Ezt a hirdetést archiválták.

Szegeden, a Mátyás király tértől pár perc sétára egy 1. emeleti, 70 nm-es, 2 szobás téglalakás eladó

Szeged
2 éve, 5 hónapja

Hasonló hirdetések

  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-8041384
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó ház, Lakás
  • Hálószobák: 2
  • Alapterület (m²): 70
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Szegeden, a Mátyás király tértől pár perc sétára egy 1. emeleti, 70 nm-es, 2 szobás téglalakás eladó.
Az épület egy 374 nm-s telken helyezkedik el. Az épületben két külön bejárattal rendelkező lakást alakítottak ki. A lakások külön-külön is megvásárolhatóak és együtt is eladóak.
A lakás Alsóvároson, a Csiga pékséghez, a pályaudvarhoz, Mátyás templomhoz közeli csendes, nyugodt környéken található. A telekre belépve tágas kert fogad minket, melynek a lakáshoz tartozó részén grillezni, sütögetni, de akár kertészkedni is bőven akad hely. Külön lépcsőn, saját folyosón tudunk bejutni az ingatlanba.
A lakásba lépve rögtön feltűnnek a tágas terek, melyet a nagy belmagasság tovább növel. A konyhában a gépesítés és bútorok mellett egy étkezőasztal is helyet kapott, ennek ellenére könnyedén lehet mozogni. Innen nyílik a zuhanyfülkével és WC-vel ellátott fürdőszoba, ahonnan egy kisebb tárolóhelyiség is elérhető. A konyhából a nagy alapterületű, szellősen berendezett nappaliba jutunk, ami sok lehetőséget nyújt a különböző belsőépítészeti elképzeléseknek. Innen jutunk a franciaággyal és szekrényekkel berendezett hálószobába, ahol ennek ellenére is rengeteg hely áll még rendelkezésre.
A lakás sajátossága, hogy az alaprajzzal nagyjából megegyező méretű és elrendezésű pince, valamint egy padlástér is tartozik hozzá, ezáltal a kihasználható terület jelentős.
Az ingatlan hűtő-fűtő klímával szerelt, parkolásra pedig az utcán van lehetőség.
A fa nyílászárók redőnnyel és szúnyoghálóval felszereltek.
Tájolásának és az utcafronton lévő fáknak köszönhetően jól leárnyékolt.

Az utóbbi években több felújítási munkálatot is végeztek a házon.
2011-ben az addig közösen használt lépcső helyett saját lépcsőfeljáró készült az I/2. sz lakáshoz. Ezzel egyidejűleg a csapadékviz elvezetése is megtörtént.
2012-ben a vízórától a I/2 lakásig teljes csőcsere valósult meg.
2013-ban a konyhából nyíló szoba jobboldali falát hőszigetelték.
2015-ben a Szegedi Kéményszervíz Kft. elvégezte a kéménybéléscsövezését furánflex technológiával 3 bekötéssel.2016-ban megtörtént az elektromos hálózat részleges felújítása a villanyórától a lakásig, a pince áramhasználatának leválasztása és mérőórával való ellátása, valamint a világítás kialakítása.
2017-ben elkészült a tető részleges javítása, törött cserepek pótlása, dudacserepek cseréje és szigetelése.2018-ban beszerelték a split-klímát, aminek alkalmából újabb elektromos felújításra volt szükség, a nagyobb terhelés miatt.A lakás jelenlegi állapotában további felújítást igényel.

Ideális választás azoknak, akik ki szeretnék használni az ingatlan tágas tereit és van módjuk a lakást, valamint a pincét is felújítani.

Bővebb információért kérem hívjon bizalommal!

Hivatkozási szám: STARTLAK-[------]

Elhelyezkedés
Szeged

 
Elhelyezkedés
Szeged