Ezt a hirdetést archiválták.

Ékszerdoboz Szigetszentmiklós szívében fiataloknak

Szigetszentmiklós Jókai u.
2 éve, 8 hónapja

Hasonló hirdetések

  • Eladó 116 m2-es sorház Szigetszentmiklós, Csendes Kertvárosi
    Szigetszentmiklós, Csendes Kertvárosi
    ***NAGY CSALÁDOSOK FIGYELEM, IDE CSAK BEKÖLTÖZNI KELL*** Szigetszentmiklós legkedveltebb EXKLUZÍV lakóparki részén eladó egy 300m2-es telken lévő 116nm-es ikerház jellegű sorház legszélső lakása. A lakás rövid határidőn belül költözhető, 1/1-es tulaj...
    • Eladó ház, Lakás - Szigetszentmiklós
    1 napja, 7 órája
    69 000 000 Ft
  • Eladó lakás, Szigetszentmiklós
    Szigetszentmiklós
    Eladó sorházi lakás, 4 szobás, dupla garázsos, saját használatú kerttel! Szigetszentmiklós dinamikusan fejlődő település a Duna partján, közel Budapesthez, így az ingatlan elhelyezkedése tökéletes választás azok számára, akik nyugalomra vágynak, mégs...
    • Eladó ház, Lakás - Szigetszentmiklós
    1 napja, 21 órája
    52 000 000 Ft
  • Eladó Ház, Szigetszentmiklós
    Szigetszentmiklós, Dunaharaszti utca
    Szigetszentmiklós Ófalu részen eladó egy 49 m2-es önálló családi ház. 94m2-es kert tartozik hozzá. A házban található egy nappali konyhával, egy 9m2-es és egy 16.6m2-es külön nyíló szoba, fürdő, wc, kamra és előszoba. Külső tároló is van. A ház kívül...
    • Eladó ház, Lakás - Szigetszentmiklós
    1 napja, 23 órája
    33 500 000 Ft
  • Eladó Ház, Szigetszentmiklós
    Szigetszentmiklós, Dorottya utca
    Családi ház, nyitásra készen álló üzlettel, Szigetszentmiklóson! A tégla építésű, szigetelt, két generációnak is alkalmas, két szintes családi ház, berendezett, gépesített, nyitásra kész szépségszalonnal együtt eladó! A házban gáz cirkó fűtés van, ra...
    • Eladó ház, Lakás - Szigetszentmiklós
    1 napja, 23 órája
    99 000 000 Ft
  • Eladó ház, Szigetszentmiklós
    Szigetszentmiklós, Fás utca
    Szigetszentmiklóson a Ráckevei-Dunához párszáz méterre, Önálló családi ház eladó! A 760 nm-s telken elhelyezkedő ház kertre néző, 144 nm alapterületű, belső kétszintes (tetőtérbeépítéssel), 2004-ben épült. Falazata Porotherm 38-as blokktégla, födémsz...
    • Eladó ház, Lakás - Szigetszentmiklós
    1 napja, 23 órája
    99 999 999 Ft
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-7196196
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó ház, Lakás
  • Hálószobák: 2
  • Alapterület (m²): 49
  • Bútorozott: Nem
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Magánszemély
Leírás
Szigetszentmiklóson a Jókai utcában, tégla építésű társasházban, lambériázott, egyedi kialakítású tetőtéri lakás eladó (4. emeleten)!
Eladásra kínáljuk bruttó 91, 45 m2 (nettó 48,59 m2) alapterületű, 2 és 1 fél szobás rendkívül hangulatos, fiatalos lakásunkat.
Az ingatlan közelében minden igényt kielégítő infrastruktúra megtalálható néhány perc sétával (bölcsőde, óvoda, iskola, posta, Spar, Penny, piac, orvosi rendelők, gyógyszertár és egyéb üzletek). Budapestre sűrűn és megbízhatóan közlekedő HÉV és busz 5-7 perc sétával elérhető.
A 28 lakásos társasházhoz tartozik egy elektromos kapuval nyitható zárt parkoló, ahol megközelíthető a lakáshoz külön megvásárolható 18,6 m2 garázs is.
Az ingatlan leírása:
A lépcsőházba kóddal működő elektromos ajtón keresztül jutunk be. A szürke és fehér színek dominálnak a rendezett lépcsőházban. A társasházban csak ez az egyetlen 4. emelet került kialakításara, ezért a 3. emelet után már megteremtődik a lakás egyedi hangulata.
Az ingatlanba egy 5 ponton záródó biztonsági ajtón keresztül juthatunk be. Itt a bejárati ajtó mellett egy kis kamra (1 m2) lett kialakítva, segítve a tárolást.
Az ajtón belépve lenyűgöző látvány tárul elénk, amit a lambériázott, megnyitott mennyezet (itt a belmagasság eléri az 5 métert), és a kerek ablak (1 m átmérőjű) teremt meg.
A lakás helyiségeit napkeltétől napnyugtáig végig kíséri a nap.
Az előszobában 2 hatalmas méretű gardróbszekrény biztosítja a helyet a ruhák és egyéb kellékek tárolásának.
Az előszobán áthaladva az étkező tárul elénk a kerek ablakkal. Balra a nagyméretű konyha, étkező pulttal, jobbra pedig a nappali látható. Mindez egy légtérben található, a lambériázott mennyezet a tető vonalát követi.
A bejárati ajtótól balra is indulhatunk, akkor egy kis közlekedőből nyílik a 9 m2 -es hálószoba és a fürdőszoba (WC-vel és sarokkáddal, gipszkarton mennyezet).
Ha a bejárattól jobbra indulunk, akkor a fő hálószobába jutunk. A bruttó 17 m2 -es szobában is láthatóak a tetőszerkezet lambériázott gerendái.
Extrák és műszaki leírás:
- fűtés: gázcirkó
- burkolatok (előszoba, konyha, fürdőszoba- Zalakerámia, szobák – magas kopásállóságú laminált parketta
-beépített gardróbszekrények, konyhaszekrények, gáz és elektromos tűzhely
-Velux tetőtőri ablakok külső és belső árnyékolókkal
-biztonsági ajtó
- légkondicionáló berendezés
Fiatal pároknak (1 gyermekkel) ajánljuk, illetve befektetésnek is kiváló az ingatlan elhelyezkedése és kialakítása miatt.
Az ingatlan tehermentes, tulajdonostól eladó.
Kedves lakóközösség! Közösköltség 6965 Ft/ hó. Egyedi mérőórák.

Elhelyezkedés
Szigetszentmiklós

Jókai u.

 
Elhelyezkedés
Szigetszentmiklós

Jókai u.