Ezt a hirdetést archiválták.

Eladó kifogástalan, újszerű Adobe Illustrator CS6 tankönyv (500 oldal)

Szilágy
4 éve, 9 hónapja
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-3988518
  • Kategória: Eladó
  • Alkategória: Könyvek, Magazinok
  • Hirdető típusa: Magánszemély
Leírás
Az Adobe Illustrator CS6 - Tanfolyam a könyvben tizenöt leckéje az Adobe Illustrator elsajátításához szükséges alapokat veszi sorra. Számtalan tippet és módszert kapunk e közben, amelyek segítségével hatékonyabban dolgozhatunk az alkalmazásban. Végigvehetjük a könyvet az első leckétől az utolsóig, de válogathatunk a csak bennünket érdeklő témakörök között is! Az Adobe Illustrator CS6 elsajátításának leggyorsabb, legkönnyebb és legátfogóbb módja. A ,,Classroom in a Book(R)" a legtöbb példányban eladott szoftveroktató tankönyvsorozat. Segítségével gyorsan és könnyedén tanulhatjuk meg az Adobe szoftverek használatát. A ,,Tanfolyam a könyvben" azt nyújtja, amit semmilyen más könyv vagy képzés nem tud az Adobe termékszakértők támogatásával fejlesztett, hivatalos oktatósorozat az Adobe Systems Incorporatedtől.



A lépésről lépésre haladó, gyakorlatias feladatokkal megszerezhetjük az Illustrator CS6 használatához szükséges stabil tudást.

Megtanuljuk, hogyan készítsünk logókban, illusztrációkon, plakátokon vagy perspektivikus rajzokon felhasználható grafikákat.

Elhelyezkedés
Szilágy

 
Elhelyezkedés
Szilágy