Eladó Hotel, panzió, Balassagyarmat, 840nm, 270000000 Ft

270 000 000 Ft
Balassagyarmat
2 napja, 4 órája
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-10467592
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Iroda, Kereskedelmi célú ingatlan
  • Alapterület (m²): 840
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Balassagyarmat szívében eladásra kínálok egy patinás panziót!
A XIX. század végén (1890-ben) kúriának épült tégla épületben ízléses, jó minőségű berendezéssel sikerült színvonalas, hangulatos környezetet teremteni. A jelenleg is működő, bejáratott panzió az elmúlt évtizedekben sok emlékezetes eseménynek adott otthont. Az épület hasznos alapterülete 840 m2, mely 1048 m2-es telken fekszik. A panzióban a vendégek rendelkezésére áll egy ápolt kert, egy terjedelmes, fedett terasz és különtermek, melyekben közösségi tevékenységet lehet folytatni.
A 2022. elején modernizált balassagyarmati panzióban 21 darab két, három-, illetve négyágyas, fürdőszobás, minden kényelemmel ellátott szoba van. Közösségi helyiségekkel, nagy, árnyas terasszal, szalonnasütő hellyel, valamint zárt gépkocsi- és kerékpár tárolóval rendelkezik. Ingyenes wifi, mosási-, vasalási lehetőség, továbbá - fagyasztókkal és hűtőkkel is felszerelt - száz fős komplett konyha és étterem áll a vendégek rendelkezésére.
Fűtési rendszert nemrég újították fel, vegyes tüzelésű kazán biztosítja a meleget , de rendelkezésre áll 4 db jó minőségű egyedi antik cserépkályha is. A meleg víz ellátás villanybojlerrel megoldott. A panzió tetején 79 darab nagy teljesítményű napelem van, mely a hálózati villamos energia ellátását oldja meg.
A jelenlegi tulajdonosok az új épületszárnyat ytongból építtették.
3-5 perc sétával a városban minden megtalálható, ami a komfortos élethez szükséges: üzletek, iskolák, középiskolák, óvodák, bölcsőde, kórház, gyógyszertárak, uszoda, sport és kulturális létesítmények. Balassagyarmat város, "Civitas Fortissima"- a legbátrabb város, Palócország fővárosa, történelmi múltú város. Nógrád vármegye második legnépesebb települése, a Balassagyarmati járás székhelye és határátkelőhely Szlovákia felé az Ipoly folyó bal partján. Budapesttől 80 km-re, 22-es főút mellett helyezkedik el, óránként induló buszközlekedéssel.

Irodánk az alábbi szolgáltatásokkal segíti Önt az ingatlanvásárlásban:
- Ingyenes hitelügyintézés
- Földhivatali ügyintézés
- Jogi háttér biztosítása
- Energetikai tanúsítvány elkészítése
- Értékbecslés
- Ingyenes tanácsadás

Köszönjük, hogy minket választ!



bútorozott, pince, villany, gáz, víz, csatorna, összkomfortos, világos, jó közlekedésű,

Kapcsolat a hirdetővel
  • Roza Ildikó

  • +363026-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Balassagyarmat


Hasonló hirdetések

  • Régen frissült
    Eladó 610 m2-es telephely Balassagyarmat, Csendes
    Balassagyarmat, Csendes
    Balassagyarmaton, Nógrád Megyében eladásra kínálunk egy frekventált helyen található ingatlant. Budapesttől 75 kilométerre található a város mely a szlovák határ mentén helyezkedik el. Vállalkozásra kiválóan alkalmas az épület 610 nm. hasznos alapter...
    • Iroda, Kereskedelmi célú ingatlan - Balassagyarmat
    6 hónapja, 3 hete
    60 000 000 Ft
  • Régen frissült
    Eladó 542 m2-es hotel, panzió Balassagyarmat, Központi
    Balassagyarmat, Központi
    Balassagyarmaton, Nógrád megyében eladó egy jelenleg is üzemelő, folyamatos bevételt termelő panzió és rendezvényterem. Az ingatlan a közelmúltban felújításon esett át a teljesség igényével kivitelezve. Kívül belül új köntösbe bújtatva. Az könnyűszer...
    • Iroda, Kereskedelmi célú ingatlan - Balassagyarmat
    6 hónapja, 3 hete
    250 000 000 Ft
  • Régen frissült
    Balassagyarmat
    9-12 ezer négyzetmter hasznos területű ipari terúletet keresek új üzem létesítéséhez. Víz, áram, csatorna megléte elengedhetetlen....
    • Iroda, Kereskedelmi célú ingatlan - Balassagyarmat
    8 éve, 7 hónapja
    250 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Roza Ildikó

  • +363026-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Balassagyarmat