Személyiségfejlesztés és Tudás kibontakoztatás a TÁNC Erejével

Székesfehérvár Székesfehérvár Székesfehérvár
1 hónapja, 2 hete
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-9516243
  • Kategória: Szolgáltatás
  • Alkategória: Oktatás
Leírás
Első megközelítésből a legtöbb ember számára a tánc csupán szórakozás, kikapcsolódás esetleg közösségi élmény. Viszont, ha mélyebben kezdjük vizsgálni, hogy milyen értékek is rejlenek a táncba, szinte túlzás nélkül állíthatjuk azt, hogy a tánctanulás magában hordoz minden olyan tudás elemet, kompetenciát, ami szükséges a sikeres élethez. A tánc felkészít a minőségi életvezetésre, legyen szó magánéletről, munkáról vagy az egészségről, hiszen a mentális, lelki és fizikai készségeket egyszerre bontakoztatja ki és fejleszti.

Mentális szinten fejlődik: a kreativitás, alkotó készség, memória, gondolkodási képesség, összefüggés felismerés, képzelőerő, játékosság, fegyelmezettség, ritmusérzék, esztétikai érzék, rendszerbe látás képessége, csoport dinamikai és kommunikációs képességek, szerepvállalás, alkalmazkodás, együttműködési és megfigyelési képesség, tolerancia, egymást segíteni való tudás, felelőségvállalás, előadói és vizuális készség, helyzetfelismerés, probléma megoldás, bátorság, koncentráció.

Lelki szinten fejlődik: önismeret, önérvényesítés, önbizalom, önazonoság, önfelfedezés élménye, pozitív közösségi élmény, alkotói és előadói élmény, szabadság élmény, művészi és önkifejezési képesség, önfegyelem.

Fizikális szinten fejlődik: az egyensúlyérzék, testtudat, izomerő, testkoordinációs képesség, ízületi mozgékonyság, hajlékonyság, izommemória, finommotorikus mozgás.

Kezdés: 2022. szeptember 05.
Bővebb információ és jelentkezés:
www.jazz-tanc.hu / vido@sznet.hu / +36 30 9296 374

Mozgás fejlesztés - Kis gyermekek számára kialakított mozgásforma, mely egyszerre veszi figyelembe az életkori sajátosságokat, a koordináció és a helyes testtartás kialakításához szükséges mozgás elemeket, illetve a gyermekek mozgás élmény iránti vágyát. Az óra elsődleges célja, mozgás örömének és a testtudatosság megismerésének megtapasztalása, az egyéni adottságok kibontakoztatása. (4-7 éves korosztály)

Jazz-Tánc – Klasszikus, populáris és etnikus műfajokból átvett mozdulatok izgalmas kavalkádja, ahol a technikai tudás elsajátítása és az esztétikum kibontakoztatása egyformán hangsúlyos. Miközben a jazz-táncos a különböző stílusok között kalandozik, nem csak hajlékonyságát, koordinációs képességét és izomzatát fejleszti, de személyiségének sokszínűségét, kreativitását, lelkiségét is képes felfedezni, megélni. (7 éves kortól)

Női fitnesz – Középkorú nőként fontos számomra, hogy testem ne csak esztétikailag közelítsen az optimálishoz, hanem funkcionálisan is. Ennek érdekében olyan alakformáló fitnesz órákat tartok, ahol a formás és rugalmas izomzat fejlesztése mellett fontos szerepet kap: a fő izomcsoportok egészséges egyensúlyának kialakítás és megtartása, illetve az ízületek védelme és mozgékonysága. (18 éves kortól)

Fitt-fight – Küzdősportok gyakorlataiból építkező edzés, amely a kiváló kondíció elérése érdekében egyaránt alkalmaz boksz-, kick-box-, karate rúgásokat, ütéseket, védéseket, továbbá saját testsúlyos és kettlebell súlyokkal végzett erősítéseket. Az edzés mellékhatása: csodás állóképesség és nem csak erős, de rugalmas izomzat is. (18 éves kortól)

NIA – Táncterápiás eszköz, mely a test sanyargatása helyett az élvezetre épül. A NIA bármilyen edzettségi állapotban, korban és testalkatban elkezdhető, ahol az eredmény a fittséggel kezdődik, majd a test, lélek és a szellem egyensúlyának helyreállásával folytatódik. A NIA magában foglalja a táncot, a harcművészeteket és a gyógyító mozgásokat, mint amilyen a jóga is, így nemcsak átmozgatja az egész teste, de támogatja saját önkifejező képességünk, nőiességünk kibontakoztatását is. (18 éves kortól)

Magánóra – Egyéni táncórák – Klasszikus Balett vagy Jazz-tánc stílusban (hajlékonyság fokozása, tánc technikák csiszolása, koreográfiák betanítása, táncművészeti iskolákba való felvételire felkészítés)
Klasszikus Balett – Az esztétikus mozgás királynője, az aranymetszés szabályainak táncban való megtestesülése. Balett órám a klasszikus hagyományok szerint épül fel, ami nem csak a kecses mozgás elsajátítására, de a hajlékonyság és a formás izomzat kialakítására is tökéletes recept. (9 éves kortól)

Kapcsolat a hirdetővel
  • Vidó Judit

  • +363092-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Székesfehérvár

Székesfehérvár
Székesfehérvár


Hasonló hirdetések

  • Székesfehérvár
    Matematika korrepetálás, érettségire, felvételire felkészítés, minden korosztálynak eredményesen Székesfehérvár, belvárosban. Érdeklődni: 0620 261 55 65...
    • Oktatás - Székesfehérvár
    3 napja, 21 órája
  • Székesfehérvár
    Matematika korrepetálás, felvételire, érettségire felkészítés bármely korosztálynak Székesfehérvár belvárosban. Érdeklődni 06202615565 telefonon lehet....
    • Oktatás - Székesfehérvár
    3 napja, 21 órája
  • Székesfehérvár
    Matematika és fizika korrepetálás általános és középiskolásoknak a belvárosban rugalmas időpont egyeztetéssel. telefonszám: +36705745051...
    • Oktatás - Székesfehérvár
    5 napja, 6 órája
  • Gitár-oktatás
    Székesfehérvár, Széchenyi utca, Székesfehérvár
    Tiszteletem! Képesített, aktívan a közoktatásban dolgozó tanárként gitár oktatást vállalok kezdők és haladók számára Székesfehérváron, 6-166 éves korig. Hatvan perc 4000 Ft, vagy a lakásomon, vagy stúdióban. Ha felkeltettem az érdeklődését, várom hív...
    • Oktatás - Székesfehérvár
    1 hete, 1 napja
  • Régen frissült
    Angol oktatás
    Székesfehérvár
    Angol érettségire készülsz? Vagy nyelvvizsgára? Esetleg nem érted az anyagot és korrepetálásra van szükséged? Angol állásinterjúra vagy külföldre készülsz? Segítek akár személyesen vagy online. Toábbi infó itt: www.angol-tanar.org...
    • Oktatás - Székesfehérvár
    9 hónapja, 3 hete
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Vidó Judit

  • +363092-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Székesfehérvár

Székesfehérvár
Székesfehérvár