Eladó Hotel, panzió, Balatonrendes, 750nm, 799000000 Ft

799 000 000 Ft
Balatonrendes
21 órája, 21 perce
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-12362367
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Iroda, Kereskedelmi célú ingatlan
  • Alapterület (m²): 750
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
KIVÁLÓ BEFEKTETÉSI LEHETŐSÉG! SZŐLŐ, ÉTTEREM, PANZIÓ, PINCE, NYARALÓ EGYBEN!

Balatonrendes a Balaton északi partján, Badacsony és Révfülöp között, a Rendesi – hegy lábánál fekvő varázslatos község. Közlekedési szempontból elhelyezkedése kiváló, hiszen a 71-es főút átszeli a települést. Balatonrendes a legkisebb vízparti helység a Balaton partján.

A környéken a természetet, a kultúrát, a gasztronómiát és a borászatot kedvelők is megtalálják a számításukat. Gyönyörű természeti képződmények, elképesztő panoráma, várak, templomok, bájos falvak, borászatok, gasztronómiai kincsek várnak felfedezésre.
Ebben a csodálatos környezetben kínáljuk eladásra – csak egyben - az alább felsorolt ingatlanokat, földeket, vagyontárgyakat:

Balatonrendes (külterület)
-feldolgozó épülete és berendezési tárgyai
-étterem és panzió a teljes felszereléssel
-új építésű pince és berendezései
-nyaraló pincével, kerttel
-2,7 hektár szőlő-kert-szántó és utak
Szentbékkálla
-4,6 hektár új telepítésű szőlő

A FELDOLGOZÓ ÉPÜLETE ÉS BERENDEZÉSI TÁRGYAI
A több helyiségből álló üzem 170 nm. Az egyik helyiségben találjuk a szőlő fogadására és feldolgozására alkalmas berendezéseket, a másik helyiségben pedig a bor tárolása, valamint a must erjesztése történik. Az egész épület HŰTHETŐ-FŰTHETŐ. A feldolgozáshoz, érleléshez, palackozáshoz, valamint a késztermék értékesítéséhez szükséges TÁRGYI ESZKÖZÖK, BERENDEZÉSEK a VÉTELÁR RÉSZÉT KÉPEZIK. A feldolgozó 2018-ban átépítésre került, élelmiszeripari üzem minősítést kapott.

ÉTTEREM ÉS PANZIÓ A TELJES FELSZERELÉSSEL
A Balaton északi partján, a Badacsonyi Borvidék kapujában Balatonrendes és Ábrahámhegy között, Kerekes-dombon található ez a 2017-ben átadott 6 szobás panzió és melegkonyhás étterem. Csodálatos kilátás, csend, hamisítatlan természeti környezet, gyönyörűen gondozott kert, kényelem, finom borok, ízletes ételek fogadják a pihenésre, feltöltődésre váró vendégeket.
A panzió hat szobájában 12 férőhelyet találunk. A szobák mindegyikéhez zuhanyzós fürdő, néhányhoz erkély is tartozik. Íróasztalt, klímát, síkképernyős TV-t mindegyik szoba tartalmaz. Az itt tartózkodók közös társalgót, teraszt, bárt, valamint egy magánparkolót is igénybe vehetnek.
A panzió gazdag, tartalmas túrák kiinduló pontja is lehet, hiszen 30 km-re innen magasodik a Tihanyi Apátság, a Sümegi Várig is csak 35 km-t kell megtennünk, a Tapolcai-tavasbarlangot, valamint a Szigligeti Vár és Múzeumot pedig 17 km-es utazással tudjuk elérni.
MIND AZ ÉTTEREM, MIND PEDIG A PANZIÓ TELJES FELSZERELÉSE, BÚTORZATA A VÉTELÁR RÉSZÉT KÉPEZIK.

ÚJ ÉPÍTÉSŰ PINCE ÉS BERENDEZÉSEI
Az új építésű hantolt pince a melegkonyhás étterem és panzió épülete mögött található, az épülettel egybeépült. Boltíves kialakításának köszönhetően hangulatos helyet adhat családi és céges rendezvények, termékbemutatók, borkóstolók lebonyolítására.

