Ezt a hirdetést archiválták.

Kiadó 80 m2-es téglalakás Balatonfüred

Balatonfüred
2 hónapja, 2 hete

Hasonló hirdetések

  • Régen frissült
    Kiadó 150 m2-es téglalakás Balatonfüred
    Balatonfüred
    Balatonfüreden a Péter-hegyen, csodálatos panorámás környezetben, csendes helyen, családi ház, középső szintje, külön bejárattal kiadó. Az ingatlan áll ~ 150 m2-es, egy nappali, két egész szoba, konyha-étkező, kamra, zuhanyzós fürdőszoba, külön WC, m...
    • Albérlet, kiadó lakás, ház - Balatonfüred
    3 hónapja, 3 hete
    380 000 Ft
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-12040253
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Albérlet, kiadó lakás, ház
  • Hálószobák: 3
  • Alapterület (m²): 80
  • Bútorozott: Nem
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
KIADÓ PARTKÖZELI LAKÁS BALATONFÜRED SZÍVÉBEN EGY CSODÁS ÚJSZERŰ VILLAÉPÜLETBEN!
MÁJUSTÓL KIADÓ BALATONFÜREDEN, 80nm-es 3 szobás luxuslakás, a Perczel M. u-ban, (2 zárt parkolóhellyel + 1 tárolóval) a városközponttól és a parti sétánytól néhány percnyire.
Hosszú távra (minimum 1 év) a bérleti díj 380.000 Ft/hó+rezsi (kb 40e Ft)
Az ingatlan extra minőségű kivitelezéssel és alapanyagokkal épült, ízlésesen berendezett, 12nm-es fedett terasszal.
Az egyedi stílusú ingatlan teljesen be van rendezve és felszerelve.Az erkély mind az egyik hálószobából, mind az amerikai-konyhás nappaliból megközelíthető.Az ingatlan helyiségei: előszoba,nappali, amerikai konyha,2 db hálószoba, fürdőszoba, külön wc.
Elhelyezkedés:
Az ingatlan Balatonfüred egyik legkedveltebb részén, a belváros és a parti sétány között félúton, csendes helyen található. A part és a bevásárlási lehetőségek is gyalogosan könnyedén elérhetőek. Néhány perces sétára lévő üzletházak: Skála áruház, Silver plaza. Egyebek mellett tenisz- és sportpályák, általános iskolák, gimnázium, orvosi rendelő szintén könnyen megközelíthető távolságban vannak.A villaépület:3 szintes, 14 lakásos, új építésű, stílusosan formatervezett, dekoratív lépcsőházzal, gondozott saját kerttel, valamint zárt parkolóval rendelkezik. A lakás:A ház második szintjén található, dupla komfortos, mindhárom lakószoba klimatizált, 80nm-es, 12nm-es erkéllyel, a fotókon látható berendezéssel. Felszereltség:Házközponti takarékos padlófűtés és melegvíz, inverteres hűtő/fűtő klíma, gépesített konyha, mosógép, távirányítható redőnyök és szúnyoghálók.Parkolás és tárolás:A társasház zárt területén kizárólagos használatú 1+1 parkolóhely, valamint egy 6nm-es (külön bejáratú) tároló áll rendelkezésre. 
A társasház térfigyelő-kamerarendszerrel felszerelt. 
Bérleti díj hosszú távra : 380 e FT/hó+ rezsi
A társasház zárt területén 1+1 parkolóhely, valamint egy 6nm-es (külön bejáratú) tároló bérleti díját az ár tartalmazza.
BŐVEBB INFORMÁCIÓ, MEGTEKINTÉSHEZ IDŐPONT EGYEZTETÉS:
[------]
LAKÁSKULCS INGATLAN, 8230 BALATONFÜRED, ARANYHíD SÉTÁNY 8. (AURA HOMES NY-I OLDALA)  

tároló, erkély

Elhelyezkedés
Balatonfüred

 
Elhelyezkedés
Balatonfüred