdói-patak mellett fekvő Szécsény északi részén, a vasútállomáshoz közel, 1360 m2-es telken, 83 m2-es kő és vegyes falazatú családi ház nagy kerttel, tágas és jó fekvésű udvarral sürgősen eladó. Az enyhén - kert felé - lejtő telken, az utcafrontra telepített ház K-ÉK-Ny-DNy tájolású. A házban előszoba, 3 szoba, konyha, fürdőszoba, az épület alatt pince található. A lakószobák belmagassága 330 cm, amelyek galériázhatók. A szobák délelőtt kapnak közvetlen napfényt, így nyáron nincs túlmelegedés. A szobák fűtése két cserépkályhával, illetve gázkonvektorokkal történhet. Gáz, áram, telefon, kábel tv van, vízellátás bő vizű ásott kútról házi vízművel megoldott. A ház bejárata az udvar felől nyílik. Bentről megközelíthető a pince, illetve a padlás. A házhoz telekhatáron csatlakozó melléképületben, két tágas helyiség van, az egyik garázsként funkcionál, mögötte van egy állattartásra alkalmas épületrész is. Ajánlom olyan családnak, aki szereti a vidéki csendet, nyugalmat, és távol vannak a nagyvárosok zajától.A közelben boltok, iskola, orvosi rendelő megtalálható.

Ár : 6.990.000.-Ft FIX ÁRON. CSERE, BÉRLÉSI LEHETŐSÉG NINCS.

Az Ipoly menti síkságon, a Darázsdói-patak (Szentlélek-patak) mellett fekszik, 170 m tengerszint feletti magasságban. A Cserhát hegységbe irányuló turistautak kiindulópontja. A 78-as számú Aszód–Balassagyarmat–Ipolytarnóc-vasútvonal és a 22. sz. főút mellett fekszik, Balassagyarmattól 19 km-re. De Pásztó felől is megközelíthető a 2122-es közúton, és még Litke, Ipolytarnóc felől is megközelíthető az Ipoly völgyében található 2205-ös közúton és Szécsénykovácsi felől az új Katalin hídon.

Kérem hívjon, és a tulajdonossal előre egyeztetett időpontban megtekintheti !

Ha még nem sikerült eladni lakását, kedvezményes feltételekkel vállaljuk annak értékesítését, hogy Ön mihamarabb beköltözhessen álmai otthonába.

Hitelügyintézés, értékbecslés, helyszíni felmérés, címkiadás, tanácsadás.

Irodánk megtalálható Vác, Dr. Csányi krt. 84.1/6.

Energetikai Tanúsítvány Készítése.

további ingatlanok megtekinthetők a www.gereingatlanok-vac.hu és a www.gereingatlanok.hu honlapokon.

Tel : 06-70-558-1160 Gere Géza

Tel : 06-30-493-2550

Kapcsolat a hirdetővel
  • Gere Géza

  • 0670558-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Szécsény


Hasonló hirdetések

  • Régen frissült
    Eladó Családi ház
    Szécsény, Vihar Béla utca
    Megvételre kínálunk Szécsényben 2 önálló lakórésszel rendelkező családi házat.Az első ingatlanban található 3 szoba, konyha és étkező, fürdőszoba, WC, illetve tartozik hozzá egy közel 20 nm-es pince és egy 20 nm-es fedett terasz.A hátsó ingatlanban v...
    • Eladó ház, Lakás - Szécsény
    1 éve, 9 hónapja
    26 000 000 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Gere Géza

  • 0670558-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Szécsény