Ez a hirdetés több mint 3 hónapja frissült utoljára. Lehet, hogy már nem aktuális információkat tartalmaz.

Állást keresek

Baja Alvég
3 éve, 1 hónapja


Sajnáljuk, de ehhez a hirdetéshez nincs feltöltve kép vagy videó.
Kérhetsz egyet a felhasználótól.
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-6761510
  • Kategória: Állás, Munka
  • Alkategória: Egyéb munka
Leírás
Sajnos a jelenlegi vírushelyzet, nekem is a munkahelyem elvesztésével járt. Kisgyermekes anyukaként esélytelennek tűnik a munkahely tálalás. Kereskedelmi, vendéglátó végzettséggel rendelkezem.
Szívesen vállalnék házkörüli munkát, takarítást,olyan időseknél,ahol a napi rutin gondot jelent. Illetve kisgyermekes családoknál ahol a munka mellett nehézséget okoz a gyermek elhelyezése, otthon tanulása a jelenlegi vírushelyzet miatt. Mindezt hétfőtől-pentekig tudom vállalni, saját otthonunkba igényes körülmények közt, segíteni tudok tanulásban, sétálni, játszani. Kisgyermekes anyukakent tudom, hogy ez mind most sokaknál okoz nehézséget. Megbízható, igényesnek mondható hölgy vagyok. Ha felkeltettem érdeklődésedet üzenj bátran,és megbeszéljük a részleteket!

Kapcsolat a hirdetővel
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Baja

Alvég


Hasonló hirdetések

  • Régen frissült
    Állást keresek
    Baja, Külterület, Szegedi út.
    Baján és környékén vagyonőri állást keresek, azonnali kezdéssel papírjaim rendezettek,számítógépes ismerettel, B. Kat. Jogosotvánnyal rendelkezek,es több éves gyakorlattal....
    • Egyéb munka - Baja
    8 hónapja
 
Kapcsolat a hirdetővel
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Baja

Alvég