Ezt a hirdetést archiválták.

Eladó Családi ház, Szentendre, Szamárhegy, 220nm, 494000000 Ft

Szentendre Szamárhegy
7 hónapja, 1 hete

Hasonló hirdetések

  • Eladó ház, Szentendre
    Szentendre, Patak sor utca
    Szentendrén kétszintes, medencés, szaunás villa eladó!Ez az 5+2 szobás luxus villa tökéletes választás lehet azok számára, akik egy különleges otthont keresnek, ahol a kényelem és stílus egyesül. A belső terek minden igényt kielégítenek. A 2020-ban e...
    • Eladó ház, Lakás - Szentendre
    1 napja, 5 órája
    143 000 000 Ft
  • Eladó ház, Szentendre
    Szentendre
    Szentendrén kétszintes , medencés, szaunás villa eladó! Ez az 5+2 szobás luxus villa tökéletes választás lehet azok számára, akik egy különleges otthont keresnek, ahol a kényelem és stílus egyesül. A belső terek minden igényt kielégítenek. A 2020-ban...
    • Eladó ház, Lakás - Szentendre
    1 napja, 6 órája
    143 000 000 Ft
  • Eladó Ház, Szentendre
    Szentendre
    DUNAKORZÓ, LUXUS APARTMAN Igazi kuriózum! Újépítésű, 50 nm-es, nappali+ 3 hálós ház, 50 nm-es, fedett terasszal. A telek 457 nm, körbekerített, rendezett. A ház minőségi anyagokból épül, hamarosan elkészül. A fedett teraszon egy jacuzzi is helyet kap...
    • Eladó ház, Lakás - Szentendre
    1 napja, 7 órája
    109 500 000 Ft
  • Eladó Ház, Szentendre
    Szentendre
    Szentendrén, Tyúkosdűlőn eladó egy nettó 110 nm-es önálló, Új építésű családi ház, 862 nm-es telekkel, kocsibeállóval. A földszinten található egy tágas konyha, nappali-étkező, 20 nm-es teraszkapcsolattal, szoba, fürdőszoba. Az emeleten pedig 2 háló,...
    • Eladó ház, Lakás - Szentendre
    1 napja, 7 órája
    104 990 000 Ft
  • Eladó Ház, Szentendre
    Szentendre
    Újépítésű, luxus családi ház Szentendrén, csendes, családi házas övezetben, magas műszaki tartalommal épülő családi ház eladó. 773 nm-es telken, a jelenlegi tervek alapján (vevő kérésére ez még alakítható) épül, két szintes, duplakomfortos. Az alsó s...
    • Eladó ház, Lakás - Szentendre
    1 napja, 7 órája
    125 000 000 Ft
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-10467610
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó ház, Lakás
  • Hálószobák: 4
  • Alapterület (m²): 220
  • Bútorozott: Nem
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Szentendre legcsodálatosabb, lélegzetelállító panorámával rendelkező részén kínálok eladásra egy 340 m2-es telken fekvő, kétgenerációs luxus ingatlant üzlethelyiséggel.

A két, minőségi alapanyagokból 2016-ban készült épület egy telken található, de külön bejárattal.

A főépület 140 m2, melynek alsó szintjén egy tágas, világos, amerikai konyhás nappali,egy hálószoba, gardróbszoba, valamint egy káddal és zuhanyzóval ellátott fürdőszoba található.
A hálószobából és az előtérből is elérhető egy üvegfallal elválasztott, csodálatos zen kert, melyben különleges növények és egy kis szökőkút tárulnak a szemünk elé.
A nappaliból kilépve egy hatalmas teraszon találjuk magunkat, melynek mesebeli panorámája a Dunára és az Óvárosra néz. A teraszon egy kis kert van különleges növényekkel és egy fűtött jakuzzival. A pihenni vágyók nemcsak a látványban gyönyörködhetnek, hanem megmártózhatnak egy forró fürdőben, akár télen is.

Az emeleti szinten két szoba, egy kis konyha és egy fürdőszoba található káddal és toalettel. Itt került kialakításra egy kis rejtett kuckó, melyet különleges módon, függőlétrán közelíthető meg.

Az ingatlan melegéről gázcirkó és egy hőszivattyús, távvezérlésű rendszer gondoskodik. A nappaliban egy csodás kandalló melegét is érezhetjük.
Az ingatlan fűtése, hűtése padló- és mennyezeti rendszerrel lett kialakítva, mely távvezérlésű.

Az udvaron belül, külön bejárattal egy 80 m2-es lakás is található. Itt az alsó szinten egy szoba és egy zuhanyzós, toalettes fürdőszoba van. Jelenleg a szoba üzlethelyiségként működik, mely az utcafrontról is megközelíthető.
Az emeleten egy világos, amerikai konyhás nappali található egy szobával és egy fürdőszobával, toalettel.

A házat gondozott kert öleli körül, melyben különleges növények és gyümölcsfák találhatóak. A kertet automata öntözőrendszer látja el.

Az ingatlan alatt 100 m2 pince is van, melynek falai kőből és téglából lettek kirakva, ez a helyiség alkalmas lehet családi, baráti összejövetelekre, borozgatásra.

Az ingatlant kamera- és riasztórendszer védi a kíváncsi szemek elől.

A házhoz tartozik egy zárt garázs, mely egy autó tárolására alkalmas.

Szentendrén minden megtalálható pár perc sétára: óvoda, iskolák, élelmiszerboltok, gyógyszertár, orvosi rendelő és minden, ami a mindennapi élethez szükséges.
Budapest autóval pár perc alatt megközelíthető.
Szentendre számos látnivalója miatt rengeteg időt el lehet tölteni a városban, hiszen több templom, galéria, múzeum is van itt.
A Duna partján nagyokat sétálhatunk, vagy beülhetünk egy hangulatos étterembe.

Ha szeretne egy luxus ingatlanban, luxus környezetben élni, jacuzziból gyönyörködni a szemet kápráztató panorámában, akkor ez az ingatlan alkalmas az ön és családja számára.

Irány ár: 494 millió Ft.

terasz, amerikai konyha, étkező, pince, villany, gáz, víz, csatorna, összkomfortos, garázs, világos, gardrób, jó közlekedésű,

Elhelyezkedés
Szentendre

Szamárhegy

 
Elhelyezkedés
Szentendre

Szamárhegy