Ez a hirdetés több mint 3 hónapja frissült utoljára. Lehet, hogy már nem aktuális információkat tartalmaz.

Balatonföldváron a Budapesti út 1. szám alatt 300 m2-es üzletházrész eladó

1 100 000 €
Balatonföldvár Budapesti út
1 éve, 7 hónapja
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-8935574
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó, bérelhető üzlethelyiség
  • Alapterület (m²): 300
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Balatonföldvár központjában a Budapesti út 1. Szám alatt 300 m2-es üzletház rész és a benne megtalálható 5 db üzlethelyiség és egy 33m2-es szociális helység eladó.
Biztos befektetést keres ? A Balaton déli partján vásárolna ?
A remek elhelyezkedésű, tradicionálisan kereskedelmi profilú városközpontban polgármesteri hivatal, optika, Tesco, dohánybolt és bútorüzlet is található.
A jó állapotú üzletház előtt több mint 300 férőhelyes, egész éven át díjmentesen üzemelő parkoló található, elektromos autó töltési lehetőséggel.
Az üzletek bérbe vannak adva, melyek közül három közel azonos méretű 25 éve működő, profiljuk szerint horgászbolt, drogéria és virágüzlet. Továbbá egy pékség és egy frissen felújított söröző található de számos kereskedelmi és szolgáltatói tevékenység végzésére kiválóan alkalmasak a helységek, akár egybe is nyithatóak. Mindegyik üzlet kiváló eladótér kihasználtsággal, utcafronti bejárattal, és természetes fénnyel rendelkezik.
A frekventált lokáció kiemelt gyalogos és autós forgalommal rendelkezik. Közel a Balaton, az m7-es autópálya, a 7-es főút, illetve a vonatállomás is.
További kérdés esetén keressen bizalommal!

A 300 m2 business building and 5 business premises and a 33 m2 upstairs social room are for sale. In the center of Balatonföldvár, at Budapesti út 1.

Are you looking for a safe investment? Would you like to buy on the southern shore of Lake Balaton?

The well-located, traditionally commercial town center has a mayor’s office, optics, Tesco, a tobacco shop and a furniture store.

In front of the well-maintained department store there are more than 300 parking spaces, which can be used free of charge all year round, with the possibility of charging an electric car.

The shops are leased, three of them have been in operation for almost 25 years, with a fishing shop, a drugstore and a florist according to their profile. There can be found also a bakery and a newly renovated pub, but the premises are excellent for many other commercial and service activities, and can even be opened together. Each shop has excellent sales use, a street-front entrance, and natural light.

The frequented location has prominent pedestrian and car traffic. It is also close to Lake Balaton, the m7 motorway, the main road 7 and the train station.

If you have any further questions, feel free to contact.

Hivatkozási szám: REMAX-0800

Kapcsolat a hirdetővel
  • Bodrogközi Gábor

  • +36 70-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Balatonföldvár

Budapesti út


Hasonló hirdetések

  • Egész éves étterem eladó
    Balatonföldvár
    -Óriási árcsökkentés! Kihagyhatatlan ajánlat! -Akár bérlővel is átvehető! A tulajdonos cég is átvehető! -Balatonföldváron bevezetett, eredményesen működő, 4 évszakos, melegkonyhás étterem eladó -Lido Home Siófok kínálatában! Rugalmasan megtekinthető,...
    • Eladó, bérelhető üzlethelyiség - Balatonföldvár
    1 napja, 13 órája
    250 000 000 Ft
  • Eladó 1727 m2-es üzlethelyiség Balatonföldvár
    Balatonföldvár
    BALATONFÖLDVÁR "RÓZSADOMBJÁN" a város központjában, a Balatonhoz is közel, beruházóknak "ARANYBÁNYA" és "FŐNYEREMÉNY" lehet ez az ingatlan. A közelmúltban még hotelként működött, majd miután bezárt, a felújítás érdekében már egy 38 lakóegységgel rend...
    • Eladó, bérelhető üzlethelyiség - Balatonföldvár
    1 hete, 5 napja
    1 143 000 000 Ft
  • Balatonföldváron örökpanorámás pizzéria, családi ház eladó !
    Balatonföldvár, Magaspart
    KIVÉTELES AJÁNLAT!   A siófoki Update Vip Ingatlaniroda eladásra kínál egy 30 éve nyereséggel működő PIZZÉRIA-ÉTTEREMET!   Az étteremből gyönyörű panoráma tárol elénk a Tihanyi félszigetre és a Balatonra! 1033m2-es panorámás telken található. Az előt...
    • Eladó, bérelhető üzlethelyiség - Balatonföldvár
    1 hónapja
    295 000 000 Ft
  • BALATONFÖLDVÁRON 240 FŐ BEFOGADÁSÁRA ALKALMAS, EGÉSZ ÉVBEN ÜZEMELTETHETŐ ÉTTEREM ELADÓ!
    Balatonföldvár, Városközpont
    AZ UPDATE VIP INGATLANIRODA KINÁLATÁBÓL: BALATONFÖLDVÁRON 240 FŐ BEFOGADÁSÁRA ALKALMAS, EGÉSZ ÉVBEN ÜZEMELTETHETŐ ÉTTEREM ELADÓ!   - KIVÁLÓ LOKÁCIÓ! - BALATON, SZABADSTRAND KB. 300m! - Telek terület 1345m2. - Alapterület: 450m2 A fedett, illetve zárt...
    • Eladó, bérelhető üzlethelyiség - Balatonföldvár
    1 hónapja, 1 hete
    250 000 000 Ft
  • Balatonföldváron örökpanorámás pizzéria, családi ház eladó !
    Balatonföldvár, Magaspart
    KIVÉTELES AJÁNLAT!   A siófoki Update Vip Ingatlaniroda eladásra kínál egy 30 éve nyereséggel működő PIZZÉRIA-ÉTTEREM-CSALÁDI HÁZAT!   Az étteremből és a házból is gyönyörű panoráma tárol elénk a Tihanyi félszigetre és a Balatonra! 1033m2-es panorámá...
    • Eladó, bérelhető üzlethelyiség - Balatonföldvár
    2 hónapja, 1 hete
    495 000 000 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Bodrogközi Gábor

  • +36 70-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Balatonföldvár

Budapesti út