Ez a hirdetés több mint 3 hónapja frissült utoljára. Lehet, hogy már nem aktuális információkat tartalmaz.

Neobux internetes munka

Szigetszentmiklós Iváncsa Iváncsa
3 éve, 2 hónapja


Sajnáljuk, de ehhez a hirdetéshez nincs feltöltve kép vagy videó.
Kérhetsz egyet a felhasználótól.
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-6611270
  • Kategória: Állás, Munka
  • Alkategória: Internetes munka
  • Pozíció típusa: Mellékállás
Leírás
Ha nem akarsz kihagyni 1 ilyen hosszú távú, biztos, reális + jövedelem szerzési lehetőséget, akkor kérlek szánj rá néhány percet és olvasd át az oldalt, nem bánod meg, garantálom !

Miből is áll a munka ? ( napi max. 15 perc ) Reklámokat kell nézni 4-5 másodpercig, ezért fizetnek. Na most ez a pénz alsóhangon is nagyon kevéske. Max. napi 2-3 cent. Hogy lehetne ezt felturbózni ? Referralok ! Akik után Te is kapsz pénzt ( direkt vagy bérelt ) Referralnak hívnak minden alád regisztrált embert. Ha a referral megnéz egy reklámot, az neked fél cent. A napi maximum 4 reklám, azaz 2 cent egy embertől naponta. Könnyű belátni, ha van pár száz, netán ezer ember alattad, akkor ez nem is olyan rossz. De hogyan szerezzek ennyi referralt ? Rented referral ! Bérelt referrál ! A neobuxon pénzért lehet referralt venni, nem kell erőltetni a haverok meghívását. Ezek a referralok olyan felhasználók, akik nem regisztráltak be senki alá, magyarul: meg lehet őket venni. Egy referral 20 centbe kerül, 30 napra bérelheted. Tehát ha minden nap lekattintja a reklámokat, akkor 10 nap után visszajött a befektetett pénzed, a maradék 20 napban hoz neked 40 cent profitot ( 1 referral !) Nem nehéz kiszámolni, hogy ha több referralod van, akkor mennyi profitod lesz... a neobux fórumon gyakran találkozhatunk olyan felhasználókkal, akiknek több ezer referraljuk van ! És ezt sem nehéz kiszámolni, hogy az havonta mennyit hoz :) A GOLDEN tagsággal a referralok után kapott pénz megduplázódik ! Azonban ez elég borsós, évi 90 dollár. Akkor most következzen az a stratégia, amellyel BIZTOS ! bevételre tehetsz szert. Ez nem 1-2 hetes meló, több hónapig is eltarthat kiépíteni egy biztos rented referral bázist ! A következő stratégia befektetés nélküli, azaz a saját vagyonodból semmit sem kell költened ! Azonban ha hamarabb szeretnél eredményeket elérni, akkor érdemes befektetni egy kis pénzt és egyből venni pár referralt.

Az általam legjobbnak ítélt STRATEGIA I. ( kezdőknek ) a következő: 1. Minden nap kattintsd le legalább a négy kötelező narancsot ( narancssárga szinű hírdetés ) csak azokon a napokon kapsz pénzt a referralok után ! 2. Ha elérted az 1 dollárt, rakd át a rental balance-ra. 3. Vegyél 3 referralt ( 60 cent ) mint már említettem 20 cent darabja. 4. Ha 3-4 napig nem kattint valamelyik referral, akkor recycle ( csere ) ! De először is nézd meg az AVG-jét, ha még 1.4 felett van, akkor adj neki még 1-2 napot, ugyanis 1.333-as AVG - nél hozta vissza a befektetett pénzed. 5. Azokat a referralokat, akik aktívan kattintgatnak, extendeld ( hosszabbítás ) 15 napra. ( 10 cent ) 6. Kb. 2 hét múlva lesz elegendő pénzed újra venni 3 referralt. 7. Ismételd meg a 4-es és 5-ös pontot! 8. Ezután vegyél megint 3 referralt! 9. Ismételd meg a 4-es és 5-ös pontot! 10. Extendeld a referralokat 15 napig, ha van elegendő tőkéd hozzá. 11. Most van 9 rented referralod, akik mind 15 napig extendelve vannak. 12. Vegyél ismét 3 referralt. 13. Őket is extendeld 15 napra. 14. Most 12 referralod van, mind 15 napra hosszabbít

regisztrációs link: https://www.neobux.com/?r=Fpalotay

Kapcsolat a hirdetővel
  • Palotay Ferenc

  • 7037346-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Szigetszentmiklós

Iváncsa
Iváncsa

 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Palotay Ferenc

  • 7037346-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Szigetszentmiklós

Iváncsa
Iváncsa