The Sound of Music – Howlit, ónix achát és hegyikristály ásvány karkötő Hangjegy dísszel, dobozban -

5 440 Ft
Taksony
2 hete, 3 napja
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-10215864
  • Kategória: Eladó
  • Alkategória: Ékszer, Óra
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Különleges színű és fényű hegyikristály, ónix achát és howlit karkötő, remek kiegészítő lehet alkalmi, de akár sportos öltözékhez is. Csillog, fényes, de nem túl hivalkodó és kompenzálja a csillogást az ónix mélyfekete színe. A Maria King kollekció egyedi darabja.



Figyelem! A képen exkluzív kivitelű, rugalmas karkötő látható kapocs nélkül, de kérheted extra erős acélsodronyra is delfinkapoccsal és 5 cm hosszabbítólánccal. Ha a kapcsos verziót kéred, ami nem szakad, nem nyúlik, válaszd ki a listából, vagy írd be a Megjegyzésbe, és a csuklód körbemért méretét is add meg.



​A féldrágakő ásvány ékszer tartozékai:



– 8 mm-es szürke roppantott hegyikristály

– 8 mm-es howlit gyöngyök

– 8 mm-es fekete ónix achát gyöngyök

– 12 mm-es nemesacél Hangjegy dísz

– Strasszos díszek

– M.King márkajelzésű nemesacél logóbiléta

– Technika: rugalmas, tartós gumidamil.

– M. King márka doboz tartozék!







Mérete (csukló körbemért méret): 14-24 cm-ig választható. (Válaszd ki a megfelelő méretet az opciók közül.)



Ha nem látod a választólistát, a MEGJEGYZÉSBE írd be a csuklód körbemért méretét!














A méretválasztástól függően az ásványok darabszáma változhat, de ásványékszered jellege, díszei és megjelenése változatlan marad.



FONTOS! Nincs két egyforma féldrágakő ásvány, ezért a színek, formák és minták kicsit eltérőek lehetnek minden ásványnál. A felületükben is lehetnek apró egyenetlenségek, színeltérések.



Az ékszerben található ásványok jótékony hatásai:



HEGYIKRISTÁLY



Testre: A legerősebb gyógyító kristály, ami felerősíti a többi ásvány hatását is, így érdemes olyan ékszert választani, amiben többféle ásvány is megtalálható.



A hegyikristály a 12 Mesterkristály egyike, amely erősíti a test minden funkcióját, növeli az ellenállóképességet. Fájdalom- és lázcsillapító, serkentő hatása is ismert. Pszichoszomatikus betegségeknél, alvászavarokra is jó választás. Öngyógyító, gátolhatja a sejtburjánzást, segíti a sejtregenerációt, erősíti az immunrendszert. Jó az emésztőrendszeri problémákra, gyomor-bélrendszerre, élénkíti az anyagcserét, így fogyókúrás segítségnek is kiváló. Szabályozza a pajzsmirigyműködést, nyirokkeringést, hormonrendszert, segíti a látást, véd szürke- és zöldhályog, szívritmuszavar, vese alulműködés ellen. Bőrpanaszok kezelésére (pattanások, kiütések, ekcéma, allergia, sebgyógyulás) is nagyon jó ásvány a hegyikristály. Hátfájdalmakra, ízületi gyulladásokra, lumbágó esetén is védelmet ad.



Lélekre: Nyugtató hatású, depresszió, stressz, testi-lelki-szellemi kimerültség ellen ideális a hegyikristály. Megtisztítja az aurát, kiegyensúlyozottá tesz és véd a negatív energiáktól, káros környezeti sugárzástól, elvezeti a negatív energiákat, auratiszító. Csakra:  minden csakra



ACHÁT



Testünkre: Az achát ásványok erősítik a keringési rendszert, kiegyensúlyozzák az agyműködést. Jótékony hatásuk van az emésztésre, gyomorhurutra, hasnyálmirigyre, nyirokrendszerre. Az achátok Gyógyítják szemünket, a méhet és bőrbetegségeket.



Lelkünkre: Az achát egy nyugtató kő, megerősíti önbizalmunkat, bátorságot ad. Felerősíti a szeretet iránti igényünket, és megtisztítja auránkat, elnyeli a negatív energiákat. Gondolattisztító hatású, megnyugtatja elménket, egyensúlyt teremt lelkivilágunkban. A jin és jan energiát egyensúlyban tartja.



ÓNIX



Testünkre: Az Ónix ásvány megerősíti immunrendszerünket, véd a fertőzésektől, emellett fájdalomcsillapító hatása is van. Mivel a fertőzésekre is jótékonyan hat, megelőzőleg hat a fogínygyulladásra, csontokra. Serkenti az agyi tevékenységet, segít a koncentrációban, a logikus, gyors gondolkodásban. Az Ónix ásvány segít a különböző fülbetegségeken, például jótékony hatású a fülzúgásra,  egyensúlyzavarokra, vagy a hallásromlásra is. Hatással lehet a sejtosztódásra, így gátolhatja a daganatos sejtek gyors osztódását. Szemkönnyezés és látásgyengeség esetén is segít az ónix. Javítja a látást.



