+ Ingyenes hirdetés feladása

Ezt a hirdetést archiválták.

Kiscsoportos tréningek - Öngyógyító módszerek


Hasonló hirdetések

Leírás
Egészséged és gyógyulásod a kezedben van!


Az egésznapos  tréningek 7 főig a Stúdióban zajlanak.
Meghívás esetén pedig 10 főtől szívesen elmegyek a kis csoporthoz.
(Megbeszélés alapján csoportonként változtatható a helyszín, a nap és az időpont!)

Jöhetnek együtt ismerősök, kollégák, klub-közösségek, baráti körök stb.

RÉSZLETEK:   [------]

Két témakőr, hat előadás:I. témakőr:Stresszoldó és  önismereti tréning  (megtanuljuk, hogy oldjuk a feszültséget, félelmet, és hogy érzelmeink miként befolyásolják testünk működését. Önismereti teszt! Az aromaterápia otthoni alkalmazása, illóolajok hatásai.

Túl a harmadik  X-en - a fájdalmak és stressz  helyett jol-lét  (tanulunk gyógyító pontokat melyekkel csökkenthetjük fájdalmainkat és növelhetjük energiáinkat. Egy kis szemtorna begyakorlása. Megismerkedhetünk a tenyér masszázsának technikájával.)

Táplálékaink, vitaminok, nyomelemek, ásványi anyagok és a mozgás fontossága (beszélünk az ásványi anyagok fontosságáról és a célzott mozgásról. A gyógyító ételek és az ÖT elem.

II. témakőr:

Test és fülgyertyázás otthoni alkalmazásra (megtanuljuk, hogyan használjuk a gyertyákat és hogy milyen problémákra alkalmazhatjuk e népi gyógymódot.) Csakra-teszt kitöltése.

Megtanuljuk az "örök élet" pontjait és több jótékony pont moxázását. Megismerkedünk egy pár perces tornával, mellyel aktiválhatjuk energia-csatornáinkat. Mire jó a Su-Jok gyűrű?

Megtanuljuk, hogy a Schüssler sók és krémek  mire jók,  hogyan alkalmazzuk őket és mit tartsunk házipatikánkban különböző bajainkra akár akut vagy már  krónikus problémáink javítására.

AJÁNDÉKKÉNT pedig mindenki kap egy Magnetspace készülékkel végzett állapotfelmérést, mely rámutat a szervezetben lévő vitaminok, aminósavak és nyomelemek hiányára, vagy a nehézfémek jelenlétére.

 természetesség!
 
Óvjuk egészségünket természetes módszerekkel!

Elhelyezkedés
Székesfehérvár

Öngyógytó módszerek - kiscsoportos tréningek


 
Elhelyezkedés
Székesfehérvár

Öngyógytó módszerek - kiscsoportos tréningek