Ezt a hirdetést archiválták.

Édes élmények Szerencsen

Tatabánya
3 éve, 8 hónapja
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-5307691
  • Kategória: Szolgáltatás
  • Alkategória: Utazás
Leírás
mely tartalmazza az utazást, idegenvezetés költségeit.
Nem tartalmazza a útlemondási biztosítást, vacsorát (3000Ft/fő) és a belépők költségeit.
Részvételi díj: [------] Ft/fő
Program:

1. nap:
Indulás Tatabányáról a reggeli órákban. Folyamatos utazás Mádra, kisebb szünetekkel. Útvonalnak megfelelően az autópályák parkolóiban felszállási lehetőség.
Először a Szappanműhelybe látogatunk. A kézműves szappanok között mindenki megtalálja saját illat,- szín és stílus világát.A szappanok egy parasztházban készülnek, ahol 21 ország legkülönlegesebb saját készítésű, természetes szappanjait láthatjuk.. A szappanokat kizárólag növényi olajok felhasználásával készítik, semmilyen mesterséges anyagot nem tartalmaznak. Gyógyteákkal, fűszerekkel, gyümölcsökkel, iszappal, agyaggal színezik a szappanokat, melyek hidratáló hatásúak. Megtudhatjuk, melyik, hogy készül, meg is szagolhatjuk őket és természetesen meg is vásárolhatjuk.
Következő állomásunk a mádi Sajtmanufaktúra, ahol különleges sajtokat kóstolhatunk. 2010 óta készítenek friss tejből, nagy gondossággal érlelt tehén- és kecskesajtokat. A tiszta és minőségi tejtől lesz olyan egyedi és karakteres ízvilágú a Mádi Sajt. Készítenek még sajt bonbonokat, amit különböző fűszerekben, magvakban forgatnak meg, sajttortájuk pedig sűrű joghurtból, kéksajt aszú kocsonyával készül.
Indulás Szerencsre, ahol meglátogatunk egy helyi borospincét, ahol 12 fajta különleges tokaji bort kóstolhatunk és ismerhetünk meg.
Este szálláshely elfoglalása, vacsora.

2. nap:
Reggeli a szálláson.
Mai programunk felfedezni Szerencs városának látnivalóit, köztük a Rákóczi várat, Szerencs vára egy 16. század végén kialakított épület, amely Borsod-Abaúj-Zemplén megye legfiatalabb vára. Jelenleg a szerencsi várban látható a Zempléni Múzeum képeslapgyűjteménye. Megtekintük a Világörökségi kapuzatot, az út két oldalán 18 méter magas, terméskővel borított, bástyaszerű építmény, amelynek tetején 12 méter magas fából készült díszítmény található. A jobb oldali torony kilátóként is működik. Majd megtekintjük a Kisboldogasszony Római Katolikus templomot, utánalátogatást teszünk a Cukormúzeumba.
Majd részt veszünk a helyi csokoládé manufaktúra üzem látogatásán, megismerkedhetünk a helyi termékekkel, illetve meg is kóstolhatjuk őket.
Szabad program Szerencs városában, majd a délutáni órákban indulás vissza Tatabányára, érkezés a késő esti órákban.

Időtartam: 2 nap/ 1 éjszaka

Utazás: autóbusszal

Belépők: Tokaji Borospince látogatása, és 12 fajta különleges tokaji bor kóstolása 4500Ft/fő,
helyi csokoládé manufaktúra üzem látogatása ,helyi termékek ismertetése, kóstolása 3500/fő.
3 000 Ft/fő vacsora.
Elhelyezés: 3 csillagos szállodában
Ellátás: reggeli
Útlemondási biztosítás: 1,8%
Minimális létszám: 35 fő

Indulás: Tatabányáról

Elhelyezkedés
Tatabánya

 
Elhelyezkedés
Tatabánya