Ezt a hirdetést archiválták.

Kétgenerációs családi ház Eladó Zalaegerszeg Belváros. www.dashaus.hu

Zalaegerszeg
3 éve, 10 hónapja

Hasonló hirdetések

  • Kórház közelében igényes családi ház.
    Zalaegerszeg
    Ez a mesébe illő családi ház Zalaegerszeg központjában áll! Ez a két nappalival, 3 lakószobával, 2 fürdőszobával ellátott közel 200 m2-es ingatlan 416 m2-es telken fekszik. A belső terek kialakításában fontos szerepet kapott "a kevesebb néha több"- e...
    • Eladó ház, Lakás - Zalaegerszeg
    1 napja, 2 órája
    130 000 000 Ft
  • Eladó lakás, Zalaegerszeg
    Zalaegerszeg
    Belváros közeli, 37 m2-es, földszinti, egy szobás, csendes, gáz konvektoros, nyugodt zöldre néző, nyugati fekvésű lakás eladó. A részben felújított kis lakás egyetlen, de nagy szobájában 2022-ben álmennyezetet húztak, kifestették. A fürdőszoba teljes...
    • Eladó ház, Lakás - Zalaegerszeg
    1 napja, 2 órája
    23 000 000 Ft
  • Eladó ház, Zalaegerszeg
    Zalaegerszeg
    Szeretne egy csendes, de mégis városhoz közeli, csodaszép kilátással rendelkező helyre költözni? Ezt a lehetőséget ne hagyja ki! Zalaegerszeg Botfai városrészében eladó egy 1990-ben épített nappali +2 szobás, 2 fürdőszobás családiház. Az épület 3 szi...
    • Eladó ház, Lakás - Zalaegerszeg
    1 napja, 2 órája
    49 990 000 Ft
  • Eladó lakás, Zalaegerszeg
    Zalaegerszeg
    Zalaegerszeg belvárosában patinás épület újul meg kívül-belül. A társasház 2. emeletén ráépítéssel készülő 3db újépítésű lakást kínálunk a belvárosi életet kedvelők vagy befektetők figyelmébe. Válasszon a 3 belvárosi lakás közül elsőként és lakásához...
    • Eladó ház, Lakás - Zalaegerszeg
    1 napja, 2 órája
    34 800 000 Ft
  • Eladó ház, Zalaegerszeg
    Zalaegerszeg
    Zalaegerszeg kertvárosának zöldövezeti részén a Jánkahegy aljában kínálom megvásárlásra ezt nagyon jó állapotú, 3 szintes nagy terekkel rendelkező családi házat.A ház alsó szintje 90 nm alapterületű, itt található két autó számára alkalmas garázs, gé...
    • Eladó ház, Lakás - Zalaegerszeg
    1 napja, 2 órája
    139 000 000 Ft
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-4943384
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó ház, Lakás
  • Hálószobák: 5
  • Alapterület (m²): 112
  • Bútorozott: Nem
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Érdeklődés az eladó ingatlanról: Sipos András Ingatlanközvetítő: [------]

Das Haus Ingatlaniroda a Zalaegerszegi Ingatlanok Specialistája.
2000-óta közvetítünk ingatlanokat.
Címünk: Zalaegerszeg, Kosztolányi út.9/b, Fdszt.
[------]

Az eladó Ingatlanról videót is megtekinthet ezen a linken:
[------]

Zalaegerszegi Belváros közeli 2 egymás melletti 1275 m2 sík telek, 2 házzal, egy áron eladó frekventált helyen!

A gyorsan birtokba vehető eladó Ingatlan, akár két generációnak, vállalkozásnak, befektetésnek, lakáskiadásra is jó lehet.

Az eladó ingatlan Zala megyében Zalaegerszegen a belvárostól kb. 10 perc sétára található. Az egyik telek 457 m2, egy kétszintes, részben alápincézett, 3 szobás + 1 félszobás + nappalis tetőtér ráépítéses tágas, világos, 112 m2-es családi ház található a telken.
A családi házban szintenként fürdőszoba és WC. A felső szint ablakait műanyagra cserélték. A tágas helyiségei igény szerint alakíthatók. A fűtés gáz cirkó, egyéb fűtés lehetőségnek egy vegyes tüzelésű kazán is igény bevehető.
Az eladó családi ház beosztása: Az alsó szinten, a bejárati ajtón belépve az előtérbe jutunk. Innét léphetünk be egy nagy terű helyiségbe, ahol jobbra a nappali, a felső szintre vezető falépcső, balra sorban kamra, külön WC, fürdőszoba fürdőkáddal és zuhanyzóval, szemben a nagy konyha, innét jobbra a nagyszoba található. A felső szintre fa lépcsőn jutunk, ahol egy előtér, innét nyílik jobbra a kis szoba, szemben kettő különnyíló nagyszoba, balra fürdőszoba zuhanyzóval és WC található.
Padlóburkolat járólap és parketta.
A másik mellette lévő 818 m2 telken egy hagyományos, 1 szobás, felújítandó családi ház, melléképület, akár műhelynek is jó nagy garázs található.
A gondozott telken, az épületeken, kút-on, kerti pavilonon kívül gyümölcsfák, bokrok és kiskert látható.
A házban kályhafűtés lett kialakítva. A padlóburkolat cementlap és linóleum.

A belváros közeli ingatlan környékének jó az infrastruktúrája, a közelben buszmegálló, bolt, bevásárlóközpont megtalálhatóak, valamint a zalaegerszegi Jármű ipari tesztpálya és az Aquapark - Aquacity, Termálfürdő is a közelben vannak. Gépjárművel gyorsan rá lehet csatlakozni a zalaegerszegi elkerülő útra.

Zalaegerszeg Zala megye székhelye, Nyugat Magyarországon, Hévíztől, Balatontól 40 km-re, az Osztrák, Szlovén határ közelében található.
Kód: [------]

Az ár irányár. Ha a hirdetett ingatlan megnyerte tetszését, tegyen rá árajánlatot!

Amennyiben felkeltette érdeklődését az ingatlan, keressen bizalommal, abban az esetben is, ha Önnek ingatlant kell eladnia a vételhez.

Amennyiben hitelre is szüksége van a vásárláshoz, ingyenes hitelügyintézéssel állunk rendelkezésre. Több Banki ajánlatból választjuk ki az Ön igénye szerinti megfelelőt.

Elhelyezkedés
Zalaegerszeg

 
Elhelyezkedés
Zalaegerszeg