Ezt a hirdetést archiválták.

Eladó Üzlet, Tass, 130nm, 80000000 Ft

Tass
3 éve, 6 hónapja

Hasonló hirdetések

  • Régen frissült
    Eladó 130 m2-es üzlethelyiség Tass
    Tass
    !A LEGSZEBB ÜZLETI LEHETŐSÉG!Budapesttől 60 km-re, Tasson, közvetlenül a főút mellett, 1200 nm-es telken, 130 nm alapterületű, 2017-ben épült BEJÁRATOTT vendégkörrel rendelkező virágboltként üzemelő, ÜZLETHELYISÉG eladó. Az ingatlan SZIGETELT, légkon...
    • Eladó, bérelhető üzlethelyiség - Tass
    5 hónapja, 3 hete
    80 000 000 Ft
  • Régen frissült
    Eladó 130 nm-es Üzlet Tass Forgalmas főútvonalon
    Tass, Forgalmas főútvonalon
    Vállalkozó kedvűeknek ajánljuk jó szívvel a Tasson, főútvonal mellett, a temető közelében található, bevezetett, jelenleg virágüzletként működő ingatlant. A téglából épült, 130 m² alapterületű üzlet 2018-ban 10 cm-es szigetelést valamint új színt kap...
    • Eladó, bérelhető üzlethelyiség - Tass
    1 éve, 5 hónapja
    80 000 000 Ft
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-5277324
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó, bérelhető üzlethelyiség
  • Alapterület (m²): 130
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Vidékre utazva, útközben itt mi is mindig vásárolunk!

TELJES ÁRUKÉSZLETTEL, BERENDEZÉSSEL ELADÓ ÜZLETHELYISÉG PLUSZ AJÁNDÉKOKKAL!
Tass belterületén forgalmas útvonal mellett és a temető közelében ELADÓ egy jelenleg is MŰKÖDŐ 130 m2-es üzlethelyiség, jelenleg virágbolt, 1000 m2-es saját parkolókkal kiépített saroktelken.

A 2013-ban épített kisebb üzlethelyiséget 2017-ben bővítették 130 m2-re, ez is mutatja, hogy az üzlet nagyon jó helyen üzemel, nem győzte a forgalmat a kis üzlettérrel.
A mutatós, különleges homlokzatú Porotherm 30-as tégla épületben egy kisebb és egy nagyobb üzlettér, műhely, hűtőkamra, minikonyha és egy zuhanyzós fürdőszoba készült wc-vel. Az udvaron még egy külső eladótér is el van helyezve, a parkosított udvar díszítése igazán méltó egy ízléses, igényes üzletházhoz.
10 cm-es hőszigeteléssel, egyedi formájú hőszigetelt műanyag ablakokkal, gázcirkóval működtetett padlófűtéssel, hűtő klímával, riasztóval, kamerával és teljes közművel rendelkező ingatlan más tevékenységre is alkalmas.
Vendéglátó egység, bemutatóterem is működhet benne, belső udvara 150 m2-en viacolorral van lerakva, így parkolónak, kerthelyiségnek is megfelelő.

Mivel az üzlet most is működik, így a vételár tartalmazza a teljes berendezést, a teljes és aktuális árukészletet és még néhány ajándékot, így az üzletmenet azonnal folytatható, zökkenőmentesen.

Érdeklődni a megadott telefonszámon lehet. Ingyenes hitelközvetítést ajánlunk.

Hivatkozási szám: 297_kgy

Elhelyezkedés
Tass

 
Elhelyezkedés
Tass