Ezt a hirdetést archiválták.

Eladóvá vált Veszprém-Gyulafirátótón nagyon jó adottságú 2 generációs nehéz szerkezetű családi ház a

Veszprém Gyulafirátót
3 éve, 9 hónapja

Hasonló hirdetések

  • Részben felújított -eladó panel LAKÁS VESZPRÉMBEN
    Veszprém
    A CASANETWORK BALATONFÜREDI irodája eladásra kínálja a 2465-ös számú, VESZPRÉMBEN található részben felújított panel LAKÁSÁT.A CASANETWORK BALATONFÜREDI iroda által kínált kedvező lokációban található VESZPRÉMI panel LAKÁS jellemzői:- 2. emeleti rész...
    • Eladó ház, Lakás - Veszprém
    1 napja, 2 órája
    37 500 000 Ft
  • Kiváló áron panel lakás eladó!
    Veszprém
    A CASANETWORK Balatonalmádi Ingatlaniroda eladásra kínálja a 1768-as referenciaszámú Veszprémben a Jutasi úti lakótelepen található panellakást a következő paraméterekkel:-42 nm-es, 1+1 félszobás panellakás Veszprémben a Jutasi lakótelepen, csendes k...
    • Eladó ház, Lakás - Veszprém
    1 napja, 2 órája
    23 500 000 Ft
  • Eladó Ház, Veszprém
    Veszprém
    Veszprémben, Csererdőn, 113 m2-es ikerház, 239 m2 telekkel eladó. Az ingatlan a település újonnan épülő lakóparkjában, csendes, nyugodt környezetben helyezkedik el. A két szintes, jó elosztású lakás egy ikerház egyik fele. Az energiatakarékosra terve...
    • Eladó ház, Lakás - Veszprém
    1 napja, 2 órája
    87 800 000 Ft
  • Eladó Lakás, Veszprém
    Veszprém
    Veszprémben, Csererdőn, 110 m2-es lakás, 212 m2 telekkel eladó. Az ingatlan a település újonnan épülő lakóparkjában, csendes, nyugodt környezetben helyezkedik el. A két szintes, jó elosztású lakás egy ikerház egyik fele. Az energiatakarékosra terveze...
    • Eladó ház, Lakás - Veszprém
    1 napja, 2 órája
    87 800 000 Ft
  • Kádártán családi ház eladó gazdálkodásra alkalmas telekkel
    Veszprém, Kádárta
    A BBS ingatlan eladásra kínálja a #00009 referenciaszámú családi házat Veszprém-Kádártán.   Egy csendes utcában található ez a remek adottságokkal rendelkező, nagyméretű egyszintes családi ház (tetőtere beépíthető) nagy telekkel, amely  gazdálkodásra...
    • Eladó ház, Lakás - Veszprém
    1 napja, 6 órája
    82 900 000 Ft
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-5215376
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó ház, Lakás
  • Hálószobák: 4
  • Alapterület (m²): 190
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Eladóvá vált Veszprém-Gyulafirátótón nagyon jó adottságú 2 generációs nehéz szerkezetű családi ház a központban!
Az 1978-as építésű ház gondosan előkészült lábazata beton borítású, melyet a falazó anyag követ.
Elsősorban hagyományos téglából épül fel, külsőleg pedig magasépítési követ, azaz díszitő követ használtak fel helyenként a falazásra. Ezt követően a beton födém következik, melynek a bélésteste szintén beton. A tetőrendszer legfőbb tartószerkezete 15x15-ös szarúfák. A héjazata pedig pala, mely korábban megújult. A tetőszerkezet külső, belső, állapota kiváló, sem szennyeződés, sem mohásodás, sem beázás veszélye nem áll fenn. A tető ablakai műanyagok.
Az épület magassága 3 szintre osztható. A földszint és az első emelet teljességében használható, de tetőtér beépítésre vár. A 2 generációból akár lehet 3 is. szintenként a hasznos alapterület 190 nm.
