Ezt a hirdetést archiválták.

Sörtúra Prágában, városnézéssel

Tatabánya
3 éve, 8 hónapja
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-5307613
  • Kategória: Szolgáltatás
  • Alkategória: Utazás
Leírás
Időpont: 2020.10.16 – 18.
Részvételi díj: [------] Ft/fő
mely tartalmazza az utazást, a szállást reggelivel, idegenvezetés költségeit.
Nem tartalmazza a útlemondási- és BBP (baleset-,betegség-és poggyász) biztosítást és a belépők költségeit.
Program:
1. nap: Indulás a kora reggeli órákban. Útvonal Tatabánya – Pozsony – Brno – Prága, rövid pihenőkkel, az útvonalnak megfelelően több felszállási lehetőséggel előre egyeztetett helyen. Érkezés a Világörökségi történelmi városközponttal büszkélkedő cseh fővárosba a délutáni órákban. Megkezdjük ismerkedésünket a városok királynőjének nevezetességeivel: Vencel tér, Lőportorony és környéke: a szecessziós Reprezentációs Ház, a Karolinum, a Tyl Színház. Már ezen a napon besétálunk a híres, ódon hangulatú Óvárosi térre, ahol a Városháza tornyán megtekintjük a középkori csillagászati óraművet, az Orlojt, amely immár több mint ötszáz éve minden kerek órában bábjátékkal szórakoztatja a nézőket, sőt megkóstolhatjuk a finom cseh sörök egyikét is. Szállás elfoglalása.
2. nap: A reggeli utáni városnézésünket a prágai várban kezdjük. Itt található többek között a gótikus Szt. Vitus katedrális, a Szt. György szobor, a Régi Királyi palota, a Szt. György bazilika, a vár legfestőibb, legromantikusabb utcája, az Arany utcácska. Lesétálunk a Kisoldalra, Prága legnagyobb barokk templomához, a Szt.Miklós-templomhoz, majd a világhírű kőhídhoz, a Károly hídhoz érkezünk. A délután további részében szabadprogram.
3. nap: Késői reggeli, majd indulás hazafelé. Útközben meglátogatjuk a világörökségek közé tartozó csodaszép Lednicei várkastélyt. Ezután rövid séta Pozsony, az egykori magyar királyi koronázóváros szépen felújított magyar emlékezetű várában, ahonnan szép kilátás nyílik a Szt. Márton koronázó dómra, Pozsony hídjaira, és a vár alatt elterülő városrészre. Hazaérkezés az esti órákban.

A programváltoztatás jogát fenntartjuk!
Időtartam: 3 nap/ 2 éj

Utazás: autóbusszal

Szállás: 3*-os szállodában, Prága külvárosában

Ellátás: reggeli

Belépők: kb. 600 CZK/fő (helyszínen fizetendő)

BBP biztosítás: kb. 500 Ft/fő/nap

Útlemondási biztosítás: 1,8%

Minimális létszám: 35 fő

Indulás: Tatabányáról

Elhelyezkedés
Tatabánya

 
Elhelyezkedés
Tatabánya