Ezt a hirdetést archiválták.

Eladó Hotel Szentendrén NAGYON jó áron - kiváló üzleti befektetés!

Szentendre Ady Endre utca
3 éve, 3 hónapja

Hasonló hirdetések

  • Eladó 302 m2-es hotel, panzió Szentendre, Dunakorzó
    Szentendre, Dunakorzó
    Szentendre legkiemeltebb részén, a Duna korzó szívében, DUNÁRA PANORÁMÁS, jelenleg is üzemelő panzió eladó. A 2 szintes tégla szerkezetű épület összesen 9 szobás, teljesen berendezett, gépesített, jó állapotú, amely még tovább bővíthető, akár külön k...
    • Iroda, Kereskedelmi célú ingatlan - Szentendre
    3 napja, 7 órája
    360 000 000 Ft
  • Eladó - Vendéglátás - Czóbel park közelében
    Szentendre, Czóbel park közelében
    VALÓSÍTSA MEG VÁLLALKOZÓI ÁLMAIT SZENTENDRÉN!!! Megvételre kínálok Szentendrén egy 190 nm alapterületű vendéglátó helyiséget a hozzá tartozó kétszintes családi házzal, ami akár panzióvá is alakítható Az étterem a Dunakanyar sétány szomszédságában tal...
    • Iroda, Kereskedelmi célú ingatlan - Szentendre
    1 hete, 3 napja
    279 900 000 Ft
  • Eladó ipari, Szentendre
    Szentendre, Rózsa utca
    Szentendre kedvelt és fejlődő ipari övezetében a Rózsa utcában eladó egy 5244nm-es, kiválóan megközelíthető, össztömeg korlátozás nélküli zónában lévő, körbekerített, saroktelken lévő ipari ingatlan. Kiépített kamera rendszer, infra sorompókkal ellát...
    • Iroda, Kereskedelmi célú ingatlan - Szentendre
    1 hete, 4 napja
    400 000 000 Ft
  • Szentendre, Pap-sziget
    C I T Y C A R T E L INTERNATIONAL LUXURY REAL ESTATE AGENCY bemutatja:    Eladó fejlesztési terület Szentendre-Leányfalu térségében Pest megyében, Budapesttől 20 kilométerre, Szentendre Pap-szigeten eladó 3,5 HA fejlesztési terület, amelyen jelenleg ...
    • Iroda, Kereskedelmi célú ingatlan - Szentendre
    2 hete, 3 napja
    1 999 000 000 Ft
  • Szentendrén, városközpont közelében kiadó iroda
    Szentendre, Városközpont közelében, Városközpont közelében
    Szentendrén forgalmas, jól megközelíthető helyen, elegáns, igényesen színvonalas környezetben kiadó egy I. emeleti, 25 m2-es irodahelyiség. Klimatizált, az irodákban telefon és internet. Közös helyiségek: teakonyha, étkezősarok, mosdó, parkoló. Egyéb...
    • Iroda, Kereskedelmi célú ingatlan - Szentendre
    1 hónapja
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-3465457
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Iroda, Kereskedelmi célú ingatlan
  • Alapterület (m²): 3440
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Magánszemély
Leírás
Szentendrén eladó egy 72 szobás szálloda, 3 konferencia teremmel, étteremmel, presszóval, konditerem helyiséggel és szaunával. Kiváló üzleti lehetőség, kedvező áron!



A szálloda "történelme": Az eredeti épület még az 1960-as években épült, majd a 80-as években került jelenlegi tulajdonosának birtokába. Akkor került felújításra, majd folyamatosan a kor igényeinek és szellemének megfelelően átalakításra.



Az új épületszárny 20 éve épült, és azért mondhatjuk újnak, mert a földszinti és a tetőtéri szintek lettek üzembe helyezve. Az új csatlakozó szárnyban kiépített további 15 (3x5) szerkezetkész lakóegység van, melyek jóval tágasabbak a már meglévőknél. Ez már az új tulajdonos álmai szerint kerülhet megvalósításra.



Jelen állapotában a 3 csillagos besorolású üzemképes szálloda, 50 kétágyas (zuhanyzós, tévés) szobával, három konferencia teremmel (80 -,40-, és 25 fős) teljes berendezéssel és felszereléssel rendelkezik. Ezen a szinten található még 7 tágasabb szoba is, mely pót ágyazható, így 3-4 fő számára is alkalmas lehet. Újonnan épült negyedik szinten található a két nagyobb méretű konferencia terem, melyet tágas, igényesen kialakított, díszített kupolás társalgó köti össze plusz egy kiszolgáló egységgel is ellátott.



Ötödik szint a tetőtér (padlástér) [------] m2, ahol további konferenciatermek, bálterem, irodák, ill. egyéb a szálloda működtetéséhez szükséges helyiségek alakíthatók ki. A szinteket lift köti össze, mely a földszinttől a tetőtérig közlekedik.



A szállodának kiválóan felszerelt konyhája van, 100 főt befogadó étterme, presszó része, és egy igazán különleges 200 főt befogadó rendezvény sátra, ami teljes közművel van ellátva. A gépészet a pinceterében helyezkedik el ahol a fűtést, ill. meleg vízellátást nyújtó három gázkazán, valamint az alternatív tartalékmegoldást kínáló meleg vizet biztosító elektromos bojler.



Az alagsorban található a kondicionáló terem helyiség, finn fagerendából épített szauna, férfi és női zuhannyal, WC-vel, és váró/pihenő teremmel.



A telek területe 5744 mm, 50-52 méter szélesség, [------] méter hosszúság, ebből a szállodaépület előtti és melletti sík területű kibetonozott rész a parkoló, 50 személygépkocsi, illetve buszok részére.



Az épület háta mögött egy folyamatosan emelkedő tág teraszos terület, ősfás park, található, melynek közepén világítással ellátott kőlépcső vezet a telek végéig. Kert végében van egy műemlék jellegű, kisméretű borospince, melynek alapterülete jól bővíthető.



Az épület teljes üzemképes gépészeti, tűzvédelmi infrastruktúrával és zárt láncú televíziós-videó rendszerrel rendelkezik. Az objektum további épületekkel is bővíthető, jelenlegi épület mögött, illetve mellette. Átalakítás esetén kiválóan alkalmas Termál Szállónak, oktatóbázisnak, akár idősek otthonának is. Érdeklődés esetén várom hívását, további értékes információkkal szolgálhatok Önnek.



Forgács Miklós

Skype: forgacs.miklos

Tel: [------]

Elhelyezkedés
Szentendre

Ady Endre utca

 
Elhelyezkedés
Szentendre

Ady Endre utca