Az ingatlan belső kialakítása, a földszinten 1 nagyszoba, 1 fürdőszoba, egy konyha, egy spájz, egy nagyon tágas étkező, és egy kazánház melyből felépül. Az emeleten továbbá 1 nappali 3 hálószoba, 1 fürdőszoba, és egy tároló helyiség ahonnan megközelíthető a padlástér.
A földszinten egy óriási terasz, az emeleten pedig két egy kisebb és egy nagyobb méretű erkély található. A ház tájolás nyugati, keleti, és déli irányba tekint. Ennek köszönhetően konkrétan egésznap körbe süti a napfény. Remek elosztása biztosítja a kényelmes berendezést.
Körülbelül egy éve történt felújítási munkálatoknak a segítségével egy rendkívül nyugodt, kényelmes, harmonikus otthont sikerült tető alá hozni.
Mindenek előtt, a mai modern háztartási eszközök mellett elengedhetetlen volt a teljes elektromos hálózat felújítása, (380 is bevezetésre került) és a villany kapcsolókat, valamint a világitó testeket lecserélték.
Mind ezek mellett pedig a megbízhatóság érdekében a teljes vízvezeték hálózati munkálatokat is kivitelezték. A higiénia mindenki számára fontos, ezért a szaniterek is cserélve lettek.
A minőség érdekében a falakat meszelték és újra festették.
A nyílászárók a felső szinten még nem került cserére így ott jó állapotú fa nyílászárok találhatóak. A földszinten pedig 6 légkamrás, nagy keménységű, hőhídmentes, kiváló hang- és hőszigetelő képességű, műanyag minőségű nyílászárók kerültek beszerelésre.
A szárny- és tokprofilba fűzött, körbefutó horganyzott acélmerevítés biztosítja a megbízható, tartós működést és hosszú élettartamot garantál. bukó-nyíló vasalattal, redőnnyel és szúnyoghálóval van felszerelve.
A ház fűtéséről 2 rendszer gondoskodik:
Elsősorban egy beépített gázkazán segítségével, és nem utolsó sorban egy 2 éve vásárolt vegyestüzelésű kazán gondoskodik az otthon melegéről. A radiátorokat az elmúlt évben kicserélték. A házat külsőleg bepucolták. A beltéri lépcső mű márvány borítású.
A szobákban parketta került leburkolásra, a fürdőszobák, a konyha és az étkező jó minőségű kopás álló, járólappal burkolt.
A konyhabútor kiváló minősége mellett, számos tárolóhellyel, polcos, és fiókos elemekkel ellátott alig használt, mégis a vételár részét képezi.
A telek alapterülete: 909 nm. A kert rendezett, jó a termő talaj, található néhány gyümölcsfa is.
A telket díszíti egy teljesen különálló épület, egy lemez garázs, gazdasági épületek, fatároló, és egy ásott kút is.
Remek adottsága mellett alkalmas gazdálkodásra, de kiváló befektetési opciók is jellemzik.
Ha új otthont keresnek a nagycsaláddal, akár egy, vagy több bejárati lehetőség is biztosított.
A ház központibb nem is lehetne. A buszmegálló 50m, a kereskedések pár percnyire. Veszprém 5-10 perc autóval a Balaton maximum 20. A 8-as főút segítségével könnyen megközelíthető az M7, illetve a főváros. Jöjjön el és nézzék meg, ez a ház magáért beszél!
Amennyiben ingatlant vásárolna, vagy eladná a jelenlegit, hívjon bennünket a megadott telefonszámon. Meglévő, kapcsolat rendszerünk segítségével könnyedén összehangoljuk mind eladói, mint vevői érdekeltséget.
Számunkra fontos az elégedett ügyfél! Keressen bennünket bizalommal.


Hivatkozási szám: [------]

Elhelyezkedés
Veszprém

Gyulafirátót

 
Elhelyezkedés
Veszprém

Gyulafirátót