Ezt a hirdetést archiválták.

Eladó Ház, Tata

Tata
2 éve, 3 hónapja

Hasonló hirdetések

  • TEHERMENTES, AZONNAL BIRTOKBA VEHETŐ EGYSZINTES IKERHÁZ TATÁN!
    Tata
    Kizárólag a Forrás Home Ingatlaniroda kínálatából eladó Tatán a Zrínyi utca  csendes zsákutcai részén  493nm-es gondozott, virágos telken található,  jó statikai állapotú, egyszintes 80nm-es felújítandó ikerház, garázzsal, három szobával, sok tárolás...
    • Eladó ház, Lakás - Tata
    1 napja, 10 órája
    44 900 000 Ft
  • Eladó Családi ház, Tata, 76nm, 89000000 Ft
    Tata
    Csapjon le még most bevezető áron új tatai családi házára és alakítsa saját ízlése-igénye szerint! Tatán, csendes, zöldövezetben épül 10 db. 76nm-es, modern családi ház 350-430nm-es telkeken! A projekt beruházója, számos referenciamunkával rendelkező...
    • Eladó ház, Lakás - Tata
    1 napja, 13 órája
    89 000 000 Ft
  • Eladó 79 m2-es családi ház Tata, Jázmin utca
    Tata, Jázmin utca
    Tata kedvelt részén a Tóvárosban eladó egy 79 m2-es , 2 szobás családi ház 832 m2-es telken. Az ingatlan az ötvenes években épült, a vezetékek nem lettek kicserélve, de az ingtalan, masszív, stabil , nem repedezett, nem penészes. Valójában akár egy f...
    • Eladó ház, Lakás - Tata
    1 napja, 17 órája
    63 000 000 Ft
  • Eladó 33 m2-es nyaraló Tata, Boróka út
    Tata, Boróka út
    Tata üdülő övezetében eladó egy állandó lakhatásra alkalmas 2 szobás kis ház, mely nyaralónak is tökéletes. A besorolása belterület, de nagyon kedvező helyen van, közel az Öreg tóhoz, ahol többségben már állandó ottlakással élnek. Az ingatlan teljes ...
    • Eladó ház, Lakás - Tata
    1 napja, 17 órája
    40 000 000 Ft
  • Eladó 81 m2-es téglalakás Tata
    Tata
    Tata központjában eladó egy igényes, hangulatos, minőségi anyagokból megépített  társasházi lakás.A lakás egy 6 lakásos társasház része.Ingatlan jellemzői:A lakás kettő szinten helyezkedik el. A földszinten garázs és  egy mosdóval rendelkező mosókony...
    • Eladó ház, Lakás - Tata
    1 napja, 17 órája
    79 900 000 Ft
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-7732670
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó ház, Lakás
  • Hálószobák: 10
  • Alapterület (m²): 429
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
**** KURIÓZUM TATÁN A VÁR SZOMSZÉDSÁGÁBAN*****

Eladásra kínálunk kizárólag az OTP Ingatlanpont kínálatában egy különleges adottságokkal rendelkező 429 nm-es LUXUS VILLÁT.

Az egyedi tervezés alapján megvalósított ÖRÖK PANORÁMÁS ingatlan Tata impozáns részén helyezkedik el egy 3 épületből álló társasház részeként. A természetvédelmi területen fekvő luxus villa, melyet eredetileg három különálló lakásként terveztek, végső formájában jelenleg egy háromszintes egylakásos épületkomplexum mely minden igényt kielégít, de bármikor kialakítható belőle újra három lakás.
A villa egyedisége a hely adottságait tekintve vitathatatlan, a kertkapun belépve egy lenyűgöző parkon keresztül juthatunk el az ingatlanhoz, valamint lehetőségünk van a tóparton is hatalmas sétát tenni. A lakás minden szintjén terasz áll rendelkezésünkre, így rálátásunk van az Eszterházy kastélyra, a Tatai-Várra és az Öreg-tóra. A várostól elzárt területen, de mégis a város szívében van lehetőségünk a mindennapjainkat eltölteni.

A lakásba belépve a földszinten egy amerikai konyhás nappali, konditerem, fürdőszoba, hatalmas terasz és saját merülőmedencével ellátott szauna áll a rendelkezésünkre. Az egész épület egyedi, minőségi anyagokkal került kialakításra. A földszinti konyha teljes gépészettel ellátott, beépített hűtő, mosogatógép és rozsdamentes acélpultfelület szolgálja a kényelmünket. A lakás egységes képét alkotja, hogy minden lakóhelyiségben a burkolatot csertölgy parkettával látták el, mely a lépcsőt és a korlátot is magába foglalja.
A lakás emeleti szintjén 5 szoba, mindegyik saját fürdőszobával, gardrób, társalgó, terasz és erkélyek állnak rendelkezésünkre. Ezen szinten van lehetőség a családnak a napi tevékenységeiket akár elkülönülten is élvezni.
A tetőtéren egy hatalmas térben több mint 70 nm-en kialakításra került egy konyha és egy nappali. Ezen túlmenően rendelkezésünkre áll még egy dolgozó szoba, mellékhelyiség és egy örök panorámát nyújtó a lakás északnyugati részét teljesen átfogó 41 nm-es terasz.
Ezen a szinten a minden igényt kielégítő konyha, egy kinyitható többszemélyessé tehető asztal, a teraszon elhelyezett grill tökéltes lehetőséget biztosít egy nagy társaság fogadására vagy a családdal együtt töltött értékes időre.

Minden szinten az épület úgy került kialakításra a hatalmas üvegfelületeknek köszönhetően, hogy egész nap egy napfényben úszó otthonban tudjunk gyönyörködni a nem mindennapi kilátásban. A szinteket egy saját belső liften keresztül is elérhetjük. A lift már a 6 gépjármű parkolására alkalmas alagsori szintről is elérhető. Az alagsorban kialakításra került továbbá mosókonyha, kazánház, tároló és egy közlekedő.

Az ingatlan kiváló lehetőség magánszemélyek részére, akik egy egyedálló otthonban szeretnének élni, de befektetők részére is jó választás, amennyiben 3 lakás kialakítása lenne a cél.

A luxus kivitelezésű álomotthon várja megfelelő lakóját.
A képek magukért beszélnek, jöjjön és tekintse meg élőben.
Az OTP Bankcsoport teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitel- és lízingkonstrukciókat kínálunk. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk és segítséget nyújtunk az adásvételhez és CSOK-hoz kapcsolódó ügyek intézéséhez.

Referencia szám: M[------]-SL

Hivatkozási szám: [------]

Elhelyezkedés
Tata

 
Elhelyezkedés
Tata