Ezt a hirdetést archiválták.

Eladó 335 nm-es Felújított Családi ház Szigetszentmiklós Szigetszentmiklós

Szigetszentmiklós Szigetszentmiklós
1 éve, 3 hónapja

Hasonló hirdetések

  • Régen frissült
    Eladó 335 nm-es Felújított Családi ház Szigetszentmiklós Szigetszentmiklós
    Szigetszentmiklós, Szigetszentmiklós
    Szigetszentmiklós óvárosi részén, eladó 335 nm alapterületű családi ház. A ház ’L’ alakú épület, melyben 2 lakás és egy üzlethelyiség kapott helyet. A ház a századfordulón épült, bizonyítják ezt masszív, 60 cm vastag téglafalai! A belső tereket átala...
    • Eladó ház, Lakás - Szigetszentmiklós
    1 éve, 3 hónapja
    115 000 000 Ft
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-7380515
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó ház, Lakás
  • Hálószobák: 4
  • Alapterület (m²): 335
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Szigetszentmiklós óvárosi részén, eladó 335 nm alapterületű családi ház. A ház ’L’ alakú épület, melyben 2 lakás és egy üzlethelyiség kapott helyet.

A ház a századfordulón épült, bizonyítják ezt masszív, 60 cm vastag téglafalai! A belső tereket átalakították, a nyílászárók műanyagok, a villanyvezeték cseréje után a ház külső szigetelést kapott. A padlástérben a jelenlegi tetőszerkezet meghagyásával még kb. 250 nm terület tetszés szerint beépíthető. A telek nagyságából adódik, hogy további ingatlan építhető, ugyanis a hátsó telek külön helyrajzi számon került nyilvántartásba.

Az utcafronti lakás 100 nm-es, két szoba, étkezős konyha, fürdőszoba, előszoba helyiségekből áll. Minden helyisége klimatizált, fűtése cirkoval megoldott. A szobák mérete: 40 nm, 20 nm. A nagyobbik szoba kettéválasztható.
Az udvari lakás 60 nm-es, nappali, hálófülke, fürdőszoba, külön WC, tároló, előszoba helyiségekből áll. A fűtése hűtő-fűtő klímával megoldott. Konyha nem került kialakításra, de vagy a nappaliban megoldható, vagy a nappaliból nyíló ajtó visszaállításával, (egy jelenlegi tároló 6 nm) lehet konyha.

Az üzlethelyiség 120 nm-es, de természetesen más hasznosításra is alkalmas, többek között lakásnak is átalakítható. Abban az esetben ha üzlethelyiség marad, állandó bevételt jelent havonta.

A ház alatt egy 40 nm-es, száraz, tégla falazatú pince található, a padlója hidegburkolattal ellátott.
Külön épületben van a dupla garázs (53 nm) és egy fedett kocsibeálló. Az elektromos kaputól aszfaltozott út visz a garázsig.

A telken fúrt kút található, gazdálkodásra, fejlesztésre is alkalmas. Az ingatlan tehermentes.
Közelben busz-és HÉV (6) megálló, üzletek, orvosi rendelő, óvoda, iskola, hivatalok.

Az ingatlan telefonos egyeztetést követően megtekinthető.

Hivatkozási szám: 4430_179

Elhelyezkedés
Szigetszentmiklós

Szigetszentmiklós

 
Elhelyezkedés
Szigetszentmiklós

Szigetszentmiklós