Ezt a hirdetést archiválták.

Szentendre hegyén , Dunára néző panorámával új családi ház eladó.

Szentendre Boldogtanya
11 hónapja, 4 hete

Hasonló hirdetések

  • Eladó Ház, Szentendre
    Szentendre, Csányi utca
    SZUPER LEHETŐSÉG SZARVASHEGYEN! FESTŐI KÖRNYEZETEBEN, 2 DB PANORÁMÁS CSALÁDI HÁZ ELADÓ! Szentendrén kínálom megvételre ezt a 2915 m2-es telken, lévő 2 db családi házat. Az egyik ingatlan 110 m2-es alapterületű, 2 szintes, 5 szobás, Déli fekvésű, felú...
    • Eladó ház, Lakás - Szentendre
    1 napja, 3 órája
    189 900 000 Ft
  • Eladó Ház, Szentendre
    Szentendre, Csányi utca
    SZARVASHEGYEN, FESTŐI KÖRNYEZETEBEN PANORÁMÁS CSALÁDIHÁZ ELADÓ! Szentendrén kínálom megvételre ezt a 2580 m2-es telken lévő, rengeteg lehetőséget rejtő, 110 m2 alapterületű, 2 szintes, 5 szobás, déli fekvésű, felújítandó, panorámás családi házat fant...
    • Eladó ház, Lakás - Szentendre
    1 napja, 3 órája
    93 000 000 Ft
  • Eladó Ház, Szentendre
    Szentendre
    Szentendre történelmi belvárosában, közvetlenül a Duna korzón eladó egy kiváló üzleti lehetőséget biztosító ingatlan. Az 599 négyzetméteres zárt telken 3 épületből álló felújítandó épület együttes helyezkedik el, ami 2 utcáról is megközelíthető. Az i...
    • Eladó ház, Lakás - Szentendre
    1 napja, 3 órája
    180 000 000 Ft
  • Szentendrén, kiváló lokációval, 260 nm-es családi ház, teljes berendezéssel várja új tulajdonosát !
    Szentendre, Papsziget
    Szentendrén 260 nm-es családi ház várja új tulajdonosát ! Fontos megemlíteni hogy az ingatlan Szentendre egyik csendes zsákutcájában található, ami kellően elszigetelt, nincs átmenő forgalom és 10 perc sétával elérhető az óváros, dunakorzó. Amikor be...
    • Eladó ház, Lakás - Szentendre
    1 napja, 3 órája
    229 000 000 Ft
  • Eladó ház, Szentendre
    Szentendre
    Szentendrén Pismány alsó részén Eladó egy 1920-ban épült POLGÁRI VILLA + melléképület + garázs + pince! Igazi ritkaság, unikális! Örök dunai panoráma! Gyönyörű ősfás, 3713 m2-es parkosított díszkert! Fedett kocsibeálló! Hatalmas terasz! Az épület iga...
    • Eladó ház, Lakás - Szentendre
    1 napja, 4 órája
    330 000 000 Ft
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-10560349
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó ház, Lakás
  • Hálószobák: 3
  • Alapterület (m²): 189
  • Bútorozott: Igen
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
A Szentendre melletti domb csendes és elegáns családi házas sorompóval zárt parkjában , új építésű ,  189 m2-es  , 2 szintes , örök dunai panorámával rendelkező , napelemmel önellátó családi ház eladó.

 

Az épület 30-as Porotherm  téglából épült , 25 cm lépésálló kőzetgyapottal szigetelt perlit beton födémmel – a továbbiakban még beépíthető tetőtérrel -  , oldalfalán pedig 15 cm-es grafitos hőszigeteléssel rendelkezik , ezekből is adódóan a besorolása AA++ , amelyet tanúsítvány igazol.

 

Ezt egy akár a teljes elektromos ellátást is megvalósító 12 kW-os – még bővíthető – saját napelem rendszer teszi teljessé , amelynek elhelyezése a ház tetején valósult meg.

 

A hűtés-fűtés kapcsán 3 db klíma berendezés , illetve padlófűtés is rendelkezésre áll , valamint a szobák egy részében még NOBO panelek is felszerelésre kerültek , a melegvizet villanybojler tárolja és biztosítja folyamatosan , az épület teljes közmű szolgáltatással rendelkezik.

 

Az ingatlan alumínium nyílászáróinak a – viharérzékelővel ellátott - redőnyei elektromosan mozgathatók , és állíthatók is , ezzel a beáramló fény és napsütés mértéke is könnyen szabályozható a kellemes élhetőség érdekében.

Az 54 m2-es garázs 2 autó számára kényelmes beállást biztosít , és az elektromos autók számára itt a töltés lehetősége kiépítésre került , a le-feljutás a garázsba belső lépcsőházon keresztül is megoldott. Ezen a szinten kialakításra került egy mosókonyha , illetve még egy tároló is.

 

Az újonnan épült ház 52 m2-es nappalija – benne a beépített konyha bútorral , és a már meglévő étkező bútorral – a tágasság érzés remek példája - mivel két oldala is üvegezett - , így a dombról a kellemes kilátás , és az állandó napsütés , a fény zavartalanul élvezhető.

Külön említést érdemel a lakóház rendkívül tágas , ablakokkal ellátott , épített zuhannyal és káddal , valamint bidével is egyaránt  rendelkező fürdőszobája , illetve 2 db toalett is kialakításra került.

 

Két , egyenként 12 m2-es klímás lakószoba – hozzá közös , kényelmes terasz  érzést nyújtó erkéllyel – áll még a jövendőbeli lakók rendelkezésére , laminált padlós burkolattal , és szintén az egyik oldalán üvegfalas kialakítással , ahonnan a kilátás és a fény útja egyaránt  akadálytalan.

 

A házhoz tartozó , a döntően felette elhelyezkedő telken a kert földmunkái elkészültek , azonban a kert tartalmi kialakítása még az új tulajdonos feladata lesz , ez segítheti a saját elképzelések megvalósítását a jövőre nézve. Ugyanez érvényes az utcafronti kerítés , illetve a lehetőségként meglévő – a nappali melletti területen előkészített – terasz kialakítására is.

 

A környék mindennapi elérhetősége , a közlekedése leginkább autóval javasolt , a tömegközlekedés távolsága 15-20 perc gyalog.

 

Irodánk a megtekintés tekintetében – telefonos egyeztetést követően – rugalmasan áll az ügyfelei rendelkezésére , és készséggel segítünk a megtekintés , illetve a továbbiakban is egyaránt , legyen az egyénre szabott hiteltanácsadás , vagy jogi tanácsadás , illetve energetikai bizonyítvány beszerzése.

Elhelyezkedés
Szentendre

Boldogtanya

 
Elhelyezkedés
Szentendre

Boldogtanya