Ez a hirdetés több mint 3 hónapja frissült utoljára. Lehet, hogy már nem aktuális információkat tartalmaz.

Hatékony vírusírtás

Szigetvár
5 éve
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-4530255
  • Kategória: Szolgáltatás
  • Alkategória: Számítógép
Leírás
Miért épp a G DATA?
Mert minden ismert kártevő ellen véd, és dupla motoros vírusvédelmet alkalmaz. Ez röviden annyit tesz, hogy a termékeikbe két független vírusirtó motort integráltak, amit saját fejlesztésű heurisztikus motorral, valamint felhő alapú védelemmel egészítettek ki. A G DATA AntiVirus és Internet Security tökéletes védelmet nyújt a rosszindulatú támadók minden fajtája ellen, beleértve a rootkiteket, a trójaiakat, a férgeket, a hagyományos vírusokat és az adathalász kísérleteket.

Nem lassul be, mert a programnak alacsony az erőforrás-igénye - Maximális teljesítmény minimális memória-felhasználás mellett, ami az ütemezett víruskeresésnél több szinten is szabályozható.
Rendkívül intelligens: minden átvizsgált fájlról egyedi azonosítót képez, így az időről időre megismételt víruskeresés ideje a töredékére csökken.

Véd a legújabb banki trójaiak ellen is! A BankGuard technológia egyedülálló védelmet nyújt, így biztonságosabb az online banki belépés és fizetés.

Független víruslaboratóriumok vizsgálatai szerint a G Data antivírus szoftverei kiemelkedően megbízható védelmet nyújtanak a felhasználók számára.Már 6175 Ft -tól
www.szoftverkulcs.hu

Kapcsolat a hirdetővel
  • Hurda csaba
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Szigetvár

 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Hurda csaba
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Szigetvár