Ez a hirdetés több mint 3 hónapja frissült utoljára. Lehet, hogy már nem aktuális információkat tartalmaz.

Eladó 600 m2-es gyárépület Alsózsolca, Kertvárosi

120 000 000 Ft
Alsózsolca Kertvárosi
6 hónapja, 3 hete
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-11087328
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Iroda, Kereskedelmi célú ingatlan
  • Alapterület (m²): 600
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Nézze meg álmai otthonát Alsózsolca kertvárosi részén!
Kínálatunkban egy különleges lehetőség várja Önt: egy monumentális, 1985-ben téglából épült, 2 szintes, dupla luxuskomfortos családi ház, közel 600 m2 alapterülettel és 5 szobával.

A földszinten belépve egy modern konyha-étkező helyiség fogadja, melynek berendezése tökéletesen megfelel a gasztronómiai élmények szerelmeseinek. Étkezőből tágas nappali fogadja Önt, mely a család és barátok kényelmes összejöveteleit szolgálja. Emellett a földszinten található spajt és fürdőszoba-wc is a mindennapi kényelemhez hozzájárul.

Az emeleten ismét egy tágas nappalival találkozhatunk, ami kiváló lehetőséget nyújt egy különleges társasági tér kialakításához. A 4 szoba pedig lehetőséget ad a privát szférák kialakítására. Ezen a szinten szintén megtalálható egy fürdőszoba-wc és egy további konyha helyiség, ami különösen kényelmes megoldás lehet például a vendégek fogadására.

A szobák padlózata padlószőnyeg, míg az alsószint közösségi helye laminált padlóval burkoltak. A fürdőszobák és a wc-k járólappal vannak ellátva, amely hozzájárul a könnyű tisztíthatósághoz és a higiéniai színvonal fenntartásához.

Az ingatlan műanyag szerkezetű ablakokkal van felszerelve, amelyek kiváló hőszigetelést biztosítanak, ezáltal csökkentve a fűtési költségeket. A biztonságra is nagy hangsúlyt fektettünk, hiszen a bejárati ajtók több ponton záródó biztonsági műanyaggal lettek ellátva.

A fűtést az alsó és felső szintnek külön gáz kazánról működő házközponti rendszer szolgáltatja, amelynek hőátadását minden helyiségben radiátorok gondoskodnak. Ez garantálja a kellemes és meleg otthoni légkört még a leghidegebb téli napokon is.

Az ingatlan 1708 m2 nagyságú, gondosan karbantartott, füvesített udvarában tervek szerint lehetőség van napelemek telepítésére, emellett a tervekben szerepel több elektromos autó töltésére kialakított hely, így az elektromos járművekkel rendelkező családtagok is könnyedén tölthetik az autóikat itt. Udvar bejárata egy másik utcából nyílik.

Ne hagyja ki ezt a rendkívüli lehetőséget! Vegye fel velem a kapcsolatot még ma, és nézze meg személyesen ezt a lenyűgöző családi házat Alsózsolca kertvárosi részén. Legyen az Öné ez az exkluzív, kényelmes otthon!
Az ingatlan vásárlásához kedvezményes szolgáltatások is rendelkezésre állnak, a teljes OTP bankcsoport háttértámogatásával.

Kapcsolat a hirdetővel
  • Vályi Attila

  • +36-70-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Alsózsolca

Kertvárosi


Hasonló hirdetések

  • Régen frissült
    Alsózsolca
    Alsózsolca ipari parkjában, zárt területen 700 m²-es csarnok kiadó. A felépítmények között fedetlen betonozott területrész kb. 1000m² is bérelhető. - a csarnok 1000 Ft/m² - a betonozott terület 270 Ft/m² Ipari áram van, külön mérőórákkal. Bérleti díj...
    • Iroda, Kereskedelmi célú ingatlan - Alsózsolca
    1 éve, 3 hónapja
    700 000 Ft
  • Régen frissült
    Alsózsolcán a legmodernebb technológiával épült 2335 m2 új raktárépület hosszútávra bérbeadó - Alsóz
    Alsózsolca
    Alsózsolcán a legmodernebb technológiával épült 2335 m² új raktárépület hosszútávra bérbeadó, amelyben 637 m² szociális blokk, és iroda, amely nagy része raktárként használható. Műszaki adatok: 2022. januári átadással épült beton vázszerkezetű, szend...
    • Iroda, Kereskedelmi célú ingatlan - Alsózsolca
    1 éve, 3 hónapja
    5 600 000 Ft
  • Régen frissült
    Alsózsolca ipari parkjában 43 270 m2-es ipari ingatlan eladó!
    Alsózsolca
    Alsózsolca ipari parkjában (földhivatali nyilvántartásban kivett üzem megnevezésű) 43 270 m2-es jelenleg Gip-1-es (30%-os beépíthetőség, 9 m a megengedett legnagyobb önálló homlokzat magasság) besorolással bíró de Gip-2-re (40%-os beépíthetőség, 20 m...
    • Iroda, Kereskedelmi célú ingatlan - Alsózsolca
    1 éve, 3 hónapja
    600 000 000 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Vályi Attila

  • +36-70-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Alsózsolca

Kertvárosi