Ezt a hirdetést archiválták.

Eladó újépítésü családi ház és zártkert a szívhegyen egyedülálló panorámával 35.000.000 ft  TÁMOGAT

Zalaegerszeg Szívhegy
1 éve, 3 hónapja

Hasonló hirdetések

  • Eladó Ház, Zalaegerszeg
    Zalaegerszeg
    Zala megyében, Zalaegerszegen, a város kedvelt lakóövezetében, -Gálafejen, eladásra kínálunk egy 88 nm-es, lakható (túl. lap. szerint :zártkert, gazdasági épület) ingatlant. Kiváló lehetőség azoknak, akik elbújnának a város zaja elől, szeretik a term...
    • Eladó ház, Lakás - Zalaegerszeg
    1 napja, 12 órája
    29 900 000 Ft
  • Eladó Ház, Zalaegerszeg
    Zalaegerszeg
    Zala megyében , Zalaegerszegen, frekventált belvárosi utcában kizárólag irodánk kínálatában, kínálok eladásra egy lakhatásra, és üzleti célra is kiválóan alkalmas többfunkciós ingatlant. A területen kialakításra került egy udvari -teljesen különálló ...
    • Eladó ház, Lakás - Zalaegerszeg
    1 napja, 12 órája
    98 000 000 Ft
  • Eladó Lakás, Zalaegerszeg
    Zalaegerszeg
    Zala vármegye, Zalaegerszeg belvárosában eladó egy liftes társasházban található 52m2-es (melyből 5 m2 az erkély) első emeleti lakás. A biztonságos zárral ellátott folyosón 4 lakás található. Az ingatlan 2018-ban teljes felújításon esett át. Elosztás...
    • Eladó ház, Lakás - Zalaegerszeg
    1 napja, 12 órája
    39 000 000 Ft
  • Eladó Ház, Zalaegerszeg
    Zalaegerszeg
    Zala vármegye, Zalaegerszeg közkedvelt csendes, családiházas övezetében eladó egy gyönyörű külső-belső állapotban lévő 310m2-es 3 szintes családiház. Az alsó szinten található a tágas duplagarázs, mely 2 autó kényelmes tárolására alkalmas, pince ille...
    • Eladó ház, Lakás - Zalaegerszeg
    1 napja, 12 órája
    95 000 000 Ft
  • Eladó Lakás, Zalaegerszeg
    Zalaegerszeg
    Zala megyében, Zalaegerszegen, a Kertvárosban eladásra kínálok egy 50 nm-es ,tehermentes D-i fekvésű- harmadik emeleti lakást. Az ingatlan 1+1 szobás, fürdő, Wc , konyha-étkezővel, valamint tároló került kialakításra. A lakáshoz tartozik még egy közö...
    • Eladó ház, Lakás - Zalaegerszeg
    1 napja, 12 órája
    25 500 000 Ft
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-9687523
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó ház, Lakás
  • Hálószobák: 3
  • Alapterület (m²): 107
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Zalaegerszegi ingatlaniroda eladásra kínálja a [------]-es számú, új építésű családi ház és zártkertet csodálatos panorámával a városra minden irányban . A zártkerti ingatlan Lk-1 -es besorolású építési övezetben fekszik az-az 25 %-ban beépíthető ezért ajánlom elsősorban befektetés jelleggel ,mert akát egy négyes társasház is építhető rá, de akár egy szép nagy családi  ház építésére is alkalmas, mert csend, nyugalom párosul egy csodálatos környezettel amelyről a kilátás egyszerűen pazar.

Panorámaképek az Openhouse oldalán tekinthetők meg, a képek az épületről lehetséges látványtervek az eladó ezeket igény szerint rendelkezésére bocsájtja a vevőnek!
Az ingatlan jellemzői:

- Zalaegerszegi zártkert Landorhegy feletti Szív-hegyen helyezkedik el, kellemes természetközeli környezetben, de szép és impozáns     lakások gyűrűjében a város egy exkluzív részén.

- Termő gyümölcsfák, gondosan gondozott gyep veszi körbe az utcafronthoz közeli kis épületet.

- A telek körbekertelt.

- Városközponttól autóval mindössze 5 percre.

- végig aszfaltos út vezet az ingatlanhoz,mely télen is járható.

- Lk-1-es övezeti besorolású a zártkert , de művelési ág alól kivont!

-  1374 nm telek nagysága, melyre az összes közmű rá van vezetve!

-A telekre igény szerint a képek között látható látványtervek alapján felhúzható egy 107,62 m2 lakóház akár 17.900.000 ft önerőből!

-Finanszírozása 3 gyermek válalása esetén (ha még nics meg az első sem!!!) :

  10.000.000 ft Babaváró hitel

+10.000.000 ft CSOK

+15.000.000 ft Támogatott hitel

35.000.000 ft  TÁMOGATÁS ÖSZESEN + 17.857.500 ft ÖNERŐ = 52.857.500 ft ÖSSZKÖLTSÉGVETÉSBŐL  !!!MEGVALÓSÍTHATÓ!!! ÁLMAI TELKÉN ÁLMAI HÁZÁT! Támogatással kapcsolatban ha kérdése van kérem hívjon bizalommal! 

- A családi ház 1374 m2-es saját telken,nappali + 2 hálószobás kialakítású, pinceszinten garázs,kulcsrakész állapotban kerül átadásra, a kor energetikai követelményeknek megfelelően. A leendő tulajdonosnak lehetősége van még egyedi elképzeléseit is belevinni külön megegyezés alapján.Jelenleg látványterv formályában létezik , akár más típustervek közül is vállogathat.

A ház fa vázszerkezetű, 15 cm táblás kőzetgyapot a falakban és 10 cm nikecel külső  hőszigeteléssel, 3 rétegű üvegezésű műanyag nyílászárókkal készül. Akár 20%-os kezdő befizetéssel szerződés köthető, majd szakaszos fizetési ütemezéssel lehet az ingatlant megvásárolni. Beköltözés hat hónap.

A hirdetési ár tartalmazza a telekárat  és a kulcsrakész állapotot!!

- Jöjjön, tekintsük meg együtt, kiváló lehetőségeket rejtő telket, majd ha elnyerte tetszését  tegyen ajánlatot!

- Töltse már a közeli jövőt az újonnan vásárolt ingatlanban.

- Panorámaképek az Openhouse oldalán tekinthetők meg, a képek az épületről lehetséges látványtervek az eladó ezeket igény szerint rendelkezésére bocsájtja a vevőnek!
Amennyiben ez a Szívhegyen található zártkerti ingatlan felkeltette érdeklődését, hívjon bármikor a hirdetésben megadott telefonszámon, hivatkozzon a hirdetési árra.

Vásárolna de nincs rá keret? Minek járna bankról, bankra? Irodánkban bank semleges, független hitelszakértő 10 éves szakmai tapasztalattal és jó banki kapcsolatokkal, díjmentes szolgáltatásával könnyíti meg a legkedvezőbb hitel kiválasztását és a hitelkérelem teljes körű összeállítását., hogy mindent egy helyen intézhessen!

Ha rendelkezik építési telekkel, a típusházainkat az Ön telkére is válaljuka felépitését

Ne feledje! Kereső ügyfeleinknek szolgáltatásaink ingyenesek!

Laska Róbert [------]

Az otthon érték, az ingatlan üzlet

Bízza profikra ingatlanügyeit!  

Hivatkozási szám: [------]

Elhelyezkedés
Zalaegerszeg

Szívhegy

 
Elhelyezkedés
Zalaegerszeg

Szívhegy