Ez a hirdetés több mint 3 hónapja frissült utoljára. Lehet, hogy már nem aktuális információkat tartalmaz.

heti kifizetés - ingyen szállás - kompresszorgyártás

Balassagyarmat Esztergom
1 éve
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-6298799
  • Kategória: Állás, Munka
  • Alkategória: Fizikai munka
  • Pozíció típusa: Főállás
Leírás
Szia! Tudsz autóba való klímakompresszort gyártani? … Dehogynem!

A következőképpen kell csinálni: a gyárban odaállsz a többiek mellé a szalagon és összeszereled az eléd érkező alkatrészeket úgy, ahogy megmutatták, vagyis betanítottak. Elvileg nyolc órán keresztül teszed ezt, de gyakorlatilag csak hét és fél órát, ugyanis kétszer mész el szünetre, egyszer húsz, egyszer tíz percre. Ezért senki nem fog haragudni rád, sőt ezt az időt is kifizetik. Hétfőtől péntekig, hol délelőtt, hol délután, hol éjszakai műszakban élvezheted az alkotás eme örömét. Ha nagyon visz a lendület, szombaton dupla pénzért teheted ugyanezt. Ezt hívják túlórának, amit persze el is rendelhetnek, csak hogy többet fizethessenek neked, ha kell a pénz, ha nem. (Na meg hogy több kis kompresszor készüljön.) Tiszta, nagyon könnyű fizikai munka, minek eredményeként havonta cafetériával együtt mindösszesen kb. 300 000 forint landol a számládon.

A kedvezményes juttatásokról (ingyenes és kedvezményes étkezés, cafetéria, jogsegély szolgáltatás, jelenléti bónusz, termelési bónusz, hazautazási támogatás, heti kifizetés stb.) szólva itt csak az ingyenes szállásra térnék ki: Ennek lényege így foglalható össze: kulturált, ingyenes, főzési és mosási lehetőség, ingyen szélessávú WIFI, háromágyas szobák, de a párok külön szobát kapnak, nincs katonás fegyelem, de normális rend van, vagyis nincs éjjel kettőkor betépve történő randalírozás. Sok és sokféle objektumban történik a dolgozók elhelyezése, de mindegyik emberi léptékű, egyik sem egy hatalmas, kívül-belül szürke, lepukkadt szocreál munkásszállás. Valamennyi szállás Esztergomban van, innét a céges busz visz a gyárba és vissza. (Na nem azonnal hoz vissza, hanem csak a műszak vége után.)
Ja, hogy hol kellene dolgozni? Segítek kitalálni: A város a lakosaihoz is kapcsolatos hőstettre utalva úgy száz éve megkapta a „Civitas Fortissima”, vagyis a „Legbátrabb Város” címet. Neve két részből áll. Az első rész a hajdan itteni nagybirtokos BALASSA családra utal, a második rész pedig az egyik honfoglaló magyar törzs, a GYARMAT nevét rögzíti. Ha sikerült ezekből megfejtened Nógrád megye második legnagyobb városának nevét – tehát a gyár helyét -, máris tudod, hol vár a munkahelyed. (Balassagyarmat)

Én pedig itt várlak a telefonnal a kezemben: +36 30 616-5688, illetve a laptopnál ülve: gelimi2020@gmail.com.

Ha beszélünk – kérd akár SMS-ben, hogy hívjalak vissza -, még egy csomó hasznos információt el kell mondanom. Sem ebben a hirdetésben, sem e-mailben nem tudok mindent leírni.

Kapcsolat a hirdetővel
  • Dr. Gelencsér Imre

  • 3061656-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Balassagyarmat

Esztergom


Hasonló hirdetések

 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Dr. Gelencsér Imre

  • 3061656-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Balassagyarmat

Esztergom