Újszeged csendes, családi házas részén, a Marostő városrészben

147 900 000 Ft
Szeged
1 napja, 4 órája
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-10331289
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó ház, Lakás
  • Hálószobák: 5
  • Alapterület (m²): 201
  • Bútorozott: Nem
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
MEDITERRÁN HANGULAT KERTVÁROSI ÖVEZETBEN!

Újszeged csendes, családi házas részén, a Marostő városrészben 201,31 m2-es nappali + 4 szobás, 3 fürdős, gardróbos, +garázs ikerház 393 m2-es telken eladó. Az ingatlan 2007-ben épült, Belsőépítész tervei alapján kivitelezett, kétszintes , klimatizált, riasztóval felszerelt.

Össz terület: 173,83 m2 (1/2-1/2 terasz és erkély) + 27,48 m2 garázs = 201,31 m2.

Az ingatlanba lépve láthatjuk, hogy a helyiségek az élettereket figyelembe véve a mai trendnek megfelelően praktikusan lettek kialakítva.
A kétszintes épületben a földszint dominál.
Az alsó szinten belépéskor kellemes belső tér fogad, az előszobából nyílnak a helyiségek. Balra a konyha-étkező, jobbra gardrób, fürdő, mellékhelyiség, mely kézmosóval felszerelt. Az előszobából tovább haladva a rendkívül hangulatos, jó fényviszonyokkal rendelkező tágas nappali tárul elénk, melynek dísze a kandalló. A nappali és a konyha-étkező egy teret alkotnak, mindössze egy oszlop választja el őket. A konyha gépesített, Bosch gépekkel felszerelt. A nappaliból kiléphetünk a fedett - és nyitott teraszra.

Az emeletre kényelmes, elegáns lépcsőn jutunk fel. Ezen a szinten két lakószárny került kialakításra, melynek központi része a társalgó. Előtérrel szemben 10,44 m2-es terasz nyílik, jobbra egy gardrób szoba ad lehetőséget a tárolásra, tovább haladva a szülői háló, a fürdőszoba, az innen nyíló külön légtérben kialakított wc és egy gardrób érhető el. A közlekedőből nyílik a kissé elszeparált 2 külön bejáratú hálószoba, a fürdő és a kézmosóval felszerelt mellékhelyiség.
Az egyik fürdőszoba tágas, elegáns szaniterekkel és burkolatokkal felszerelt, sarokkádas, melyben még egy wc is található. A másik fürdőbe zuhanykabin került beépítésre.

A szobák laminált parkettával és szőnyegpadlóval, a többi helyiség járólappal burkolt.
Falai festettek, fűtése egyedi gáz cirkó padlófűtés, a szobákban radiátor hőleadókkal, a nappaliban kandalló teremt meghitt pillanatokat az itt lakóknak.
A kellemes hőérzetről 3 db klíma gondoskodik.

A kiváló minőségű hő-és hangszigetelt nyílászárók redőnnyel - és szúnyoghálóval felszereltek.
A biztonságról riasztórendszer gondoskodik.

A kert szépen rendben tartott, parkosított, kerti grillterasz üzemel.
A fedett- és nyitott terasz és az ingatlan mögötti parkosított rész a pihenést szolgálja. Kiváló helyszíne lehet családi - és baráti találkozóknak , ahol nagyobb társaság is élvezheti a gyönyörű kert és a társasági összejövetel hangulatát.,

Az ingatlanhoz elektromos kapuval felszerelt 27,48 m2-es garázs is tartozik, mely az utcáról nyílik.

A ház helyiségeinek színvilága, burkolatai a mediterrán stílust képviselik, így együttesen egy nagyon kellemes, otthonos megjelenést sugároznak. A terek felosztása jól átgondolt, ennek köszönhetően nagyon kellemes atmoszférájú az ingatlan.

A Belváros 10 percre elérhető. Az utcán ingyenesen lehet parkolni. Különösen jó infrastruktúrával rendelkezik, a környéken sok kisebb-nagyobb üzlet működik. Élelmiszer üzletek, zöldséges, gyógyszertár és egyéb szolgáltató egységek is megtalálhatóak a közvetlen környezetében.
Remek kikapcsolódási lehetőségeket nyújt a közelben lévő park, játszótér, kézilabda - és focilabda pálya, a Maros Fitt Park edzőterem és wellness.

A családi ház kiváló otthona lehet olyan családoknak, akik szeretik a csendet, az igényes, ötletes megoldásokat és Újszeged egyik kedvelt részén szeretnének élni.

Ha felkeltette érdeklődését bővebb információért HÍVJON vagy keressen személyesen DUNA HOUSE SZEGED, OROSZLÁN UTCAI irodájában.

Kérdése van? Forduljon hozzám, keressen a hét bármely napján bizalommal!
Érd.: Keleti Ilona , Tel.: +36(20)403-3318

Kapcsolat a hirdetővel
  • Keleti Ilona

  • +362040-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Szeged


Hasonló hirdetések

  • Eladó 201 m2-es ikerház Szeged
    Szeged
    MEDITERRÁN HANGULAT  KERTVÁROSI ÖVEZETBEN!Újszeged csendes, családi házas részén, a Marostő városrészben 201,31 m2-es nappali + 4 szobás, 3 fürdős, gardróbos, + garázs ikerház 393 m2-es telken eladó. Az ingatlan 2007-ben épült, Belsőépítész tervei al...
    • Eladó ház, Lakás - Szeged
    2 hónapja, 3 hete
    147 900 000 Ft
  • Régen frissült
    Eladó Ház, Szeged
    Szeged, Rahói utca
    MEDITERRÁN HANGULAT KERTVÁROSI ÖVEZETBEN!Újszeged csendes, családi házas részén, a Marostő városrészben 201,31 m2-es nappali + 4 szobás, 3 fürdős, gardróbos, + garázs ikerház 393 m2-es telken eladó. Az ingatlan 2007-ben épült, Belsőépítész tervei ala...
    • Eladó ház, Lakás - Szeged
    5 hónapja, 3 hete
    147 900 000 Ft
  • Régen frissült
    Eladó Ház, Szeged
    Szeged
    MEDITERRÁN HANGULAT KERTVÁROSI ÖVEZETBEN!Újszeged csendes, családi házas részén, a Marostő városrészben 201,31 m2-es nappali + 4 szobás, 3 fürdős, gardróbos, + garázs ikerház 393 m2-es telken eladó. Az ingatlan 2007-ben épült, Belsőépítész tervei ala...
    • Eladó ház, Lakás - Szeged
    5 hónapja, 3 hete
    147 900 000 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Keleti Ilona

  • +362040-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Szeged