Ezt a hirdetést archiválták.

Tápiószentmárton, eladó, központ közeli vendéglátóhely vagy kettő lakásra átalakítható épület!

Tápiószentmárton
4 éve, 1 hónapja

Hasonló hirdetések

  • Eladó 153 m2-es üzlethelyiség Tápiószentmárton
    Tápiószentmárton
    Már régóta gondolkozik hogy szeretne egy jól menő családi vállalkozást nyitni?Akkor ne hezitáljon tovább!!!Ceglédtől alig 10 percre, TÁPIÓSZENTMÁRTONBAN jól működő KÉZMŰVES PÉKSÉG, teljes berendezéssel ,mintabolttal és haszongépjárművekkel együtt ELA...
    • Eladó, bérelhető üzlethelyiség - Tápiószentmárton
    1 hónapja, 2 hete
    58 000 000 Ft
  • Régen frissült
    ELADÓ TÁPIÓSZENTMÁRTONI PÉKSÉG
    Tápiószentmárton
    A CASANETWORK  CEGLÉD  eladásra kínálja a 174600952  számú TÁPIÓSZENTMÁRTONI PÉKSÉGET!ELADÓ TÁPIÓSZENTMÁRTONON egy jelenleg is üzemelő PÉKSÉG. A pékség természetesen minden engedéllyel rendelkezik a szabályos üzemeléshez. Minden feltétel adott ahhoz,...
    • Eladó, bérelhető üzlethelyiség - Tápiószentmárton
    5 hónapja, 3 hete
    63 000 000 Ft
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-4847309
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó, bérelhető üzlethelyiség
  • Alapterület (m²): 160
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Az ingatlan jellemzése:

Az 1250 m2 terület nagyságú porta négy oldalról kerített, udvara zúzott kővel borított, rendezett, parkolónak is alkalmas. A felépítmény csapadék víz elvezetése csatorna, szennyvíz elvezetése központi főcsatornára kiépített. Az épület teherhordó szerkezete betonnal utólagosan aláfalazott tégla alapra épített vályog és tégla vegyes falazat, fa födémmel, kontyolt nyereg tetővel, cserép fedéssel. Külső nyílászárói fa tokos ajtók és ablakok, hőszigetelő üvegezéssel ellátva. Fűtése cserépkályha és kandalló, meleg víz ellátása villany bojlerról megoldott.

Az ingatlan mint vendéglátó hely:

Az ingatlan jelenleg minden részletében egy hangulatos, vagány, a mai fiatalok szórakozóhelyi igényeinek minden tekintetben megfelelő vendéglátóhelyként van kialakítva, a működéshez szükséges összes eszközzel és berendezéssel, konyhával, engedélyekkel, a szakhatósági előírásoknak megfelelően. A 160 m2 alapterület nagyobb része vendégtér, mely boxokra és tágabb terekre vegyesen lett felosztva. Az épület hátsó traktusában és előkertjében nagy teraszok, oldalkertjében tekepálya került kialakításra a vendégkör részére.

Az ingatlan mint kettő generációs családi ház:

Az épület méretéből adódóan, bejáratainak és vizesblokkjainak számából, belső térelosztásának lehetőségéből, alkalmas lehet akár kettő generációs családi ház kialakítására, minimális beruházás mellett. A helyiségek praktikus felosztásában és funkciójának újragondolásában igény esetén építészmérnöki tervet és kivitelező szakembereket tudunk biztosítani.    

Az ingatlan finanszírozása:

Az ingatlan megvásárlásához 30% önerő megléte mellett, forint elszámolású kereskedelmi bankok által nyújtott hitelt vagy már meglévő lakástakarék pénztári megtakarítással kombinált, kedvező kamatú kölcsönt tudunk biztosítani. Bővebb felvilágosítást irodánktól kérhet.

Az ingatlan megvásárlását követően, az MFB lakossági hitelprogram keretében, energetikai fejlesztés hajtható végre az ingatlanon, (napelem, napkollektor, fűtéskorszerűsítés, hőszigetelés) mely pályázatnál 10% önerő megléte mellett, rezsimentessé tehető az ingatlan. A pályázati lehetőség kihasználásához teljes körű ügyintézést biztosító partner céget ajánlunk. (tervezés, pályázat írás, kivitelezés) 

Az ingatlan környezetének jellemzése:

Tápiószentmárton nagyközség Pest megyében a Nagykátai kistérségben terül el, mint az Alsó-Tápió mente legnépesebb települése. A nagyközséghez tartozó nyaralóövezet állandó lakosaival és Göbölyjárás településrészekkel közel 5300 lelket számlál. A településen színvonalas étterem, híres lovarda, pozitív energiát sugárzó Attila-domb, borgazdaság, strandfürdő üzemel. Tápiószentmártonban két óvoda, két általános iskola, uszoda és sportcsarnok várja a gyermeküket itt nevelőket és a jövőben a településre költöző családokat. Tápiószentmárton tömegközlekedésben az autóbusz forgalomra támaszkodik, így Cegléd, Jászberény, Eger, Budapest városok irányába napi rendszerességgel indulnak járatok, de a közeli Nagykáta városban elérhető a Budapest - Újszász - Szolnok vasútvonal is.




Hivatkozási szám: [------]

Elhelyezkedés
Tápiószentmárton

 
Elhelyezkedés
Tápiószentmárton