Ezt a hirdetést archiválták.

Krakkó - Wieliczka - Auschwitz

Tatabánya
3 éve, 7 hónapja
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-5307703
  • Kategória: Szolgáltatás
  • Alkategória: Utazás
Leírás
Időpont: 2020.10.28 – 31.
Részvételi díj: 49.900 Ft/fő
mely tartalmazza az utazást, a szállást reggelivel, idegenvezetés költségeit.
Nem tartalmazza a útlemondási-és BBP (baleset-,betegség-és poggyász) biztosítást és a belépők költségeit.
Program:

1. nap: Indulás a reggeli órákban Tatabánya Tesco parkolóból. Folyamatos utazás Lengyelországig, útközben rövid pihenőkkel. Délután városnézés Krakkóban – az érkezés függvényében az alábbi nevezetességeket tekintjük meg: Wawel dombon a Katedrálist, melyben a királyi sírok találhatóak, Szent Péter és Pál templom, Mária templom,
Fő-tér,Posztócsarnok,Flórin.

2. nap: Reggeli után látogatás a Wieliczkai sóbányába. A Világörökség részét képező sóbánya páratlan képződményeivel, faragott szobraival és sókápolnájával mindenki számára érdekes látnivaló. A bányalátogatás után Krakkó zsidónegyedben hosszabb sétát teszünk. Megtekintjük a Régi zsinagógát, azután a zsidó temetőt és egy ma is működő zsidó szentélyt, valamint ellátogatunk Schindler gyárához és a régi gettó területére, fakultatív lehetőség a gyárban lévő interaktív kiállítás megtekintésére. A nap további részében szabadprogram Krakkóban.

3. nap: Reggeli után indulás Auschwitzba. Lehetőség van igényelni magyar nyelvű idegenvezetést a koncentrációs táborban fülhallgatóval. A II. világháború borzalmait tényszerűen bemutató kiállítások közül a 2004 áprilisában átadott magyar kiállítás különösen figyelemreméltó. A múzeum látogatása kb. 3 órán keresztül tart. Délután szabad program Krakkóban.

4. nap: Reggeli után szálláshely elhagyása, utazás haza. Érkezés
Magyarországra a délutáni órákban.

Elhelyezkedés
Tatabánya

 
Elhelyezkedés
Tatabánya