Ez a hirdetés több mint 3 hónapja frissült utoljára. Lehet, hogy már nem aktuális információkat tartalmaz.

Samsung tv hd led smart 121cm új , csere érdekel!

150 000 Ft
Vác
8 éve, 10 hónapja
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-2370349
  • Kategória: Eladó
  • Alkategória: Elektronika
  • Hirdető típusa: Magánszemély
Leírás
Samsung tv 121cm új állapotban 2014-es kiadás csak tesztelve volt,hd ledes és smart funkciós ! Dobozában távirányítóval!



Mivel nekem felesleges ezért elcserélném vagy beszámítok laptopot , mobilt ,tabletet vagy konzolt , de más értelmes dolog is szóba jöhet !




Kijelző:



Képátló: 121 cm

Képarány: 16:9

HD felbontás: Full HD



Képfrissítési frekvencia: 100 Hz

Betekintési szög: 178 °



Tuner:



DVB-T

DVB-C

Elektronikus műsorújság (EPG)

Teletext

PÍP



Funkciók:



HDMÍ-CEC támogatás

DLNA támogatás

PVR támogatás



Hang:



Hangteljesítmény: 2×10W

Dolby Digital

DTS



Csatlakozók:



HDMÍ x 2

Komponens

Kompozit

USB csatlakozó x 1

Ethernet

Wi-Fi

Optikai hang kimenet

Fejhallgató csatlakozó



A Samsung Smart Full HD LED TV az otthoni szórakozás teljesen új, élethű élményét nyújtják. A legújabb képalkotó technológiának köszönhetően teljesen elmerülhetünk a tévénézés egyedülállóan új, élethű világában. A Smart tévé nem csupán lélegzetelállító moziélményt kínál, hanem továbbfejlesztett internetes felülete - a Smart TV - számos új lehetőséget biztosít a tévés netezéshez.



A Clear Motion Rate minimalizálja a mozgás elmosódásokat



A Samsung korszerűsített Clear Motion Rate (CMR) technológiájának köszönhetően még a gyorsan mozgó jelenetek is tisztán jelennek meg. A magasabb CMR tisztább látványt és kevesebb mozgás elmosódást jelent, így az akció filmeket, sportokat és más szórakoztató programokat a lehető legjobb formájában élvezhetjük. Ez a technológia a panel frissítési rátának és a képfeldolgozási sebességnek megnövekedésével, valamint a háttérvilágítás fejlesztésével jöhetett létre. Ez olyan látványt eredményez, ami egyértelműen jobb minden eddiginél.

Lássuk mobilunk tartalmát gyorsan és egyszerűen a nagy tévéképernyőn



Az új Samsung Smart TV segítségével gyorsan és egyszerűen élvezhetjük mobil eszközeink tartalmát egy nagyobb képernyőn. A Samsung továbbfejlesztett képernyő tükröző technológiája egyszerűsíti a folyamatot, így nincs szükség megváltoztatni a TV forrást. Csupán nyissuk meg az értesítés panelt a mobil eszközön, válasszuk a Screen Mirroring ikont majd válasszuk a TV feliratot. Mindössze ennyit kell tennünk ahhoz, hogy alkalmazásokat, játékokat és sok mást élvezhessünk teljes méretű televízión.

Még élénkebb színek, még tökéletesebb képek



A csúcstechnológiát felhasználó képjavító algoritmus segítségével a Samsung Wide Color Enhancer Plus drasztikusan növeli a képminőséget és megjeleníti a korábban láthatatlan részleteket is. Élvezzük a színeket eredeti valójukban a Wide Color Enhancer Plus technológiával.

Éljük át a nagy meccs minden izgalmát a Futball móddal



A Futball mód élesen és élénken hozza ki a pálya zöld füvét és a stadion valamennyi színét. Az erőteljes, multi-térhatású hangeffekt segítségével hallhatjuk is a nagy izgalmakat. Ha egyszer bekapcsoljuk a Futbal módot, az automatikusan elkezdi felvenni az összes akciót a televízióra. Amikor valami változás következik be a hangban, mint például a közönség éljenzésének morajlása vagy a mérkőzés állásában bekövetkező változás, a televízió azon nyomban érzékeli, hogy menteni kell ezeket a pillanatokat a számunkra, hogy később újra megnézhessük őket. Játsszuk le otthonunkban élő és felvett mérkőzéseket egyidejűleg a tökéletes foci élmény érdekében.



Nézzünk filmeket USB eszközről



A ConnectShare Movie funkcióval az USB adattárolót egyszerűen csatlakoztathatjuk a televízióhoz, és azonnal lejátszhatjuk a rajta tárolt filmeket, fényképeket és zenéket. Válogassunk a tartalmak széles választékából nappalink kényelméből, egyenesen a televízión.

Kapcsolat a hirdetővel
  • add

  • 0630378-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Vác


Hasonló hirdetések

  • Eladásra kínálok, modern, újszerű,kiváló állapotban lévő Luca Besson gyártmányú led lámpát.
    Vác
    Eladásra kínálok, modern, alig használt újszerű, kiváló állapotban lévő Luca Besson gyártmányú, Melissa típusú mennyezeti Led lámpát. A lámpa mérete átmérő/magasság: 46/30 cm. Anyaga: fém, műanyag, króm-nikkel molibdén acél. Színe: Króm Névleges telj...
    • Elektronika - Vác
    4 napja, 16 órája
    20 000 Ft
  • Régen frissült
    Gofri sütő
    Vác, Vác, Cserje utca 17
    Hibátlanul üzemelő GOFRI sütő eladó. Bárhova elküldöm.Részletek a fotókon látható olvasható....
    • Elektronika - Vác
    3 hónapja, 1 hete
    3 000 Ft
  • Régen frissült
    Gofri sütő
    Vác, Vác, Deákvár
    Eladó a fotókon látható német gyártmányú gofri és szendvics sütő megkímélt használt állapotban garanciával....
    • Elektronika - Vác
    3 hónapja, 1 hete
    3 000 Ft
  • Régen frissült
    Muama Enence fordító
    Vác, Sövény utca 5, 2600 Vác,Sövény utca, 5 szám.
    Eladó két darab új gyári csomagolású Muama Enence fordító gép 43 nyelvről tud oda-vissza fordítani. Bárhova elutazik külföldre, csak rábeszél magyarul és átfordítja az adott nyelvre ahol éppen nyaral vagy kirándul, majd odatartja annak akivel beszéln...
    • Elektronika - Vác
    1 éve, 8 hónapja
    30 000 Ft
  • Régen frissült
    Muama Enence fordító
    Vác, Vác, Sövény utca 5
    Eladó 2 db Muama Enence fordító 36 nyelvről tud fordítani...
    • Elektronika - Vác
    1 éve, 8 hónapja
    50 000 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • add

  • 0630378-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Vác