Hangelnyelő szivacs 5cm

11 400 Ft
Ajka Ajkarendek, Gyepesi u. 34.
2 hónapja
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-9646408
  • Kategória: Eladó
  • Alkategória: Zene, CD, Lemezek
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Profilozott Habszivacsok az Akusztika Javítására és Hangszigetelésre
A profilozott habszivacsok olyan kiváló hangelnyelő anyagok, amelyek tojástartó mintázatuknak köszönhetően optimálisan működnek a hanghullámok elnyelése és szétszórása terén. Ezek az eszközök rugalmasak, porózusak és hatékonyak a hangelnyelés terén, így széles körben alkalmazzák az akusztika javítására és a hangszigetelésre.


Hangelnyelő szivacs 

A hangelnyelő szivacs egy olyan eszköz, amely segít csökkenteni a zajt és javítani a hangakusztikát egy adott térben. Ezek az eszközök széles körben használatosak stúdiókban, hangszóróterekben, irodákban és otthoni szórakozó helyiségekben is, ahol fontos a zajszűrés és a hangminőség optimalizálása. A hangelnyelő szivacsok elsősorban gépipari, járműipari és háztartási berendezések zajcsökkentő burkolatának elemeként használhatóak, további lehetséges  felhasználási területe az eszközvédelem: táskák, tokok, konténerek belső burkolataként kiváló védelmet nyújt a bennük elhelyezett berendezéseknek. Csúcsos kialakításánál fogva jól felveszi az eszköz formáját és kellően lágy ahhoz, hogy ne okozzon sérülést a felületén. A szivacs felragasztásához ajánljuk az oldalunkon kapható Ragasztó sprayt.

https://mcgoat.hu/termek/ragaszto-spray-minden-felulethez-400ml/

 
Hangszigetelés Profilozott Szivacsokkal:
A lakószobákban, géptermekben, kompresszor házakban, szerver szobákban és kazánházakban a profilozott szivacsok hatékonyan csökkentik vagy akár megszüntetik a szobából kiáramló zajokat. Ezeket a szivacsokat falakra ragasztva vagy fődém alá helyezve lehet alkalmazni, hogy minimalizálják vagy megszüntessék a zajok áthallását.

Kapcsolat a hirdetővel
  • McGoat.com - Fotó - Webáruház

  • +3630-9-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.




Elhelyezkedés
Ajka

Ajkarendek, Gyepesi u. 34.

 
Kapcsolat a hirdetővel
  • McGoat.com - Fotó - Webáruház

  • +3630-9-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Ajka

Ajkarendek, Gyepesi u. 34.