Ezt a hirdetést archiválták.

Eladó közösségi épület és gazdasági épület

Zirc Petőfi Sándor utca 8.
4 éve, 11 hónapja

Hasonló hirdetések

  • Eladó Ház, Zirc 34.990.000 Ft
    Zirc, Kossuth Lajos utca
    ELADÓ FELÚJÍTANDÓ CSALÁDI HÁZ ZIRC KÖZPONTI RÉSZÉN! FIGYELEM! - A ház TELJES FELÚJÍTÁST IGÉNYEL!! - Az ár IRÁNYÁR, tehát ALKUKÉPES! - A telek a gáz kivételével (mely a telek előtt található) TELJES KÖZMŰELLÁTOTTSÁGGAL RENDELKEZIK! - Az elírások és a ...
    • Eladó ház, Lakás - Zirc
    1 napja, 22 órája
    34 990 000 Ft
  • Eladó kétgenerációs ház Zirc-Aklin
    Zirc
    A LIDO HOME Balatonalmádi Ingatlaniroda eladásra kínálja ezt a KÉTGENERÁCIÓS családi házat Zirc mellett! A ház jellemzői: -a természet ölelésében, a Bakony csodálatos vidékén található, az ingatlanhoz tartozó hatalmas, 1400 négyzetméteres telek lehet...
    • Eladó ház, Lakás - Zirc
    2 napja
    54 900 000 Ft
  • Eladó 170 m2-es családi ház Zirc
    Zirc
    Kedves Érdeklődő! Családi otthonra vágyik a felkapott Zirc városában? Akkor ez az ingatlan lehet az Ön számára megfelelő! A 170 nm-es lakóingatlan jó állapotban van és egy 1040 nm-es telken helyezkedik el. A 2 szintes 3 hálószobával, 1 félszobával és...
    • Eladó ház, Lakás - Zirc
    6 napja, 16 órája
    67 890 000 Ft
  • Eladó  csendes környezetben frappáns lakás
    Zirc, Mór
    Eladó Zirc egyik csendes utcájában egy frappáns társasházi lakás Zirc város Veszprém megyében, a Zirci járás egyetlen városa, és egyben központja, „a Bakony fővárosa”. A festői település Magyarország legmagasabb fekvő városa, központja 400 m magasan ...
    • Eladó ház, Lakás - Zirc
    1 hete
    40 990 000 Ft
  • Eladó Ház, Zirc
    Zirc
    A Bakony szívében, Zirc Kardosrét városrészében eladóvá vált egy 70 m2-es családi ház. A vegyes falazatú (kő és tégla) épület elosztása a következő: 2 szoba, 1 félszoba, mely jelenleg tárolóként funkcionál, konyha, étkező, valamint fürdőszoba WC-vel....
    • Eladó ház, Lakás - Zirc
    1 hete, 2 napja
    27 000 000 Ft
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-4669206
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó ház, Lakás
  • Hálószobák: 6
  • Alapterület (m²): 308
  • Bútorozott: Nem
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Magánszemély
Leírás
PÁLYÁZATI FELHÍVÁS

Zirc Városi Önkormányzat tulajdonában álló, Zirc 1035 hrsz.-ú, Zirc, Petőfi Sándor utca 8. szám alatti kivett közösségi épület és gazdasági épület értékesítésére. A pályázat benyújtásának határideje: 2019. május 8. (szerda) 16.00 óra.

