Ezt a hirdetést archiválták.

Wellness részleggel ellátott 8 szobás apartman eladó - Verpelét

Verpelét
2 éve, 11 hónapja
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-6749950
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Iroda, Kereskedelmi célú ingatlan
  • Alapterület (m²): 258
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Verpelét városában egy 1244 m2 nagyságú telken eladó egy 258 m2 nagyságú 8 szobából apartman.

Verpelét Egertől 20 km-re, Egerszalóktól és Demjéntől 10 km-re a Mátra lábánál fekvő kis városka.

A Mátra az ország legnagyobb egybefüggő zöldterülete, mely nagyszerű turisztikai célpont a túrázók és kirándulni vágyók számára egész évben. Egerszalók és Demjén a gyógyfürdőiről, míg Eger városa pedig váráról és történelmi belvárosáról híres, mely szintén nagyon vonzó lehet az Észak-Magyarországra látogatók számára. Valamint a finom borok kedvelői számára is kecsegtet a környék számos elismert pincészettel.

E idegenforgalmi szempontból igen kedvelt környéken eladásra kínálok egy 8 szobás ( a szobákban külön-külön fürdőszobák  vannak) apartmant, mely egy olyan városban van, ahol nincs idegenforgalmi adó. Ez magában egy elég szimpatikus ajánlat, de térjünk rá a műszaki paraméterekre.

2015. évben épült, acélvázas szerkezettel, falazata 20 cm vastagságú szendvicspanel, szigetelése belülről 10 cm kőzetgyapottal és zárásként 15 mm tűzálló gipszkartonnal.

Az épület melegét a helyiségek mennyezeteire szerelt infrapanelek szolgáltatják, melyeket egy 7,5 kW-os napelemrendszer üzemel.

A melegvizet egy 400 literes fűtőszálas tartály biztosítja, mely az épület tetejére szerelt napkollektorhoz kapcsolódik.

A szobák laminált, a konyhák, a wellness részleg és a közös terek kerámia burkolatot kaptak.

Az épület első és hátsó részében található 4-4 szoba, melyek összesen 16 fő fogadására alkalmasak. A szobákhoz tartozik egy-egy vizesblokk valamint egy-egy saját kis terasz. Mindegyik szoba a belső folyosóról közelíthető meg, egy kivételével, mely kifejezetten mozgáskorlátozottak számára lett kialakítva.  Az épület két szárnya középen fut össze a közös használatú tereken. Az épület központjához közelítve található a 4-4 szobához 1-1 külön konyha, valamint egy nagy közös 16 fő ellátására alkalmas étkező/társalgó, valamint a wellness részleg.

A wellness részen van egy 9 személyes jakuzzi, valamint egy 3 személyes infraszauna és egy vizesblokk.

Az apartman egy 1244 m2-es telken helyezkedik el, melynek egy része térkövezve van és akár 10 autónak is helyet biztosít a parkoláshoz. A telek további 120 m2 nagyságú része gumilappal van burkolva, így az udvar ezen része különböző sport tevékenységek végzésére is alkalmas. Körülbelül 70 m2 terület van még a telekből burkolatlan, mely alkalmas lehet kültéri fedett konyharész vagy esetlegesen medence kialakítására.

Az épület teljes berendezéssel eladó!

Hívjon és nézzük meg együtt! Vegye meg és fogadja vendégeit az év bármely szakában!!!


Hivatkozási szám: STARTLAK-[------]

Elhelyezkedés
Verpelét

 
Elhelyezkedés
Verpelét