Ez a hirdetés több mint 3 hónapja frissült utoljára. Lehet, hogy már nem aktuális információkat tartalmaz.

Bambusz anyagból készült termékek

Szolnok Szolnok Szolnok
3 éve, 6 hónapja
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-5477143
  • Kategória: Eladó
  • Alkategória: Egyéb eladó
Leírás
Bambusz anyagból készült termékek
Hogyan termelik a bambuszszálat?
A bambuszszálak gyártó fejlett technológiát alkalmaznak a cellulóz kinyerésére a bambuszból.A cellulózt összekeverik más növényi rostot hogy elkészítsék a bambuszfonalat.

Amikor a bambusz nő, természetesen negatív ionokat termel, amelyek megóvják a rovaroktól és a káros baktériumoktól. Emiatt a termesztési folyamat során nem szükséges műtrágyákat és vegyszereket vagy peszticideket használni. Ez biztonságosabbá teszi a bambusz használatát.

A bambuszszál előnyei
A tartósságtól kezdve az antibakteriális tulajdonságokig, és még sok más, számos előnye van annak, ha a bambuszszálból készült termékeket hagyományos termékekhez viszonyítva használjuk. Olvassa el tovább, hogy megtudja, mit tartalmaznak ezek az előnyök.

1. Szuper tartós
Az anyag nagyon tartós.Ez a tartósság miatt ezeket az termékek jó választásként használhatják bármilyen igénybevételnek.

2. Könnyen tisztítható
Könnyű tisztítani és karbantartani a bambuszrostjainak köszönhetően akár gépi vagy akár kézi mosásról legyen szó.

3. Antibakteriális tulajdonságok
A negatív ionok természetes antibakteriális tulajdonságokat hoznak létre, amelyek megakadályozzák a káros baktériumok növekedését.

4. Vegyi mentes
A bambusznak nincs szüksége segítségére a más növényeket sújtó kártevők elleni küzdelemben. Természetes védelmi rendszere távol tartja a baktériumokat. Ez azt jelenti, hogy nincs szükség olyan vegyszerekre és amelyek károsak az egészségre és a bolygóra. A bambuszszálas termékek gyártási folyamatának egyetlen pontján sem hasznának vegyszereket, a termesztési fázistól egészen a késztermékig.

5. 100% biológiailag lebontható
A bambuszszál 100% -ban biológiailag lebontható, azaz teljesen környezetbarát.Ez is gyorsan növekvő, tehát könnyen fenntartható lehetőség, mint erősen megújuló anyag a világ számára.

www.traxis.hu

Kapcsolat a hirdetővel
  • Pásztor László

  • 2040351-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Szolnok

Szolnok
Szolnok


Hasonló hirdetések

  • Elektromos varrógép eladó
    Szolnok
    Folyamatosan karbantartott, 2023.febr-ban teljes körűen szervizelt elektromos varrógépet kínálok megvételre. A gép megkímélt állapotú, jól hasznosítható azokban a háztartásokban ahol sajátkezűleg oldják meg a varrással kapcsolatos teendőket.12 funkci...
    • Egyéb eladó - Szolnok
    14 órája, 27 perce
    16 000 Ft
  • Mobilgarázs - fém garázs, kocsibeálló lindab garázs, lemezgarázs Mobi
    Szolnok
    Kiváló minőségű garázsok nagy választéka. Tervezze meg garázsát. Válasszon garázsmodellt, és rendeljen még ma. Mobil garázs, szélessége 7, 00 m, hossza 5, 00 m. Az összecsukható ajtó vízszintes Emelő kapu Nyeregtető, gerincmagasság 2, 65 Az oldalfal ...
    • Egyéb eladó - Szolnok
    2 napja, 7 órája
  • Trágyakihordó konténer
    Szolnok
    Trágya kihodó konténer, közvetlenül a gyártótól! Megrendelésre gyártja acél vagy rozsdamentes lemezből az Aboszol Kft. Főbb méretek: hosszúság: 150 cm; szélesség: 125 cm; magassága oldalt és hátul: 140 cm; magassága elől: 85 cm; térfogat: ca. 1,7 m³....
    • Egyéb eladó - Szolnok
    3 napja, 18 órája
    315 000 Ft
  • Vegyes tüzifa tüzelő
    Szolnok
    Akác, kőris, gyümölcs vegyesen kugliba 4500ft/q 0️⃣6️⃣2️⃣0️⃣5️⃣9️⃣8️⃣2️⃣0️⃣4️⃣8️⃣ Szállitásban segítek...
    • Egyéb eladó - Szolnok
    5 napja, 8 órája
    4 500 Ft
  • Suzuki Bosch Slda 2023 Gyári Gps kártya Teljes Európa Vitara Sx4 S-Cross Swift Ignis Baleno!
    Szolnok, Szolnok, Szolnok
    A Suzuki kizárólag svájci Swissbit márkájú kártyát forgalmaz. Az interneten fellehető olcsó ideig-óráig működö kínai kártyára írt másolatok hátoldala üres! Ennek tudatában vásárolj. Nálam gyári Swissbit van 1 év garanciával. Legfrissebb 2023 Suzuki B...
    • Egyéb eladó - Szolnok
    5 napja, 9 órája
    9 990 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Pásztor László

  • 2040351-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Szolnok

Szolnok
Szolnok