Elérhetőség:
Zirci Közös Önkormányzati Hivatal Városüzemeltetési Osztály
8420 Zirc, Március 15. tér 1. fsz. 106.
[------]


Az ingatlan a település központi részén, a települést átszelő 82-es számú Kossuth Lajos útról nyíló Petőfi Sándor utcában található. A telek közel téglalap alakú, enyhén lejtős terepfelszínű, ÉNy-DK-i tájolású, DK-i utcafrontra nyitott. Utcafronton három részes fakapu, két oldalt és hátul drótfonatos kerítés határolja. Az ingatlan Vt-2 (településközponti vegyes terület) övezetbe tartozik. Az utca helyi területi védelem, az épület helyi egyedi védelem alatt áll.
Az ingatlanra vonatkozó bővebb információk:
- Tehermentes
- 308,4 m2 alapterületű ingatlan (a felépítmény redukált alapterülete 226,5 m2). Szintek: pince-földszint-padlástér
- Az épületbe a víz, villany, csatorna közművek bevezetésre kerültek, önálló mérőórákkal, a gázcsonk a kapu mellett az épület sarkán megtalálható
- Eredetileg lakóháznak épült, az utca részen a tulajdonosok 4 szobás lakásával, hátsó részén szoba-konyhás cseléd lakással. Jelenleg üres, lakatlan.
- Szerkezeti rendszer: hagyományos, nagy méretű tömör tégla, terméskő falazat
- Határoló falak: nagy méretű tömör tégla, terméskő vegyes falazat
- Belső válaszfalak: fél soros tégla falak 14 cm vastagságban
- Fűtés jelenleg nincs az épületben, kéménykimenet megtalálható, a meleg vizet villanybojler állítja elő. A konyhában kemence található.
- Tető és fedése: faragott, bárdolt fenyőfából épült hagyományos ácsolt tetőszerkezet. A tetőidom összetett „L” alakú, egyik végén kontyolt, másik végén oromfalas. A szerkezet kötőgerendás, kétállószékes nyeregtető. A tetőhéjalás anyaga: beton cserépfedés, a kiegészítő toldalékokon, a hátsó tornác alacsonyhajlású tetőzetén és a párkányokon korcolt horganyzott acél lemezfedés található.
- Nyílászárók: utcai ablakok kapcsolt gerébtokos kétszárnyú „T” osztású tipikus eklektikus belső redőnytokkal, tapaszolt üvegezéssel. Üvegezett tornácra néző belső szobaablakok: kétrétegű pallótokosak és kétszárnyúak. Belső ajtók: gerenda tokos, váz-táblázatos tömör lapokkal, mázolt felülettel. Konyhaajtók: gerenda tokos, váz táblázatos, félig üvegezett, osztott üveges lapokkal, mázolt felülettel. Főbejárat: a kapualjból nyílik, kétszárnyú, nyitható felülvilágítóval ellátott bejárati ajtó, szegmentíves záródással. Oldalhatáron álló falban lévő ablakok: kapcsolt gerébtokos kialakításúak. Kapu: háromszárnyú, oldaltnyíló kivitelű.
- Padlóburkolatok: belső hidegburkolatok: márványmozaik lapokból, kétféle fordul elő az épületben, négyzetes, illetve hatszögletű lapok. Belső melegburkolatok: homokágyba rakott párnafára szegezett hajópadló burkolat.
- Falfelületek: a belső falakon és a mennyezeten simított mészhabarcs vakolat található. Csempeburkolatok: a fürdőszobában körben és utcai lakás konyhájában helyenként fali csempeburkolat található, 15/15 csempe lapokból.
- Külső felület: a homlokzatokon dörzsölt kőporos vakolat van, az utcai lábazaton cementhabarcs vakolat található
- Csatornázás: szennyvízbekötés a tűzoltóság telkén keresztül megoldott
- Gázellátás: a gázbekötés csonkja a kapu előtt található végdugózva. Az épület nincs a gázhálózatba kötve.
- Elektromos ellátás: az épület kettős elektromos bekötéssel rendelkezik, az utcai lakás bekötése légvezetéken át történik, tetőtartón keresztül. A hátsó lakás önálló bekötéssel rendelkezik a tűzoltóság telkén keresztül vezetett légvezetéken át.
- A telken egy ásott kút is megtalálható.
- Az épület felújítandó műszaki, gépészeti és esztétikai állapotú

Elhelyezkedés
Zirc

Petőfi Sándor utca 8.

 
Elhelyezkedés
Zirc

Petőfi Sándor utca 8.