Ez a hirdetés több mint 3 hónapja frissült utoljára. Lehet, hogy már nem aktuális információkat tartalmaz.

ELADÓ IPARI PARK ALBERTIRSÁN !

99 000 000 Ft
Albertirsa
7 hónapja
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-10502169
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Iroda, Kereskedelmi célú ingatlan
  • Alapterület (m²): 815
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
A CASANETWORK  CEGLÉD  eladásra kínálja a 174601004 számú, ALBERTIRSAI IPARI PARKOT!ELADÓ egy 9598 m2-s ALBERTIRSA szélén található  IPARI TERÜLET ( az első 4 kép illusztrációk )! Jelen pillanatban a területen  815 m2-s beton vázas és beton födémes hangár található , amelyhez csatlakozik egy fa szerkezetű 130 m2-s tárgyaló , iroda és mellék helyiség. Az ingatlan és a hozzá tartozó terület teljesen körbe van kerítve. A területre való bejutást 3 db nagyméretű toló ajtó biztosítja. Az épület biztonságára riasztó rendszer felügyel. Illetve kamera rendszer is ki lett alakítva. Az áram ellátás jelen pillanatban  3×40 amper , de ez természetesen bővíthető. A hangár kettő végén nagyméretű vas ajtók találhatóak , amelyeken a targoncák könnyen közlekedhetnek. Alkalmas lehet magtárnak , gyümölcs tárolására , de akár gyártó sor is kialakítható benne. Mivel mostanában elengedhetetlen az internet használata bármilyen vállalkozásról is legyen szó , erre is biztosítunk tökéletes megoldást. Rendkívül frekventált helyen fekszik , az új M4 autóút ( későbbiekben autópálya ) mellett. ALBERTIRSAI lehajtó az csak néhány kilométerre ível át az IPARI TERÜLETTŐL. Így a logisztika is könnyen és egyszerűen megoldható a cégének tevékenységével kapcsolatosan. Az ingatlan közvetlen közelében már vannak elkészült fejlesztések  és a főút túloldalán a közeljövőben újabb fejlesztések várhatóak. Legyen Ön és a cége az elsők között akik kihasználják ezt a lehetőséget. Ha felkeltette az érdeklődését akkor hívjon bátran , szívesen megmutatom Önnek!A CASANETWORK CEGLÉD által hirdetett ALBERTIRSAI IPARI TERÜLET jellemzői!- terület mérete   9598 m2- M4 főút mellet található- frekventált területMegtekintése kizárólag egyeztetett időpontban lehetséges!Amennyiben a 174601004 számú A CASANETWORK CEGLÉD által kínált CSALÁDI HÁZ vagy bármely a kínálatunkban található CSALÁDI HÁZ felkeltette érdeklődését, hívjon a megadott telefonszámon.Kollégám díjmentes, bank semleges hitel ügyintézéssel áll rendelkezésre.CASANETWORK - Ingatlanban otthon vagyunk!

Kapcsolat a hirdetővel
  • Urbán László

  • +362033-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Albertirsa


Hasonló hirdetések

  • Eladó Gyárépület, Albertirsa,  Nincs megadva, 0nm, 21500000 Ft
    Albertirsa, Nincs megadva
    A Teleki és Fia értékesítésre kínálja Albertirsán az állomás közelében ezt a 4149 nm.-es kivett beépítetlen területet , mely telephely céljára vagy egyéb gazdasági tevékenység végzésére is alkalmas.  Az ingatlan Albertirsa ipartelep területén találha...
    • Iroda, Kereskedelmi célú ingatlan - Albertirsa
    1 hete, 5 napja
    21 500 000 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Urbán László

  • +362033-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Albertirsa