NYARALÓ PINCÉVEL ÉS KERTTEL
A területhez tartozik a mellette található – 2017-ben felújított - nyaraló ingatlan is, amely 4.000 nm kertet, cca. 56 nm házat, 30 nm pincét foglal magában. Jelenleg az étterem-panzió üzemeltetője bérli, saját használatra.

2,7 HEKTÁR SZŐLŐ-KERT-SZÁNTÓ ÉS UTAK
Balaton környékének talán legszebb területe, de mindenki által elismerten a legjobb Szürkebarát ültetvénye. 2012-ben 2,1 hektárra Furmint-ot telepítettek, a Kerekes dombról a Balaton felé lejtő ideális lejtésű terület garantálja a kiváló minőségű termést. A domb lábánál a 71-es út felé eső részen 0,5 hektár szántó található, amely a domb lábáig nyúlik.

SZENTBÉKKÁLLA SZŐLŐ
A különleges panorámával és természeti látnivalóval büszkélkedő Szentbékkállán, festői környezetben, a kőtenger mellett kínálunk eladásra 4,6 hektár szőlőt.
A terület viszonylagos éghajlati védettségéből adódik, hogy évente kb. kétezer órát süt a nap, így a Káli-medence déli, dél-nyugati lejtésű, napsütötte, szélvédett lankáinak köszönhetően kiváló minőségű szőlő terem, melyek kitűnő minőségű borászati alapanyagnak bizonyulnak. (Chardonnay, Olaszrizling, Kékfrankos)
Az eladandó terület 2017-ben újratelepítésre került, a támrendszert is kialakították, a tulajdonosok jelenleg is bőséges terméssel büszkélkednek.

bútorozott, étkező, pince, villany, gáz, víz, csatorna, összkomfortos, kocsibeálló, világos,

Kapcsolat a hirdetővel
  • Feketéné Gyöngyösi Ildikó

  • +362051-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Balatonrendes


Hasonló hirdetések

  • Eladó vendéglátás, Balatonrendes
    Balatonrendes, Révfülöpi utca
    !!!!! ALL IN ONE !!!!! **** Eladó ÖKÖRPANORÁMÁS Panzió, Étterem, Szőlő és Borászat TELJES FELSZERELÉSSEL! **** Legyen tulajdonosa ennek a 6 szobás panziónak és étteremnek,melynek PANORÁMA terasza LÉLEGZETELÁLLÍTÓ balatoni kilátást nyújt vendégei szám...
    • Iroda, Kereskedelmi célú ingatlan - Balatonrendes
    6 napja, 5 órája
    799 000 000 Ft
  • Eladó vendéglátás, Balatonrendes
    Balatonrendes
    **** Eladó ÖKÖRPANORÁMÁS Panzió, Étterem, Szőlő és Borászat TELJES FELSZERELÉSSEL! **** Legyen tulajdonosa ennek a 6 szobás panziónak és étteremnek,melynek PANORÁMA terasza LÉLEGZETELÁLLÍTÓ balatoni kilátást nyújt vendégei számára Balatonredesen. A 2...
    • Iroda, Kereskedelmi célú ingatlan - Balatonrendes
    1 hete, 5 napja
    799 000 000 Ft
  • Eladó 750 m2-es Szálloda, panzió Balatonrendes
    Balatonrendes
    A Balaton északi partján, Balatonrendesen elképesztően hangulatos, Balatonra panorámás, felszerelt és berendezett nyaraló-étterem-panzió- feldolgozó üzem-pince, egyedülálló luxus birtok összesen 7,3 ha szőlőterülettel eladó!   Az ár az alábbiakat tar...
    • Iroda, Kereskedelmi célú ingatlan - Balatonrendes
    1 hónapja, 1 hete
    780 000 000 Ft
  • Régen frissült
    Eladó vendéglátás, Balatonrendes
    Balatonrendes
    !!!!! ALL IN ONE !!!!!**** Eladó ÖRÖKPANORÁMÁS Panzió, Étterem, Szőlő és Borászat TELJES FELSZERELÉSSEL! **** Legyen tulajdonosa annak a 6 szobás panziónak és étteremnek, melynek PANORÁMA terasza LÉLEGZETELÁLLÍTÓ balatoni kilátást nyújt vendégei szám...
    • Iroda, Kereskedelmi célú ingatlan - Balatonrendes
    3 hónapja
    799 000 000 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Feketéné Gyöngyösi Ildikó

  • +362051-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Balatonrendes