Eladó ÖKÖRPANORÁMÁS Panzió, Étterem, Szőlő és Borászat TELJES FELSZERELÉSSEL!

799 000 000 Ft
Balatonrendes
2 hete, 3 napja
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-12310790
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó, bérelhető üzlethelyiség
  • Alapterület (m²): 400
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
!!!!! ALL IN ONE !!!!!**** Eladó ÖRÖKPANORÁMÁS Panzió, Étterem, Szőlő és Borászat TELJES FELSZERELÉSSEL! **** Legyen tulajdonosa annak a 6 szobás panziónak és étteremnek, melynek PANORÁMA terasza LÉLEGZETELÁLLÍTÓ balatoni kilátást nyújt vendégei számára Balatonredesen.A 2017-ben épült luxus ingatlan páratlan befektetési lehetőség!!!AZ AJÁNLAT TARTALMA: Feldolgozó épülete és berendezési tárgyai, Pince és berendezései, Étterem és panzió teljes felszerelésével, 2,7 hektár szőlő-kert-szántó és utak (Balatonrendes külterület), 4,6 ha szőlő (új telepítés, Szentbékkála).PANZIÓ+ÉTTEREM:-A 2 szintes épület felső szintjén található a 6 szoba és a hozzájuk tartozó modern fürdőszobák.-Az alsó szinten található az étterem és a hozzá kapcsolódó PANORÁMA TERASZ, melyről lenyűgöző kilátás nyílik a Balaton csillogó víztükrére.-Az étterem modern konyhája biztosítja a séf számára ,hogy az idelátogató vendégek minőségi ételeket fogyaszthassanak.FELDOLGOZÓ ÜZEM:-Az üzem 170 m2 területen került kialakításra.-Az egyik helyiségben a szőlő fogadására és feldolgozására alkalmas berendezések találhatóak, a másik helységben a bor tárolása, illetve a must erjesztése történik.-Az épület hűthető-fűthető.FÖLDTERÜLETEK::Két területen, a Badacsonyi és a Balaton-felvidéki borvidéken terülnek el a borászatot megalapozó, magyar magántulajdonban lévő szőlőterületek. Mindkét terület „szőlő” művelési ág besorolású, déli, dél-nyugati lejtésű.SZŐLŐS:-Balaton környékének talán legszebb területe.-A Kerekes dombról a Balaton felé lejtő ideális lejtésű terület garantálja a kiváló minőségű termést.SZENTBÉKKÁLA:-Csodálatos környezetben a Kőtenger mellett terül el.-A domboldal déli tájolása és a szélvédett környezet kiváltképp alkalmas a kiváló minőségű borászati alapanyag előállítására.
A DUNA HOUSE teljes kínálatával állok rendelkezésére.
INGATLAN - HITEL - ÉRTÉKBECSLÉS - ENERGETIKA
További információkért keressen a megadott elérhetőségek egyikén.

Tel.: +36-70/884-0033
E-mai: jerkovics.martin@dh.hu

Referencia szám: VL046789

Kapcsolat a hirdetővel
  • Jerkovics Martin

  • +367088-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Balatonrendes


Hasonló hirdetések

  • Eladó 400 m2-es vendéglő, étterem Balatonrendes
    Balatonrendes
                                   !!!!!   ALL IN ONE  !!!!!**** Eladó ÖRÖKPANORÁMÁS Panzió, Étterem, Szőlő és Borászat TELJES FELSZERELÉSSEL! ****             Legyen tulajdonosa annak a 6 szobás panziónak és étteremnek, melynek PANORÁMA terasza LÉLEGZET...
    • Eladó, bérelhető üzlethelyiség - Balatonrendes
    2 hónapja
    799 000 000 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Jerkovics Martin

  • +367088-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Balatonrendes