Lelkünkre: Az ónix ásványkő távol tartja a negatív energiákat, erősíti az öntudatot, hozzásegít céljaink eléréséhez. Depresszió, melankólia, gyász esetén is hatásos. Erőt ad, támogatást biztosít nehéz, stresszes időkben. Csillapítja a félelmeket, aggodalmakat, fokozza az életerőt, kitartást. Súlyozza a jin- és jang energiákat.



Csakra: gyökércsakra



HOWLIT



Testünkre: A Howlit ásványkő számos problémára hoz megoldást. Bélproblémákra kiváló, méregtelenítő, elősegíti a fogyást, kisúlyozza az emésztést, csillapítja a hányingert. A csontozatra, fogakra, szövetekre is jótékony hatása van a howlitnak.



Lelkünkre: A Howlit ásvány megerősít elhatározásaidban, erősíti az akaratodat és a kitartásodat. Rendet teremt elmédben, türelemre tanít. Csillapítja a dühöt, segít az elfogadásban. Alvászavarok esetén a párnánk alá téve segít az alvászavarok enyhítésében, valamint meditációban is. Csakra: napfonat csakra, szakrális csakra



Az ásványok hatásait a szakirodalomban található leírások alapján tettük közzé, használatuk nem helyettesíti az orvosi kezelést és diagnózist! A webshopban forgalmazott termékek nem minősülnek gyógy-, vagy gyógyhatású készítménynek!



A monitorok eltérő színbeállításai, valamint az ásványok egyedi jellegéből adódóan a fotókon látható termékhez hasonló színű és mintázatú terméket szállítunk. 



Bizonyos ásványok érzékenyek hő és víz hatására, ezért fürdésre nem ajánljuk.

Kapcsolat a hirdetővel
  • Webmall

  • +3670-3-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.




Elhelyezkedés
Taksony


Hasonló hirdetések

  • 12 pár fülbevaló szett, ezüst színű - Maria King
    Taksony
    12 pár pici bedugós fülbevaló fém hátsó résszel. Fő a változatosság, ezzel a szettel minden nap mást viselhetsz. Igényes fülbevaló-készlet. Nagyon jó egy ilyen fülbevaló szett, mert nagyon sok dizájn közül válogathatsz, mikor milyen kedved van, csak ...
    • Ékszer, Óra - Taksony
    1 napja, 4 órája
    3 990 Ft
  • Pandora stílusú alap karkötő, rozsdamentes acél - 21 cm - Maria King
    Taksony
    Pandora stílusú alap karkötő, rozsdamentes acél - 21 cm. Méret: 21 cm, charmok tehetők rá. Kiváló kivitelezés, jó minőségű anyag felhasználásával. Kb. 3 mm vastag, 21 cm hosszú, csat: 10x10 mm. Anyaga 304 rozsdamentes acél. Figyelem! Általánosan elfo...
    • Ékszer, Óra - Taksony
    1 napja, 4 órája
    3 440 Ft
  • Pandora stílusú charm karkötő, lila köves, 20 cm - Maria King
    Taksony
    Pandora stílusú charm karkötő, lila köves. Hossza: 21 cm. Fémötvözet és kristály. Egy jól megválasztott ékszer öltöztet, feldobja a napodat, valahányszor ránézel, jobb kedvre derülsz. A színekkel és anyagokkal manapság könnyű variálni a különböző stí...
    • Ékszer, Óra - Taksony
    1 napja, 4 órája
    6 990 Ft
  • Ezüst színű nemesacél Pillangó fülbevaló - Maria King
    Taksony
    Ezüst színű nemesacél Pillangó fülbevaló. Paraméterek: A függő mérete kb. 1 cm. A színe ezüst, anyaga nemesacél. Akasztó rozsdamentes acélból készült....
    • Ékszer, Óra - Taksony
    1 napja, 4 órája
    2 660 Ft
  • Nemesacél sötétben világító Kereszt medál nyaklánccal - Maria King
    Taksony
    Ez aztán nem semmi! Nappal is érdekes fazon és dizájn ez a kereszt medál, de ha eljön a sötétség, na akkor mindenkinek tátva marad a szája a diszkóban, ha ebben megjelensz! Vedd meg magadnak, de ajándéknak is tökéletes, és főleg egyedi, ezzel a medál...
    • Ékszer, Óra - Taksony
    1 napja, 4 órája
    4 290 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Webmall

  • +3670-3-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Taksony