+ Ingyenes hirdetés feladása

PopCorn Árusítás fesztiválokra, falunapokra, sörfesztiválra, gyereknapra, majálisra, konferenciára

Szeged
3 hete, 6 napja
 • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-5605674
 • Kategória: Szolgáltatás
 • Alkategória: Vendéglátás, Üzlet
Leírás
A pattogatott kukorica a rendezvényeken, a világ bármely táján, az egyik legnépszerűbb-legismertebb csemege. Mindenki nagy szeretettel várja ezt a finomságot.

A Popcorn készítés születésnapra vagy gyerek partira, céges bulira, mindig egy tökéletes kiegészítése a rendezvénynek.

Rendkívül felkapott a popcorn: fesztiválokra, falunapokra, sörfesztiválra, gyereknapra, majálisra, bornapokra, konferenciákra és kiállítási egyéb rendezvényekre.

PopCorn árusítást - Megrendelést csak előre egyeztetés alapján vállalunk. Az árat a készítendő mennyiség (pl. zacskó / Vödör), és a kitelepülés távolsága határozza meg.

A popcorn készítés ára változik megrendelt mennyiség függvényében, és attól függően, hogy az Országban hol lesz helyileg meg tartva az Ön rendezvénye.
Bttó számlás Árak:
1 adag (1l) 500.-Ft;
1 adag (2l) 700.-Ft;
1 adag (3l) 900.-Ft;
1 adag (4l) 1.000.-Ft;
1 adag (5,3l) 1.200.-Ft;
Kérjünk vegye figyelembe, hogy van egy minimális rendelés mely 100 adag 1 literes (500Ft) kész pattogatott kukorica, mely ára így 50.000.-Ft

POPCORN KÉSZÍTÉSHEZ HASZNÁLT ALAPANYAGOK:

Készítése Amerikai alapanyagból történik mindig. (Kókusz olaj vagy Kukorica olaj, és Flavacol különleges ízesítésű só, vagy édesítő.

Egy termék bemutatóján, a Cég Kommunikációjában sokat számít a figyelmesség, gesztus valamivel meg ajándékozni grátisz a részt vevő vendégeket, érdeklődőket legyen az pl. egy zacskó POPCORN.

Céges rendezvényre lehetőség van zacskót fel logózni a hatékony céges promóció elérése érdekében.

Használja ezt az ideális reklámhordozót az Ön javára, nagy a gazdasági hatása, ha több száz ember sétál egyéni popcorn zacskóval a kézben!

Popcorn kitelepülésünk az egyik legkedveltebb szolgáltatásunk rendezvényekre. Gépeink rendelhetők kisebb és nagyobb rendezvényekre is. Popcorn gépünk pár perc alatt elkészíti a friss pattogatott kukoricát, melyet zacskóban – vödörben…stb szervírozunk. Lehetőség van előre elkészített, és csomagolt kukorica rendelésre is. A popcorn kiosztáshoz egyedi, logózott zacskót is kérhet, továbbá exkluzív dobozokban is kínálunk pattogatott kukoricát. Egy rendezvényre több gépet is tudunk biztosítani. Minden szolgáltatás esetén cégünk személyzetet is biztosít. Kollégánk a rendezvényen frissen elkészíti a pattogatott kukoricát és kiszolgálja a vendégei részére. Kitelepüléseinkhez minden szükséges alapanyagot biztosítunk. Szolgáltatásunkhoz minőségi alapanyagot használunk. Pattogatott kukorica standunkat ugyancsak teljes mértékben a rendezvényed hangulatára vagy a cég arculatára tudjuk igazítani. Kiváló reklámhordozó és ügyfélszerző választás lehet konferenciák és kiállítások esetében.

Kapcsolat a hirdetővel
 • Brillant Gold International Kft.

 • +367029-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
SzegedHasonló hirdetések

 • ÉPÍTETT ACÉL SÁTOR! Raktározás Tárolás áru, és anyagok részére, Mezőgazdasági Raktározás
  Szeged
  ÉPÍTETT (tűzhorganyzott) ACÉL SÁTRAK, TÖBB MÉRETBEN! Raktározás Tárolás áru, és anyagok részére, Mezőgazdasági ÉS Raktározás Céljára Ha Önnek üzleti alkalomhoz van szüksége egy mobil raktárra, vagy mezőgazdasági célra szeretné használni, és a drága b...
  • Vendéglátás, Üzlet - Szeged
  4 napja, 5 órája
 • pirolízis üzem
  Szeged
  Pirolízis rendszerek installációja.Napi 5-10-20 tonna/nap kapacitású gumi és műanyagok pirolizációjára alkalmas hőbontó rendszerek installációja.Cég képviselet vásárlástól a betanításig....
  • Vendéglátás, Üzlet - Szeged
  6 napja, 13 órája
 • DIÁKALBÉRLET
  Szeged, Felső Tiszapart, Szeged
  Leírás LAKÁS KIADÓ, Garázzsal kocsibeállóval 2X2 szobás apartman! Szeged-Felsőváros új uszoda mellett 4 szobás 1 emelet! DIÁKOKNAK, cégeknek! Két új fürdőszoba, két Wc! Lakást a bérlő igénye szerint berendezhető. Lakás maximum 10 főig: 2 db 2 ágyas é...
  • Vendéglátás, Üzlet - Szeged
  1 hete
 • Régen frissült
  Szállás építőipari dolgozóknak
  Szeged, Szeged, Budapesti út 2.
  Szegeden építőipari dolgozók részére a Budapesti út 2.sz. alatti Corner Panzióban 1-6 fős fürdőszobás szobák kiadók! Rövid- és hosszútávra egyaránt. Ár: 1 fő/szoba: 2.300. -Ft /fő/éj + Áfa 2 főtől 6 főig/szoba: 1.900.- Ft /fő/éj + Áfa Havi bérlet : 1...
  • Vendéglátás, Üzlet - Szeged
  1 éve, 4 hónapja
 • Régen frissült
  Szeged, Szeged, Szeged
  Jövedéki engedélyes üzlettársat keresek Magyarországon ismert, keresett, mégsem forgalmazott termék behozatalára....
  • Vendéglátás, Üzlet - Szeged
  2 éve, 12 hónapja
 
Kapcsolat a hirdetővel
 • Brillant Gold International Kft.

 • +367029-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Szeged