Eladó telek faházzal, Balatonalmádi

58 000 000 Ft
Balatonalmádi
3 napja, 5 órája
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-11990485
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Telek
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Remek befektetési lehetőségként kínálkozik az 1879 m2-es ingatlan, melyen jelenleg kétszintes faház, pince és tároló épület található.Balatonalmádi nagy ütemben fejlődő forgalmas üdülőváros. A most még Mk4 besorolású zártkerti telekkel szemben, az út túloldalán belterületi, többnyire új építésű házak találhatóak.Az árban benne foglaltatik ezen zártkerti művelésből kivont ingatlan szomszédságában lévő erdősáv. Szintén a tulajdonos birtokába tartozó erdősáv két oldalról öleli körbe a telket. Az új tulajdonos részére így garantált lehet az idilli nyugodt környezet.Telken belül van a víz, villany, csatorna, hírközlés, a gáz szolgáltatás közeli utcából érhető el.Az ingatlanon lévő két szintes faház 46 m2-es földszinti részén nappali-étkező-konyha, fürdőszoba, közlekedő került kialakításra, melyhez egy 18 m2-es fedett teraszrész is tartozik. Az emeleti részen két kis pihenésre alkalmas kuckó található.Az udvaron megépített hangulatos 8 m2-es borospince belső tere kiegészül egy fedett teraszos, növényekkel körbevett, kellemes kiülős résszel. Ezen túl az ingatlanon még egy 10 m2-es tároló épület is található.A kerítéssel leválasztott osztatlan közös földterület a központtól, strandoktól kb. 1-1,5 km távolságra fekszik. A telekhez kapcsolódó 957 m2 es erdősávval együtt összesen 2863 m2 az árban kínált megvásárolható terület, ami a közeljövőben belterületté nyilvánitása igen valószinű mivel körülötte már belterületi ingatlanok találhatóak..Ez a domboldalban elhelyezkedő, központhoz közel lévő, de mégis nyugalmat árasztó, balatoni panorámával rendelkező földterület a jelenkori gazdasági körülmények között ideális értékálló befektetés! Belterületbe vonása után jelen árának többszöröse lesz a forgalmi értéke.

Kapcsolat a hirdetővel
  • Balázs Krisztina

  • +367040-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Balatonalmádi


Hasonló hirdetések

  • Képtalanfüredi kis faház, nyaraló
    Balatonalmádi
    BALATONI NYARALÓ-FAHÁZ CSENDES KÖRNYÉKEN, JÓ ÁRON! Balatonalmádi - Káptalanfüred településrészen, üdülőövezetben eladó egy rendezett telek felújítandó, bontandó 36 m2-es faházzal. A tulajdoni lap szerint az ingatlan külterületi, gyümölcsös és gazdasá...
    • Telek - Balatonalmádi
    4 hete, 1 napja
    21 490 000 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Balázs Krisztina

  • +367040-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Balatonalmádi