Ezt a hirdetést archiválták.

Tihanyban panorámás, jól bejáratott szálloda eladó!

Tihany
4 éve, 4 hónapja

Hasonló hirdetések

  • Tihanyban családi ház üzlethelyiséggel eladó!
    Tihany
    Eladásra kínálunk Tihanyban egy kétszintes családi házat ami jelenleg is panzióként üzemel. A  ház tihanyi terméskőből épült ,nádtetős, a régi kor emlékeit idézi. Az ingatlan 150 nm-es, két szintes, körbejárható ,1059 nm2-es telekkel. A telek gondozo...
    • Iroda, Kereskedelmi célú ingatlan - Tihany
    1 hónapja
    295 000 000 Ft
  • Régen frissült
    Tihanyban jól bevezetett, hangulatos étterem eladó
    Tihany
    2683. Eladó Tihany ősközségben jelenleg is működő, jól bevezetett étterem, mely egész éves működésre alkalmas. Az ingatlan teljes körű felújításra került 2000-ben, mely során bővítéssel egy tetőtéri lakást is kialakítottak a tulajdonosok. Az étterem ...
    • Iroda, Kereskedelmi célú ingatlan - Tihany
    5 hónapja, 3 hete
    568 000 000 Ft
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-4950176
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Iroda, Kereskedelmi célú ingatlan
  • Alapterület (m²): 830
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Nr. 2536. Tihany-félsziget festői szőlőhegyén kínálok eladásra balatoni panorámás szállodát.
Az ingatlan 2485 m2, déli lejtésű, jól megközelíthető telken helyezkedik el. A szálloda 2 épületből áll. A főépületben 13 vendégszoba (ebből 9 db. teraszos) lett kialakítva + 2 nagyméretű apartman 4-6 fős családok számára, továbbá egy hangulatos vendéglő 35 fő befogadására alkalmas belsőhelyiséggel, söntéspulttal, nagy terasszal, ami részben fedett. A vendégszobák között vannak kétágyas, háromágyas és családi szobák. A szálloda 2011 évben egy igényesen kivitelezett, 2 szintes wellness részleggel bővült, melyben finn szauna, infra szauna, jakuzzi, pihenő rész és kapcsolódó öltözők, zuhanyzók kaptak helyet.Az épülethez kapcsolódik további 3 hangulatos apartman is. A wellness részleg előtt egy 8x 4 méteres, fűtött medencét találunk napozó terasszal. A szállodához zárt parkoló tartozik, illetve szintén a kertben található egy 2018-ban épített fedett és zárható kerékpártároló, melyben kb. 15 kerékpár tárolható biztonságosan.
A szálloda 1992 évben épült, azóta folyamatos karbantartáson és felújításon esett át. Jól bejáratott, 28 évre visszavetíthető, jelentős és elégedett vendégkörrel rendelkezik. Széles célcsoportot tud kielégíteni, így vendégkörének összetétele nagyon vegyes.
Az ingatlan fűthető, így éves nyitva tartásra alkalmas. Jelenlegi állapotában üzemeltethető, és teljes bútorral, berendezéssel, továbbá a már lekötött foglalásokkal együtt eladó.
A szálloda a működéséhez minden engedéllyel rendelkezik, tehermentes ingatlan. A booking.com oldalon 8,8 ponton van az értékelése és a nyitvatartási időben rendkívül magas töltéssel működik.
Az ingatlan bruttó alapterülete van feltüntetve.
Az ingatlan irányára bruttó ár.

 


Hivatkozási szám: STARTLAK-[------]

Elhelyezkedés
Tihany

 
Elhelyezkedés
Tihany