Ez a hirdetés több mint 3 hónapja frissült utoljára. Lehet, hogy már nem aktuális információkat tartalmaz.

Vác Költöztetés Bútorszállítás

Vác
2 éve, 8 hónapja
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-3629085
  • Kategória: Szolgáltatás
  • Alkategória: Költöztetés, Tárolás
Leírás
Költöztetés Bútorszállítás Vác, teljes körű ügyfélbarát szolgáltatás-korrekt áron: http://budapestkoltozteto.hupont.hu/39/koltoztetes-butorszallitas-vac.
Budapesti költöztető cégként, a Váci lakosságnak, ügyfeleknek adunk nagyobb döntési, választási lehetőséget.
3,5 tonnástól-12 tonnáig, korszerű, Euró 4-es motorral rendelkező teherautókat (Lkw) tudunk biztosítani a leendő megrendelőinknek.
A szállítandó bútorokat, lakásfelszerelési tárgyakat, szakszerűen és biztonságosan tudjuk szállítani a tehergépjárműveken, mivel minden szükséges eszközzel, rögzítőeszközzel felvanak szerelve.
Minden költöztetéshez, bútorszállításhoz alapban, díjmentesen biztosítjuk a Stretch fóliát.
A Stretch fólia megóvja a koszolódástól, szennyeződéstől a szövetes és kárpitos bútorokat, (ágy, matrac, Franciaágy, kanapé, üllőgarnitúra, saroküllő, stb).
Az antik bútorokhoz célszerű légpárnás fóliát, és papír élvédőket használni.
Ezeket a csomagoló anyagokat kimondottan csak beszerzési áron tudjuk biztosítani az ügyfeleknek.
Ha úgy dönt a megrendelő, hogy légpárnás fólia nélkül oldjuk meg az antik bútorok szállítását, az sem probléma.
Ebben az esetben, plédeket és paplanokat használunk a bútorok védelmére, amit Stretch fóliával fogatunk fel a szállítandó bútorzatra.
Az antik bútorokhoz célszerű légpárnás fóliát, és papír élvédőket használni.
A lakossági költöztetéshez kellő létszámú szállítómunkást tudunk biztosítani, attól függően, mekkora lakást kell költöztetni, kell-e csomagolni, bútorokat szerelni, és  mennyi a bútorzat.
Egy átlagos lakás költöztetéséhez, általában 3 fős költöztető brigádokat biztosítunk, ahol mind a 3 fő, aktívan dolgozik.
A bútorok szerelése sem okozhat problémát a megrendelőinknek, mivel a költöztető kollégáink szakszerűen és gyakorlottan elvégzik ezt ön helyett.
Irodaköltöztetését, irodabútorok szállítását, irodabútorok szerelését, iratanyagok szállítását Vácon, a hét bármely napján, számlaképesen vállaljuk.
A drága és értékes hangszerek szállítását, (zongora, pianínó) tapasztalt és megfelelő fizikumú, testalkattal rendelkező szállítómunkásokkal végezzük.
A szállítandó zongorát, pianínót gyakorlottan mozgatjuk és szereljük (zongora), csomagoljuk, és szakszerűen rögzítjük a teherautó rakterében (spanifer, heveder).
Vácról belföldön történő költözésre, bútorszállításra, illetve nemzetközi költöztetésre, bútorszállításra fix árajánlatot adunk, ami az összes költséget tartalmazza, ami költöztetéssel bútorszállítással összefügg.
A cégünk rendelkezik belföldi és nemzetközi fuvarozói engedéllyel, számlaképesek vagyunk.
Nem számolunk pluszköltséget, ha ünnepnap, hétvégén vagy akár este kell a rendelkezésére állni, illetve a bútorok szerelésért.
Vácon gyorsan tudunk a rendelkezésére állni, mivel könnyen és rugalmasan megközelíthető (M2 autópálya, 2 sz. főútvonal).
Telefon        : +3620-560-1403
E-mail         : budapestikoltozteto@gmail.com
Weboldalunk: http://budapestkoltozteto.hupont.hu/
Twittwer      : https://twitter.com/butorszallito
Facebook    : https://www.facebook.com/budapestikoltozteto/
Google+      : https://plus.google.com/u/0/114432232984407928133

Kapcsolat a hirdetővel
  • Hajdú Tibor

  • 0620-56-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Vác


Hasonló hirdetések

  • Régen frissült
    Vác Költöztetők Bútorszállítók
    Vác
    Költöztetés Vác - az ügyfelek megérdemlik a legjobb szolgáltatást. Budapesti székhelyű költöztető cég, a Váci ügyfeleknek is biztosítja a teljes körű lakossági költöztetését. Tehergépjárműveink minden eszközzel fel vannak szerelve, ami kell a színvon...
    • Költöztetés, Tárolás - Vác
    2 éve, 8 hónapja
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Hajdú Tibor

  • 0620-56-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Vác