Ezt a hirdetést archiválták.

Eladó kiváló állapotban lévő lakás Várpalotán a Loncsosi Lakóparkban. - Várpalota

Várpalota Loncsos
3 éve, 9 hónapja

Hasonló hirdetések

  • AKÁR BEFEKTETÉSNEK IS TÖKÉLETES!
    Várpalota
    A LIDO HOME BALATONALMÁDI Ingatlaniroda eladásra kínál Várpalota-Készenléti lakótelepen 1+fél szobás magasföldszinti felújított lakást Az ingatlan családias településen, Veszprém és Székesfehérvár között helyezkedik el. A lakás jellemzői: A lakás elő...
    • Eladó ház, Lakás - Várpalota
    1 napja, 3 órája
    26 000 000 Ft
  • ELADÓ LONCSOSI CSALÁDI HÁZ VÁRPALOTÁN
    Várpalota
    A LIDO HOME BALATONALMÁDI INGATLANIRODA eladásra kínálja Várpalota kedvelt kertvárosi övezetében, a loncsosi városrészben ezt a kétszintes családi házat, melynek tetőtere beépíthető. Így 3 x 60 m2-es lakóteret kapunk. Jelenleg a földszint és az első ...
    • Eladó ház, Lakás - Várpalota
    1 napja, 3 órája
    61 900 000 Ft
  • ELADÓ 2 SZOBÁS PANELLAKÁS VÁRPALOTÁN
    Várpalota
    KIZÁRÓLAG IRODÁNK KÍNÁLATÁBAN. A LIDO HOME BALATONALMÁDI INGATLANIRODA eladásra kínálja Várpalota belvárosában a Thury vár mögött ezt az 53 m2-es, 4. emeleti, 2 szobás, franciaerkélyes lakást. Konkrétan belvárosi lakás a város szívében, ezért minden ...
    • Eladó ház, Lakás - Várpalota
    1 napja, 3 órája
    27 500 000 Ft
  • KIVÁLÓ LOKÁCIÓJÚ CSALÁDI HÁZ VÁRPALOTÁN!
    Várpalota
    A LIDO HOME BALATONALMÁDI INGATLANIRODA eladásra kínálja Várpalota városközponti régiójában ezt a 76 m2-es, kétszobás, családi házat. Kiváló lokáció! A városközpont néhány perc sétára található. Közelben van piac, posta, orvosi rendelő, gyógyszertár,...
    • Eladó ház, Lakás - Várpalota
    1 napja, 3 órája
    44 700 000 Ft
  • ELADÓ KÉT INGATLAN EGY TELKEN VÁRPALOTÁN!
    Várpalota
    KIZÁRÓLAG IRODÁNKAT BÍZTÁK MEG. A LIDO HOME BALATONALMÁDI INGATLANIRODA eladásra kínál két ingatlant egy telken, Várpalota Alsóvárosban! Egy 2001-ben épült 149 m2-es, KÉTSZINTES ÖNÁLLÓ ÉPÜLETET és egy 68 m2-es, 3 szobás, FELÚJÍTANDÓ PARASZTHÁZAT. Az ...
    • Eladó ház, Lakás - Várpalota
    1 napja, 3 órája
    35 000 000 Ft
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-5284667
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó ház, Lakás
  • Hálószobák: 3
  • Alapterület (m²): 58
  • Bútorozott: Igen
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Eladó kiváló állapotban lévő lakás Várpalotán a Loncsosi Lakóparkban.

Eladóvá vált egy 2. emeleti 1+2félszobás 2005- ös építésű tégla lakás.

Az ingatlan hasznos alapterülete 58nm, nagy férő hellyel, jó felépítéssel, kiválóan adottságokkal bír.
Építési idejének, és a mai modern háztartási eszközöknek köszönhetően, a teljes elektromos hálózat kicserélésre került.
A bejárati ajtó igényes minőségű műanyag.
A lakásba érve, a folyosón, a fürdőszobában, a konyhai részlegnél, az étkezőnél, és a nappaliban is kiváló minőségű, kopás mentes, könnyen tisztítható kerámia lap került a padlózatra.
A folyosó mentén tökéletes, kifinomult, eredeti terméskő munkálata látható, amely díszburkolatként díszíti az ingatlant.
 A nyílászárók 6 légkamrás, nagy keménységű, hőhídmentes, kiváló hang- és hőszigetelő képességű, műanyag minőségű ablakokból állnak.
A szárny- és tokprofilba fűzött, körbefutó horganyzott acélmerevítés biztosítja a megbízható, tartós működést és hosszú élettartamot garantál. bukó-nyíló vasalattal, redőnnyel és szúnyoghálóval van felszerelve.
A beltéri ajtók, és azok keretei, hangulatosan passzolnak a lakás beltéri színeihez, továbbá masszív minőségű faanyagból készültek.
A konyhában, egyedi stílusú, gesztenye barna, számos tárolóhellyel, polcos, és fiókos elemekkel ellátott új konyhabútor található, ahol beépítésre került a hűtő, a kombinált elektromos tűzhely, a mosogatógép, és a pára/szag elszívó is. Nem csak a konyhai eszközök, de a beépített bútorok is a vétel ár tartozéka.
Az ingatlan, a kellemes, otthonos, harmonikus, légkört, ízlésének és a gazdag kreatív színvilágának köszönheti, melyet megkoronáz a nyugati tájolás, ami magában hordozza a természetes napfényt.
Az erkélyről pompás örök panorámás kilátás biztosított.
Az ingatlan fűtéséről egy rendszeresen karbantartott, néhány éves, Ariston gázkazán gondoskodik. A lakás egyik kiváló adottsága, hogy az év bármely szakaszáról is legyen szó, a rezsi költség rendkívül baráti, így a legnagyobb hidegekben is stabilan 25.000 forinttal számolhatunk.
Az épület hőszigetelt. A lakók és a lépcsőház is kulturált. A vételárban található egy a lakáshoz biztosított állandó parkoló hely, és a fél emeleten egy különálló 4nm-es tároló helyiség.
A lakópark biztonságos, bejutni elektromos kapun lehetséges, akár mobiltelefon, vagy távirányító segítségével kényelmesen.
Az épület energetikája B besorolást kapott.
Csendes környék tiszta levegő, távol a város zajától. 
Egyébként könnyen megközelíthető, autóval a központ 5 perc, míg a Balaton, Veszprém és Székesfehérvár 25 Perc utazásnyi távolságra található.
Ha egy kellemes otthon keres, akkor ebben a lakásban minden benne van, de ugyanitt a befektetésre is garanciát biztosít a lakás, állapota a megbízható családias, bérlőket vonzza magához.

Amennyiben ingatlant vásárolna, vagy eladná a jelenlegit, Hívjon bennünket a megadott telefonszámon. Meglévő, kapcsolat rendszerünk segítségével könnyedén összehangoljuk mind eladói, mint vevői érdekeltséget.
Számunkra fontos az elégedett ügyfél! Keressen bennünket bizalommal. 


Hivatkozási szám: [------]

Elhelyezkedés
Várpalota

Loncsos

 
Elhelyezkedés
Várpalota

Loncsos