Ezt a hirdetést archiválták.

Eladó felújított, belvárosi, 3 szobás tégla lakás, Várpalotán a Közkedvelt Korompay Lajos utcában !

Várpalota Belváros
3 éve, 10 hónapja

Hasonló hirdetések

  • Eladó 53 m2-es panellakás Várpalota
    Várpalota
    Várpalota legkedveltebb lakótelepén a Bakony utcában, szigetelt panelház első emeletén, 53 nm-es, eredetileg 2 szoba hallos lakás eladó!A tulajdonos a nagyszobát gipszkarton fallal leválasztotta, így kialakított egy háló szobát és a hallal egy légtér...
    • Eladó ház, Lakás - Várpalota
    1 napja
    26 000 000 Ft
  • 4 SZOBÁS TÉGLALAKÁS VÁRPALOTÁN!
    Várpalota
    A LIDO HOME BALATONALMÁDI INGATLANIRODA eladásra kínálja Várpalota Kálvária városrészben ezt a 75 m2-es, 4 szobás, FELÚJÍTOTT lakást. Csendes, nyugodt, átmenő forgalomtól mentes utcában található az Ady lakótelepen. Közelben iskola, óvoda, bevásárlás...
    • Eladó ház, Lakás - Várpalota
    1 napja, 22 órája
    42 900 000 Ft
  • ELADÓ CSALÁDI HÁZ VÁRPALOTÁN
    Várpalota
    A LIDO HOME BALATONALMÁDI INGATLANIRODA eladásra kínálja Várpalotán, Inota falurészben ezt a kétszobás ikerházrészt. A 69 m2-es ház 840 m2-es sík telken helyezkedik el, melyen található több melléképület is. Ezek állattartásra és szerszám tárolásra s...
    • Eladó ház, Lakás - Várpalota
    1 napja, 22 órája
    34 900 000 Ft
  • AKÁR BEFEKTETÉSNEK IS TÖKÉLETES!
    Várpalota
    A LIDO HOME BALATONALMÁDI Ingatlaniroda eladásra kínál Várpalota-Készenléti lakótelepen 1+fél szobás magasföldszinti felújított lakást Az ingatlan családias településen, Veszprém és Székesfehérvár között helyezkedik el. A lakás jellemzői: A lakás elő...
    • Eladó ház, Lakás - Várpalota
    1 napja, 22 órája
    26 000 000 Ft
  • ELADÓ LONCSOSI CSALÁDI HÁZ VÁRPALOTÁN
    Várpalota
    A LIDO HOME BALATONALMÁDI INGATLANIRODA eladásra kínálja Várpalota kedvelt kertvárosi övezetében, a loncsosi városrészben ezt a kétszintes családi házat, melynek tetőtere beépíthető. Így 3 x 60 m2-es lakóteret kapunk. Jelenleg a földszint és az első ...
    • Eladó ház, Lakás - Várpalota
    1 napja, 22 órája
    61 900 000 Ft
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-5296770
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó ház, Lakás
  • Hálószobák: 3
  • Alapterület (m²): 68
  • Bútorozott: Igen
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Eladó felújított, belvárosi, 3 szobás tégla lakás, Várpalotán a Közkedvelt Korompay Lajos utcában !

Az ingatlan a magasföldszinten található. Alapterülete 68nm, mely 3 egész szobát, egy konyhát, tágas fürdőszobát, egy előszobát, és folyosót foglal magába! Lakáshoz tartozik egy külön álló pince is.
Az ingatlan fekvése nyugati, és keleti oldalra tekint. Felépítése kiváló, belül tágas, kényelmes kialakítású, jól berendezhető, és nem utolsó sorban hangulatos, mely az elmúlt 2 évben történő komplett felújításnak köszönhető.
Első sorban a bejárati ajtó megújult, a zárszerkezet 15+1 ponton záródik, a rögzülést acéltüskék biztosítják. Összesen 5 reteszelési ponton 3 irányba (felül, alul és a kilincs oldalán) reteszelnek.
A beépített csengő és nagylátószögű kitekintő az ajtóhoz tartozik.
Majd ezt követően a nyílászárók 6 légkamrás, nagy keménységű, hőhídmentes, kiváló hang- és hőszigetelő képességű, műanyag minőségű ablakok kerültek beszerelésre.
A mai modern háztartási eszközök mellett elengedhetetlen volt a teljes elektromos hálózat felújítása, így a falakat vésték, meszelték, és újra festették. Mind ezek mellett pedig a megbízhatóság érdekében a teljes víz vezeték hálózati munkálatokat is kivitelezték. A higiénia mindenki számára fontos, ezért a szaniterek is cserélve lettek.
A folyosón, a konyhában, és a fürdőszobában is jól látható, minőségi, kopásálló, könnyen tisztítható, hideg burkolat került a padlózatra, és a falazatra.
A szobákban karcmentes parketta található.
A fűtés központilag üzemel, de a rezsi költség átlagosnak mondható.
A lépcsőház csendes, a lakók jó fejek, a közösképviselet kiváló.
Az ingatlan jól megközelíthető, a parkolás egész évben díjmentesen közvetlen a ház előtt lehetséges. Veszprém, Székesfehérvár, és a Balaton 15-25 perc alatt megközelíthető. 
Ha egy kellemes otthon keres, akkor ebben a lakásban minden benne van, de ugyanitt a befektetésre is garanciát biztosít a lakás, állapota a megbízható családias, bérlőket vonzza magához.
Amennyiben ingatlant vásárolna, vagy eladná a jelenlegit, Hívjon bennünket a megadott telefonszámon. Meglévő, kapcsolat rendszerünk segítségével könnyedén összehangoljuk mind eladói, mint vevői érdekeltséget.
Számunkra fontos az elégedett ügyfél! Keressen bennünket bizalommal. 


Hivatkozási szám: [------]

Elhelyezkedés
Várpalota

Belváros

 
Elhelyezkedés
Várpalota

Belváros