Ezt a hirdetést archiválták.

CSOK 10+10 MFT + ÚJ LAKÁS - TISZAÚJVÁROS!

Tiszaújváros
5 éve, 2 hónapja

Hasonló hirdetések

  • Kitűnő lehetőség.-Univerzális Ingatlan.
    Tiszaújváros, Polgár
    Eladó polgáron 1500nm telek,rajta egy Porotherm téglából épült 50+30nm-s( ház-nyaraló)padlástér beépítve,egy 6x6m-s garázs,és 5x3m nyitott garázs.A polgári fürdőtől Kb.700m-re főút mellett.Bármilyen célra megfelel. Tiszaújvárostól 7km-re.Közművek:Vez...
    • Eladó ház, Lakás - Tiszaújváros
    10 órája, 40 perce
    18 999 990 Ft
  • Tiszaújváros, Környéke
    Kis méretű másfeles,vagy garzon lakást keresek megvételre szigorúan 10 millió Ft.alatt,kp-s fizetéssel....
    • Eladó ház, Lakás - Tiszaújváros
    10 órája, 40 perce
    89 Ft
  • Tiszaújvárosban berendezett, erkélyes, 2 szobás lakás kiadó!
    Tiszaújváros, Hajdú tér
    Tiszaújvárosban a Hajdú téren lévő panelprogramos társasházban kiadó 55 nm-es, 2 szobás, klímás, erkélyes, igényesen felújított és teljes körűen berendezett lakás. A lakás paraméterei: - A külön nyíló szobák szőnyegpadlóval burkoltak, falai festettek...
    • Eladó ház, Lakás - Tiszaújváros
    19 órája, 39 perce
    120 000 Ft
  • Tiszaújvárosban 2 szobás, modern lakás eladó!
    Tiszaújváros, Rózsa út
    Modern lakás, két külön nyíló szobával eladó! Tiszaújváros, Rózsa úton lévő téglaépítésű társasház 4.emeletén eladó a képeken látható ízlésen felújított, 49 nm-es, 2 szobás lakás, melyhez saját pince tartozik. A lakás leírása: - teljes körű felújítás...
    • Eladó ház, Lakás - Tiszaújváros
    19 órája, 39 perce
    24 000 000 Ft
  • Eladó Lakás, Tiszaújváros
    Tiszaújváros, Juhar köz
    Eladó Tiszaújvárosban a Juhar közben egy 53 m2-es 2 szobás társasházi téglalakás. A lakás ablakai és az erkélyajtó hőszigetelt műanyag kivitelű nyílászáróra cserélték le az elmúlt években. A két szoba ablaka redőnnyel felszerelt. A szobák parkettával...
    • Eladó ház, Lakás - Tiszaújváros
    1 napja, 2 órája
    20 200 000 Ft
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-4139683
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó ház, Lakás
  • Hálószobák: 3
  • Alapterület (m²): 65
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
ÚJÉPÍTÉSŰ LAKÁSOK LEKÖTHETŐK!
 
Lakás paramétere:
Az alaprajzon látható 4. emeleti lakás nappali + 2 fél szoba elrendezéssel 60,08 nm alapterületű, melyhez 4,50 nm-es erkély tartozik.
 
Társasház bemutatása:
Tiszaújváros Keleti részén épülő Keleti-Városkapu Lakópark a Tiszaújvárosi Gyógy- és Strand Fürdő és Spar Bevásárlóközpont Lévai úti üzletének szomszédságában helyezkedik el. Az itt épülő társasházak igényes, modern külső megjelenésükkel beilleszkednek a kertvárosi övezetbe.
Az újonnan épülő 63 lakásos társasház 4  lépcsőházból áll. A földszinti részén garázsok kerülnek kialakításra egyedi megközelítéssel. Két lépcsőházban 3 szinten, két lépcsőházban  5 szinten találhatóak a különböző méretű és elrendezésű lakások, melyek már leköthetők.
Az 5 emelet magas lépcsőházakban lift is található. A társasház úttal, járdával tereprendezett területén fedett gépkocsibeálló, autóbeállóhely is vásárolható.
 
A társasház építését két ütemben tervezik. A I. ütemben, 2018. tavaszán 31 lakás építése indul, melynek tervezett átadása:        2019. Nyara
 
A vásárláshoz a már meglévő vagy vállalt gyermekek után igénybe vehető a Családok Otthonteremtési Támogatása (CSOK) és akár a kedvező kamatozású hitel is. A leendő vevő önerős finanszírozás esetén a vételárat a beruházás megvalósulásával arányosan, részletekben fizeti meg. Támogatások és hitelek igénybevétele esetén a fennmaradó vételárat a választott pénzintézet folyósítja.
Az újépítésű lakások vásárlása esetén 15MFt-os értékhatárig  illetékmentes a vétel, az azt meghaladó összegre 4%-os illeték fizetendő.
 
Az ingatlanok emelt szerkezetkész állapotban kerülnek értékesítésre, így az  új tulajdonosok saját ízlésüknek, igényüknek megfelelően alakíthatják lakásuk belsejét.
A látványtervek, alaprajzok, szint rajzok megtekinthetők irodánkban.
A lakások műszaki tartalmát is megismerhetik.
 
Kérem, hívjon a felmerült kérdésekkel, szívesen állok rendelkezésére! Vevőink részére szolgáltatásunk díjmentes és teljeskörű mind a vásárlás , mind a hitelfelvétel terén! Lakáskassza megtakarítás és a hozzátartozó kedvező kamatozású, FIX, forint alapú kölcsön is felhasználható a vásárlásnál!
 

Elhelyezkedés
Tiszaújváros

 
Elhelyezkedés
Tiszaújváros