Kedves Leendő és Állandó Ügyfeleim!

Baja
1 hete, 4 napja
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-6283747
  • Kategória: Szolgáltatás
  • Alkategória: Egészség, Szépség, Fitnesz
Leírás
„Leszámítva a baleseteket és a velünk született rendellenességeket, amelyeken az orvostudomány nem, vagy csak részben tud segíteni, a legtöbb egészségi problémánk az éveken, néha évtizedeken át tartó helytelen táplálkozásból, a helytelen életmódból, vagy e kettő kombinációjából fakad. Kevés ember tud változtatni az életmódján a munkahely és a családi élet kötöttségei miatt. Amin viszont mindannyian tudunk változtatni, azok a táplálkozási szokásaink.”

Péter Brigitta vagyok, 1997 óta foglalkozom az intelligens és egészséges táplálkozással, szaktanácsadással, valamint a HERBALIFE-TERMÉKEK ajánlásával és forgalmazásával.

Munkámat nagy-nagy szeretettel és szakmai alázattal végzem. Folyamatosan nyomon követem a szakmai újdonságokat, kiemelt figyelmet fordítva az egészségmegőrzésre, a prevencióra, az Ügyfeleim teljes körű tájékoztatására, és a korrekt szakmai tanácsadásra.

Az intelligens és egészséges táplálkozási programunk módszere, egyedülállósága abban rejlik, hogy az egészségesen fogyni vágyókkal elbeszélgetek az egészségi állapotukról, étkezési, életmódbeli szokásaikról. Személyre szóló programbeállítással, gyógynövény-és méregtelenítő, lúgosító programjainkkal egészségjavuláshoz segítem őket. Folyamatos tanácsadás kontrollos méréssel, ellenőrzés alatt tartva, figyelemmel kísérem amíg el nem érik az általuk kitűzött egészségjavulási eredményeket, ideális testsúlyukat.
Remélem, hogy hamarosan Ügyfeleim soraiban üdvözölhetem.

Tisztelettel,
Péter Brigitta
30/374-1176

Kapcsolat a hirdetővel

  • 30-374-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Baja


Hasonló hirdetések

  • Régen frissült
    Baja, Kossuth, Utca
    Teljes test masszázst vállalok előre leegyeztetett időpontban. Időpontfoglalást a megadott elérhetőségek valamelyikén várom....
    • Egészség, Szépség, Fitnesz - Baja
    7 hónapja, 4 hete
  • Régen frissült
    Kozmetika,szépségápolás
    Baja, Oroszlán utca 6
    Kedves szépülni vágyók! Újonnan nyílt kozmetikai szalon várja kedves vendégeit. Szolgáltatások: -Ajak tetoválás -Szájfelröltés -Professzionális arckezelések -Mezopen kezelés -Mélyhámlasztás -Műszempilla építés -Szempilla lifting -Szemöldök laminálás ...
    • Egészség, Szépség, Fitnesz - Baja
    3 éve, 2 hónapja
 
Kapcsolat a hirdetővel

  • 30-374-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Baja