Ez a hirdetés több mint 3 hónapja frissült utoljára. Lehet, hogy már nem aktuális információkat tartalmaz.

A magyar nép önrendelkezési jogának visszavétele !

Baja
2 éve, 1 hónapja
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-8849378
  • Kategória: Közösség
  • Alkategória: Események
Leírás
Sziasztok!
Facebook Csoportunk (https://www.facebook.com/groups/687025975202430),a Rend-SzerVáltók (amihez mindenki csatlakozzon az eszme megismerése céljából),2022.03.12-én rendezvényt tart Budapesten, a Vajdahunyad várnál, 10:00 kezdési időponttal.
A csoport eszméje: Az alaptörvény közjogi érvénytelenségének kinyilvánítása,a nép önrendelkezési jogának visszavétele, az alkotmányos rend helyreállítása.
Mit jelent mindez ?
Hogy a magyar nép saját kezébe veszi országa és nemzete sorsának irányítását, a ránk nehezedő kormányzati diktatúra, a teljes, jelenleg működtetett politikai rendszer békés felszámolásával, tehát egy VALÓS ÉS TÉNYLEGES RENDSZERVÁLTÁSSAL ! NE LEGYETEK HITETLENEK! Megvan rá a lehetőségünk! Az ENSZ általi nemzetközi jogszabályok biztosítsák ezt számunkra! Csoportvezetőnk, Bertalan Attila ezt tanúsítani tudja!
A TELJES TÁRSADALOMNAK, MINDEN PROBLÉMÁJÁRA MEGOLDÁST JELENT A NÉP ÖNRENDELKEZÉSI JOGÁNAK VISSZAVÉTELE, CSAK A MEGFELELŐ NAGYSÁGÚ TUDATOS NÉPRE VAN HOZZÁ SZÜKSÉG. Semmi mást nem kell tenned, csak eljönnöd az adott időben, az adott helyre ! Bejelentett békés rendezvényről van szó, mindenki biztonsága rendőrség által biztosítva van !

Kapcsolat a hirdetővel
  • Keresztesi Krisztián
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Baja

 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Keresztesi Krisztián
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Baja