+ Ingyenes hirdetés feladása

Csácsi városrész - Zalaegerszeg, Csácsbozsok

35 990 000 Ft
Leírás
  • Hálószobák: 7
  • Alapterület (m²): 379
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Zalaegerszeg Csácsi városrészében kínálom megvásárlásra ezt a széleskörűen hasznosítható több generációs, könnyen megközelíthető családi házat. Az eredeti ingatlan 1970-es évek elején épült, mely az 1980-as évek elején történt bővítéssel, emelet ráépítéssel nyerte el jelenlegi formáját. Az épület jogilag egy egységet képez, azonban három önállóan hasznosítható lakrészből áll, külön bejárati lehetőségekkel. A földszinten található egy 74 nm-es 2 szobás összkomfortos lakrész, az emeleten pedig két lakrész, egy 84 nm-es 3 szobás és egy 72 nm-es nappali +1 hálószobás összkomfortos. Az emeleti lakások is külön bejárattal közelíthetők meg. Jelenleg egy ajtó köti össze őket, aminek lezárásával teljesen elkülöníthetők.
A tetőtéri részben egy 63 nm-es lakrész kialakítása kezdődött el, ami jelenleg szerkezetkész állapotban van, ahol 3 fürdőszobás szoba található.
Az épülethez tatozik még a földszinten, egy szintén a külön bejáratú 91 nm-es üzlethelyiség, melyből a kiszolgálórész 47 nm, a többi pedig szociális helyiség, raktár, kazánház. Itt jelenleg egy vendéglátóipari egység üzemel.
A lakrészek és az üzlet külön villany és gázórákkal rendelkeznek, a víz fogyasztás mérése pedig almérővel megoldott.
Az épület egy 867 nm-es gondozott telken található. A ház mellett található egy 28 nm-es medence és egy 58 nm-es könnyűszerkezetes szigetelt raktár épület.
Remek lehetőség lehet, összeköltözőknek, vállalkozás telephelyének, de akár befektetésnek is hiszen egy kis anyagi ráfordítással akár egy önálló 3 lakásos+ 1 üzletet tartalmazó társasházzá alakítható.
További információkért keressen bizalommal, és ne feledje vevőink részére minden szolgáltatásunk ingyenes.

Referencia szám: HZ462149-SL

Hivatkozási szám: 2750648

Kapcsolat a hirdetővel
  • Dömötör László

  • +36-30-mutasd

Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Zalaegerszeg

CsácsbozsokHasonló hirdetések

 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Dömötör László

  • +36-30-mutasd

Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Zalaegerszeg

Csácsbozsok